5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Da Li EXIT Moze Ovo Da Postigne?, Glastonbury Festival

maxydelanoche
post Jun 11 2007, 07:49 PM
Post #61

Group: Članovi
From: Zion
Member No.: 61
Status: Van MGa

QUOTE(Kipar @ Jun 11 2007, 08:46 PM)
Poenta je da ja ne govorim da na exitu treba da bude muzika koju ja slusham. To do sada niko nije shvatio , jer ste glupi ko tu*i
*

Da da, a ti si ovde najpametniji, jeste jeste... wacko.gif

Nego... The point is... Da ne treba da dovedu ni 50 cent-a jer ce RHCP da okupi mnogo vise ljudi... I tu ako protivurecis bolje nemoj da se javljas na forumu nego se idi sakrij negde...

--------------------
Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena.

I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can.

www.viva-fizika.org
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kipar
post Jun 11 2007, 07:56 PM
Post #62

Member No.: 170
Status: Učenik MGa
Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a

QUOTE(maxydelanoche @ Jun 11 2007, 07:49 PM)
Da da, a ti si ovde najpametniji, jeste jeste...  wacko.gif

Nego... The point is... Da ne treba da dovedu ni 50 cent-a jer ce RHCP da okupi mnogo vise ljudi... I tu ako protivurecis bolje nemoj da se javljas na forumu nego se idi sakrij negde...
*

majke ti otkud ti to , 50 je za dan rasprodao 20 hiljda karata. To je bio maksimum cuo sam da je bar josh polovina ljudi izduvala. Da je najavljivan mesec dana i vishe unapred ko zna koliko bi prodao. Na pepersim ce biti oko 4-5 puta vishe ljudi to stoji ali 50 nije imao iste uslove.

Inace da se ja pitam , ciljna grupa exita u skorijoj buducnosti trebali bi da postanu turisti jer imaju vishe para i vishe ce da troshe. Mislim to se vec vidi malim brojem domacih izvodjaca na glavnoj bini , tako da ce se pushtati ono shto je popularno u svetu a ne kod nas.

e da , za tebe nisam pametan , ja sam genije ti si toliko glupa da ja nemam reci

This post has been edited by Kipar: Jun 11 2007, 07:57 PM

--------------------
Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
+Quote Post
maxydelanoche
post Jun 11 2007, 08:02 PM
Post #63

QUOTE(Kipar @ Jun 11 2007, 08:56 PM)
majke ti otkud ti to , 50 je za dan rasprodao 20 hiljda karata. To je bio maksimum cuo sam da je bar josh polovina ljudi izduvala. Da je najavljivan mesec dana i vishe unapred ko zna koliko bi prodao. Na pepersim ce biti oko 4-5 puta vishe ljudi to stoji ali 50 nije imao iste uslove.

No way... RHCP>50 cent...

Inace da se ja pitam

Nazalost, u nasoj zemlji se ljudi poput tebe i pitaju oko svega sad.gif Zato smo ovde gde jesmo... XD.gif

e da , za tebe nisam pametan , ja sam genije ti si toliko glupa da ja nemam reci
*

A daj covece, imas temu prozivke pa me prozivaj, nemoj ostalim clanovima da kvaris citanje postova na ovoj temi. Imaj osnovno vaspitanje, kad vec pamet nemas...

--------------------

www.viva-fizika.org
+Quote Post
smorko_gusic
post Jun 11 2007, 09:03 PM
Post #64

Trandža

Member No.: 93

Da prokomentarisem Kiprov kilometarski post (poseban osvrt na deo u kome me pominje):

Ja nisam ovde komentarisao niciji muzicki ukus!
Znaci samo sam rekao da se treba okaniti ogranicenih izjava o zabranjivanju, i da to sto je neko ludak (kao Menson) ne znaci da je los umetnik to jest da moze da prenese bitnu poruku (sto pomenuti svojim pesmama i radi).

A sto se piknika tice pa kako da ih ne cenim kad su napravili pesmu kojom su zgadili Goluba!!!

Sto se Exita tice:
Smatram da treba da zadrzi imidz koji je stvorio ranijih godina (tu raznolikost zanrova) a ne da forsira ono sto je najpopularnije...
Exit je bio vrh, cak bih pre otisao na Exit 2005 nego na Glastbury //ili kako vec// ove godine.

