Prozivanje, e u ku*ac sve
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Prozivanje, e u ku*ac sve
RZA |
May 13 2007, 12:38 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ May 13 2007, 01:36 AM) ae ne.. moji prsti su unutra.. nina?.. mogu da ne pipam nijedan zid creva.. mora nesto vece.. reakcija.. jos uvek nema.. maxy.. ae stisni misice.. This post has been edited by Spužva: May 13 2007, 12:39 AM -------------------- cold
|
Neonkitza |
May 13 2007, 12:38 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
hahah
|
Neonkitza |
May 13 2007, 12:39 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
i moji su tu...hmz...da...da....preveliko ;\
|
RZA |
May 13 2007, 12:39 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
FISTING!
prvo ja.. do lakta ae sad ti This post has been edited by Spužva: May 13 2007, 12:40 AM -------------------- cold
|
maxydelanoche |
May 13 2007, 12:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
OK, PRIZNAJEM, ZNATE DA PROZIVATE!
A sada odoh da se ispovracam, really... Vise ne citam ovu temu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Pera Detlic |
May 13 2007, 12:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Ajde stisni guzove ne daj im da izvade prste
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
RZA |
May 13 2007, 12:41 AM
|
QUOTE OK, PRIZNAJEM, ZNATE DA PROZIVATE! A sada odoh da se ispovracam, really... Vise ne citam ovu temu .gif deder.. mi ovo zbog sebe.. ne tebe.. mada ti ovde uzivas.. ne mi.. al.. deder.. This post has been edited by Spužva: May 13 2007, 12:41 AM -------------------- cold
|
Neonkitza |
May 13 2007, 12:41 AM
|
pero jel tako bilo i sa kiprom kad je usao?!
|
RZA |
May 13 2007, 12:42 AM
|
hahaahah
el pesnica il? -------------------- cold
|
Neonkitza |
May 13 2007, 12:43 AM
|
ma ceo..samo pertle ostale ae odoh ja...spuzva...pusa ;p
|
Kipar |
May 13 2007, 12:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Neonkitza @ May 13 2007, 12:41 AM) vidcesh ti kada pustim peru na tebe -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
RZA |
May 13 2007, 12:46 AM
|
QUOTE(Neonkitza @ May 13 2007, 01:43 AM) nje nje nje.. ostadoh sama s manijaci.. tha party is starting.. :ninja: ae.. sisolizZ.. QUOTE vidcesh ti kada pustim peru na tebe nemoj.. uplasice se decko. . This post has been edited by Spužva: May 13 2007, 12:47 AM -------------------- cold
|
smorko_gusic |
May 13 2007, 02:14 AM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Nisam izdrzao, a da ne procitam bar poslednje 2-3 strane, i razocarao sam se, a bas ste krenuli sa lepim kenjanjem na pocetku mislim night...ffs...nesto vs. Kipar isl.
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
^_NiN0_^ |
May 13 2007, 09:10 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ajmo dalje ... Neonkitze i Spuzva
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Neonkitza |
May 13 2007, 09:18 AM
|
necu...banovacete nas vi ste zli i ne volite nas ;( smrc.../me odlazi i grli spuzvu...
|
RZA |
May 13 2007, 09:44 AM
|
QUOTE(smorko_gusic @ May 13 2007, 03:14 AM) Nisam izdrzao, a da ne procitam bar poslednje 2-3 strane, i razocarao sam se, a bas ste krenuli sa lepim kenjanjem na pocetku mislim night...ffs...nesto vs. Kipar isl. loooool.. mozemo i mi da kenjamo.. al meni to nije zanimljivo.. /me odlazi i grli neonkitzine.. -------------------- cold
|
Grashak |
May 13 2007, 02:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE Za one koji ne znaju sta je vukajlija ja nisam nikad cula za vukajliju.. ne gadjajte me kamenjem. QUOTE Ali rci cu da me Jovana IIId ne gotivi. Za nju sam siguran. hm... da je to jovana, i da je ona stala da te proziva, ne bi znao gde ti je dupe gde je glava.. od blama ne bi dolazio danima u skolu... tako da nije jovana QUOTE u osnovnoj skoli sam bio najpametniji. u osnovnoj skoli u kojoj je shtreks bio medju pametnijom populacijom.. to je kao da kazes da si ti najpametniji medju debilima iliti ljudima sa IQ 60.. mislim /clap za tebe nego brate, poslusajte smorka i vratite se na prozivanje kipra, to je zanimljivo.. znate ja volim onaj kazahstanski, boratov humor, smejanje retardiranim isl.. /me misli da je ta /me fora glupa -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Neonkitza |
May 13 2007, 02:09 PM
|
/me fora je najjaca
|
RZA |
May 13 2007, 02:50 PM
|
QUOTE(Grashak @ May 13 2007, 03:01 PM) nego brate, poslusajte smorka i vratite se na prozivanje kipra, to je zanimljivo.. znate ja volim onaj kazahstanski, boratov humor, smejanje retardiranim isl.. /me misli da je ta /me fora glupa pa ne znam.. nije prozivanje.. evo.. napisacu sta mislim.. kipar definitivno ima neki komplex.. brate, svako ko nesto sere po forumu o zivotu, im neki komplex.. verovatno je istraumiran. mama mu je, i guess, piskila na njegove oci dok je bio mali, ili mu drzala pishicu do 15e.. hmmz.. pitam se da l' da nastavim, il' da stanem sad? btw /me fora nije glupa! bre! This post has been edited by Spužva: May 13 2007, 02:52 PM -------------------- cold
|
Kipar |
May 13 2007, 05:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Spužva @ May 13 2007, 02:50 PM) pa ne znam.. nije prozivanje.. evo.. napisacu sta mislim.. kipar definitivno ima neki komplex.. brate, svako ko nesto sere po forumu o zivotu, im neki komplex.. verovatno je istraumiran. mama mu je, i guess, piskila na njegove oci dok je bio mali, ili mu drzala pishicu do 15e.. hmmz.. pitam se da l' da nastavim, il' da stanem sad? btw /me fora nije glupa! bre! majmune pushi mi ***** -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|