Kecheri, a.k.a. waht's da ****i' point
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kecheri, a.k.a. waht's da ****i' point
LoshMeeBre |
Aug 13 2007, 09:38 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Jel neko razume poentu kechera?
Ja svaki put u cudu gledam pune tribine i onda onog komentatora koji se uzivi kao da je retard. Mislim u cemu je poenta. To nije takmicenje, znaci ne moze da se gleda neki skill. A kakav je to show u kome se biju a nema krvi Jel neko gleda to ******? -------------------- |
pyost |
Aug 13 2007, 10:47 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Naravno da ne gledam, to je toliko glupo...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Aug 14 2007, 01:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ko su kecheri?
P.S. Zabranjen je odgovor "google" i "gugl" (znaci pyost, ne smes da odgovaras )... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Aug 14 2007, 07:42 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Pridruzujem se Marijinom pitanju
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
Aug 14 2007, 11:00 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Cek stvarno nemas pojma?
To ti je vrsta rvanja. Zovu se WWE (World Wrestling Entertainment). Pustaju ih i kod nas na FOXu, a ima ih i na Euro Sportu. Onaj glavonja Hulk Hogan (beli veliki brkovi, covek ko od brega odvaljen, ima neku svoju emisiju Hogan Knows Best na VH1) je valjda jedan od najpoznatijih kechera, ali je penzionisan (koliko ja znam). U svakom slucaju kao sto sam rekao to je vrsta hrvanja, samo sto ima dosta udaraca i bacanja.. E sad stvar je u tome sto je to sve namesteno, oni se i ne dodiruju i sve to izgleda kao akcioni filmovi od pre 15-20 godina.. Znate ono ovaj zamahne rukom, ruka prodje pola metra od glave, ali je ovaj vec odavno u nesvesti.. Videli ste sigurno u nekom filmu parodiju na kechere. Znate ono kad lik skache na drugog lika koji je na zemlji da ga nabode laktom, i one fore sa bacanjem protivnika u konopce da bi ti se vratio, pa da mozes opet da ga zabodes..etc. etc. Sad ja se pitam zasto neko placa da bi to gledao?? Ako je cilj da to bude komicno, gledacu komediju. Ako je cilj da bude krvolocno, tu je Ultimate Fight(mada je i to verovatno namesteno, ali se oni stvarno peglaju). Ako imam zelju da se kladim na namestene mecheve, kladicu se na nasu prvu ligu u fudbalu. Stvarno ne razumem poentu... -------------------- |
FootyStOrM |
Aug 14 2007, 11:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
poenta je.....
e pa pojma nemam! gledao sam par puta i video nekog indijca od 2 i po metra i 200 kila svog u misicima i nije mi jasno kako njega neko moze da pobedi... -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
^_NiN0_^ |
Aug 14 2007, 12:04 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Gledao sam ja. Nista posebno. Cak sam cuo da ce da dodju i u Srbiju. Planirao sam da odem, ako bude karta 200-300 din. Ali ovako ne.
Ljudi iz moje okoline-drugovi prate redovno rvanje. Ja mislim da se to zove RAW ili tako nesto, nije bitno. Najbolje je to sto ih ubedjujem da je to namesteno, vide i male bebe. Skacu po ringu, nigde krvi, hvala Bogu. Ali daj, providno je iz aviona. I da , poenta je u tome da gledas misicave ljude koji se "bacaju" na sceni Da postanes kao oni This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Aug 14 2007, 12:15 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
milanche |
Aug 14 2007, 12:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 07 Member No.: 597 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija Zajecar, III razred (od 1. septembra) |
Najjaci mi je sudija kada legne na pod i pocne da mlati rukom.