P.S. 2Pac je zakon! Ima nesto sto vecina drugih nema: originalni stil!

This post has been edited by smorko_gusic: Jun 11 2007, 09:04 PM

--------------------
"Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir.
Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov,
a kad jednom bude star, biće opet ista stvar.
Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don,
biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir.
Moj standard se zove JUS
Ne mogu da budem Rus!"
(R.Č.)
+Quote Post
maxydelanoche
post Jun 11 2007, 09:59 PM
Post #65

QUOTE(smorko_gusic @ Jun 11 2007, 10:03 PM)
Sto se Exita tice:
Smatram da treba da zadrzi imidz koji je stvorio ranijih godina (tu raznolikost zanrova) a ne da forsira ono sto je najpopularnije...

*

Egzekli... smile.gif

--------------------

www.viva-fizika.org
+Quote Post
Kipar
post Jun 11 2007, 10:25 PM
Post #66

ljudi exit treba da bude mashina za stvaranje para a ne autenticni festival , hocete raznolikost , sastavite ziri , zakupite SKC i napravite takmicenje za demo bendove bilo kog pravca i pobednik dobija album. EXIT treba samo pare da pravi i da dovodi turiste. bash zbog tih turista nema folka. Oni imaju para i jedan englez ce da ostavi minimum koliko dva srbina..

This post has been edited by Kipar: Jun 11 2007, 10:32 PM

--------------------
+Quote Post
tijana
post Jun 11 2007, 10:27 PM
Post #67

Member No.: 479
Škola/Razred: 4e

HM a usput Kipar nisi ti jedini koji ima familiju i drugove po inostranstvu..TO sto oni tebi kazu da se to i to pusta po diskotekama ne mora nista da znaci..Ne postoji samo jedna diskoteka u celoj jednoj drzavi..Ajde molim te ako se po diskotekama to pusta onda bi svi ljudi to slusali i onda zanr metal,rock i itd ne bi ni postojao...Niko to ne bi slusalo ne bi se prodavalo po milion i vise cd-ova i ne bi postojale grupe koje nastupaju vise od 20 god..TAko da molim te ne filozofiraj..TA izjava da se rnb, hip-hop i rep slusaju u celom svetu mozes macku o rep..A i ako hoces maxy da prozivas onda je prozivaj ili preko teme koa postoji ili preko pm-a..A ja se u potpunosti slazem sa onim sto je rekla..Vrati se malo na ono sto je ona rekla....A koji q...(sorry na izrazu ali zbog Kipra moram) lupas gluposti da 50 cent nije imao iste uslove kao sve druge grupe..Recimo on je imao manje ljudi nego Van Gogh,Riblja Corba i sve druge grupe..SVi su oni nastupali u areni ili na sajmu..TAko da je u svakom slucaju nemoj da lupas gluposti..Koliko je ljudi bilo na Iron Maidenu?.I to jos ne samo iz Srbije nego iz svih krajeva sveta su ljudi zbog njih dolazili..Ja znam dosta starijih ljudi koji su isli na njihov koncert..Ali po tebi to se ne slusa u svetu....I oni su totalno nebitna grupa, niko nije za njih cuo..Jest molim te...

--------------------
Happiness comes from inside.....
+Quote Post
Pera Detlic
post Jun 11 2007, 10:44 PM
Post #68

From: D plejs ver aj liv
Member No.: 442
Škola/Razred: MG/IVc

QUOTE(Kipar @ Jun 11 2007, 10:25 PM)
ljudi exit treba da bude mashina za stvaranje para a ne autenticni festival , hocete raznolikost , sastavite ziri , zakupite SKC i napravite takmicenje za demo bendove bilo kog pravca i pobednik dobija album.
*

Pa ako imas raznovrsnost imas vise para

QUOTE(Kipar @ Jun 11 2007, 10:25 PM)
EXIT treba samo pare da pravi i da dovodi turiste. bash zbog tih turista nema folka. Oni imaju para i jedan englez ce da ostavi minimum koliko dva srbina..
*

To je tacno

--------------------
Pritisni Alt+F4 za IQ test

user posted image
+Quote Post
Kipar
post Jun 11 2007, 10:47 PM
Post #69

QUOTE(tijana @ Jun 11 2007, 10:27 PM)
HM a usput Kipar nisi ti jedini koji ima familiju i drugove po inostranstvu..TO sto oni tebi kazu da se to i to pusta po diskotekama ne mora nista da znaci..Ne postoji samo jedna diskoteka u celoj jednoj drzavi..Ajde molim te ako se po diskotekama to pusta onda bi svi ljudi to slusali i onda zanr metal,rock i itd ne bi ni postojao...Niko to ne bi slusalo ne bi se prodavalo po milion i vise cd-ova i ne bi postojale grupe koje nastupaju vise od 20 god..TAko da molim te ne filozofiraj..TA izjava da se rnb, hip-hop i rep slusaju u celom svetu mozes macku o rep..A i ako hoces maxy da prozivas onda je prozivaj ili preko teme koa postoji ili preko pm-a..A ja se u potpunosti slazem sa onim sto je rekla..Vrati se malo na ono sto je ona rekla....A koji q...(sorry na izrazu ali zbog Kipra moram) lupas gluposti da 50 cent nije imao iste uslove kao sve druge grupe..Recimo on je imao manje ljudi nego Van Gogh,Riblja Corba i sve druge grupe..SVi su oni nastupali u areni ili na sajmu..TAko da je u svakom slucaju nemoj da lupas gluposti..Koliko je ljudi bilo na Iron Maidenu?.I to jos ne samo iz Srbije nego iz svih krajeva sveta su ljudi zbog njih dolazili..Ja znam dosta starijih ljudi koji su isli na njihov koncert..Ali po tebi to se ne slusa u svetu....I oni su totalno nebitna grupa, niko nije za njih cuo..Jest molim te...
*

ti si procitala samo deo rasprave pa bi da se ukljucish. Na exitu ne treba da bude ono shto se nama svidja , nego shto stranci slushaju zato shto ce oni da dodju i ostave brdo para. Inace izvodjaci koji nastupaju na exitu ne prave turneje u isto vreme tako da ce biti mnogo veca zainteresovanost. Oet cu da kazem da EXIT treba da donosi KINTU , LOVU i NOVAC. Zao mi je shto turisti imaju vishe para od vas.
Ako mislite da nisam upravu , pogledajte svoje komentare , svi ste se slozili da je repertoar na exitu bezveze da nema onoga shto je popularno. E vidite bar shto se tice hopa i DJeva oni su popularni preko grane.

Ima repertoara i za domacu publiku jer na kraju krajeva nas je najvishe.

a otkud ti to da je 50 imao manje od van goga i riblje corbe? svi su rasprodali arenu...

Inace vecina koncerata koje su pravile 'zvezde' su bile **** , i ne znam zashto su ljudi uopshte ishli na njih , 50 , basta repovali su kratko , iron maiden je odradio kalasicnu tezgu a ljudi koji su bili na njihovim koncertima recimo u madjarskoj mogu da ti potpishu ovo. Ovakvih koncerata bilo je josh. Na exitu do sada nisu bile samo 'tezge' , ove godine cemo videti. Jedini koncert koji se moze nazvati tako bio je fil kolins koji je pevao 2 sata. Sva sreca pa sam bio do sada samo na tom certu. Mozda ih je bilo josh nisam obaveshten..

--------------------
+Quote Post
tijana
post Jun 11 2007, 10:54 PM
Post #70

JA uposte nisam rekla da si izvodjaci na exitu ****..NEgo da ne treba dovoditi matore zvezde poput BIlly Idola..Nemoj mene da napadas...Ja kazem svoje misljenje..I da logicno je da se dovode zvezde koje svi slusaju...ALi to ne mora da znaci da svi stranci slusaju rnb,hip hop i itd..Svi slusaju razlicito..Dosta stranca koji su bili prosle godine razocarali su se posto je Him-ov nastup bio ocajan.Tako da oni su zbog Hima dosli.Realno ne znas kako je bilo na Iron Maidenu i nemoj da pricas onda kako su oni svirali..Pa svako svira svaku svoju pesmu to ne mora da znaci da je tezga..Mislim daj molim te.Nego usput jos moze da se kaze da su rasprodali arenu ali kad pogledas podatke koliko je ljudi bilo videces da je na tim koncertima koje sam ja rekla bilo vise ljudi..AJde realno gledaj ljudi stalno traze da Bajaga i sve druge zvezde prave koncerte u Bg-u ali koliko ja vidim niko ne trazi da 50 cent opet dolazi...i molim te koncert 50centa je em prvo kasnio i nije nesto ni puno trajao..Tako da..