Inace pogledam kecere bas kad se smorim, ali nisu mi zanimljivi jer se zna ko ce pobediti. A sto se Ultimate Fight-a tice, nema sansi da gledam to, jer je to prava borba, sa dooosta krvi i tesko da je namesteno. This post has been edited by milanche: Aug 14 2007, 12:28 PM |
^_NiN0_^ |
Aug 14 2007, 02:08 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ma ono su bebe za njih
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Noblica Sim |
Oct 17 2007, 08:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 17-October 07 Member No.: 711 Status: Van MGa Ime i prezime: Simona Škola/Razred: Filoloska gimnazija |
gledam kecere na foxu, samo ne mogu da skontam termin (ranije je bilo petkom u 20h), pucam od smeha .sto zbog nasih komentatora, sto zbog onih kecera (kakve butke imaju ).
americki mentalitet, da ne kazem debilizam, je uzas.gledala sam ono sa "pravim, long lost sinom" mc mahona i cepala se.spanska serija sa gomilom nabildovanih divljaka i divljakusa. no, salu na stranu, ponekad se nadje neki skok koji treba bre izvezbati !pogotovo ako ga treba izvesti tako da ne povredis onu drugu osobu. -------------------- With claws that catch and jaws that bite and vorpal blade that snicker-snacks... |
Ritualista |
Oct 17 2007, 08:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
Sine, gledam samo kada se ženske rvu, ništa drugo me ne dotiče.
-------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
Slovenatz |
Oct 17 2007, 08:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ma najbolje je New Japan Wrestling, ponekad nadjem na eurosportu, kad vidis japanca visokog 1.70 i teskog 190 kila u jednodelnom roze kupacem kostimu... lol
-------------------- |
Valkyrie |
Oct 18 2007, 03:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Pratila sam WWE dve godine, zapravo mislim, onda kada mi je bilo dosadno. Pre par godina je bilo sjajno režirano, sad mi se čini da se bolje vidi fol. Ne pratim više.
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Hannibal Lecter |
Oct 18 2007, 07:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Giedao sam ih samo jednom! To je shit na kub!!!
Jedina extra stvar je mali zeleni patuljak (visina oko 1 m) koji povremeno ulece i bije sve zive! -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Stefan_chemist |
Oct 18 2007, 07:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
To je nesto najodvratnije sto su mogli da puste na TV-u. To treba zabraniti. Bolje da su pustili neku edukativnu emisiju i/ili seriju.
-------------------- |
RZA |
Oct 18 2007, 07:58 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ja se izvinjavam..
ja sam noob.. moze li mi neko objasniti sta su kecheri? plasim se da upotrebim google.. to je tako.. tako.. zastrasujuce.. toliko neopznatog.. ja se plasim nepoznatog.. ovde sam sigurna.. This post has been edited by Spužva: Oct 18 2007, 08:03 PM -------------------- cold
|
smorko_gusic |
Oct 18 2007, 08:31 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Stefan_chemist) Bolje da su pustili neku edukativnu emisiju i/ili seriju. Da stvarno... Mislim, kakva god sranja da ti se dese tokom dana (dobijes losu ocenu ili cujes da je umro Tose npr.) uvek mozes da sednes, popijes solju caja i upalis neku edukativnu emisiju i zaboravis na sve... bar na 45 minuta. ili ne? -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Hannibal Lecter |
Oct 18 2007, 08:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(Spužva @ Oct 18 2007, 07:58 PM) ja se izvinjavam.. ja sam noob.. moze li mi neko objasniti sta su kecheri? plasim se da upotrebim google.. to je tako.. tako.. zastrasujuce.. toliko neopznatog.. ja se plasim nepoznatog.. ovde sam sigurna.. Znamo da si n00b! Radi se o jednom sportu koji se zove Americhko rvanje koji se emituje na FOX-u, gde se mnoooooogo debeli i misicavi ljudi biju svime i svacime u sve i svasta! -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Kipar |
Oct 26 2007, 02:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
deco , vi niste normalni , pa keceri su najbolja rstva koja se desila od mocnih rendzera. A to da li se oni foliraju ili ne , prosidite sami , ja ne verujem da je krv lazna kada jedan bije drugog cekicem po glavi. Ili kada ubiju coveka ( jedan baja je slomio kicmu drugom) , tako da nemojte da serwete kada ne ynate , bagro nekulturna i neciviliyovana. Ziveli kecheri
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
Oct 26 2007, 06:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ozbiljno, sta pljujete po njima? Oni nas duhovno oplemenjuju, skoro kao grand parada i veliki brat.
-------------------- |