--------------------
+Quote Post
tijana
post Jun 11 2007, 10:58 PM
Post #71

A cekaj ti hoces da kazes da su koncerti Bajage, Riblje Corbe, VAn Gog-a ****..E pa molim te..Koliko su puta sve te zvezde odrzavale koncert..Koliko je ljudi trazilo da dolazi i da se odrzava koncert Balasevica..On je za jednu Novu godinu drzao koncert 3 dana za redom..I sta sad imas da kazes..?Moji su kad su mladi bili isli na njegove koncerte i dan danas idu i odusevljeni su..Koliko on koncerata drzi i svi stalno idu..

--------------------
+Quote Post
Kipar
post Jun 11 2007, 11:03 PM
Post #72

oni nisu 'zvezde' , vidish da sam pricao samo o stranim izvodjacima u dom delu poruke , koliko trebash da budesh glup da ne bi shvatio da govorim samo o strancima.

50 je kidao svojih sat vremena shto je bio na bini , u novinama su tada izashli naslovi bilo je kratko ali cool.

--------------------
+Quote Post
smorko_gusic
post Jun 11 2007, 11:04 PM
Post #73

Trandža

Evo ja mogu da potvrdim da su mejdeni odsvirali tezgu, znaci prvi put posle 20 godina u Bg-u a ista set lista kao prethodnih xyz koncerata...
Ali su zato naprimer gardiani odradili bas super svirku (pred samo 1500 ljudi koliko je nekako uspelo stati u SKC)..
To uopste nista nije bitno...

Ako su pomenute stvari (hh,rnb, tehno) toliko popularne po Evropi znaci da stalno ima svirki... a ako exit ukljuci dosta drugih stvari ljudi ce imati nesto sto ne mogu da vide svaki dan...

E i da:
Ima previse metala ove godine na exitu, najavljeno je najvise izvodjaca za Explosion //ili kako vec// stage, sto definitivno pokazuje da idu ka popularnim stvarima a ne raznovrsnim

--------------------
Moj standard se zove JUS
Ne mogu da budem Rus!"
(R.Č.)
+Quote Post
tijana
post Jun 11 2007, 11:04 PM
Post #74

ZAsto oni nisu zvezde?Ajde mi to reci?

--------------------
+Quote Post
Pera Detlic
post Jun 11 2007, 11:07 PM
Post #75

Koji bi stranac dosao da gleda Balasevica? Mislim on je lik i pesme su mu ekstra, a i fore skoro da mu nisu glupe na koncertima, ali stranci su ipak target grupa najveca, jer je EXIT sad kao nas brend rolleyes.gif

--------------------

user posted image
+Quote Post
smorko_gusic
post Jun 11 2007, 11:22 PM
Post #76

Trandža

Koji stranac?
Slovenac, Hrvat, Bosanac...
Djole je bio faca i dok smo bili u istoj drzavi (pogotovo kad je pevao o Titu)

This post has been edited by smorko_gusic: Jun 11 2007, 11:27 PM

--------------------
Moj standard se zove JUS
Ne mogu da budem Rus!"
(R.Č.)
+Quote Post
Kipar
post Jun 11 2007, 11:26 PM
Post #77

'zvezde' su pod znacima navoda........ bre

--------------------
+Quote Post
Pera Detlic
post Jun 11 2007, 11:29 PM
Post #78

QUOTE(smorko_gusic @ Jun 11 2007, 11:22 PM)
Koji stranac?
Slovenac, Hrvat, Bosanac...
Djole je bio faca i dok smo bili u istoj drzavi (pogotovo kad je pevao o Titu)
*

Da da
Druze tito ljubicice bijela
tebe voli omladina cijela biggrin.gif

--------------------

user posted image
+Quote Post
Kipar
post Jun 11 2007, 11:30 PM
Post #79

eee mirko slovenci da se pitaju oni bi cecu i folk na binu , bar ovi mladji nece matorci ne exit

--------------------
+Quote Post
smorko_gusic
post Jun 12 2007, 10:27 AM
Post #80

Trandža

nismo ni pricali o exitu vec o Balasevicu, a sta bi oni najradije slusali tu si vec upravu...

--------------------
Moj standard se zove JUS
Ne mogu da budem Rus!"
(R.Č.)
+Quote Post

5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: