Ocenite Avatar I Potpis Osobe Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ocenite Avatar I Potpis Osobe Iznad
c1k4_ml3kc3 |
Nov 1 2007, 11:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Hahaha
Jeste, moja slika je u pitanju (doduše, tamnija i izgledam kao da sam video duha ) Tvoj avatar je lep, barem je najoriginalniji na forumu i stoga ti dajem 9 (bila bi desetka da se jasnije vidiš ) Potpis - 5 -------------------- |
Pera Detlic |
Nov 2 2007, 12:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
avatar 1 Ne volim kad ljudi stave sebe na avatar (osim ako je to Jessica Alba, ili recimo Christina Aguilera, valjda sam dobro spelovao, a ti me ni izbliza ne privlacis kao navedene )
sig 2 "Dokazi" mi se svidja samo kad je na pocetku zadatka -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
c1k4_ml3kc3 |
Nov 2 2007, 01:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Avatar ti je ubedljivo najočajniji. Brate - ne mogu a da ne dam 0
Sig je u početku ok, ali posle si ubrljavio. 0 i to je moje skromno mišljenje -------------------- |
Grashak |
Nov 2 2007, 10:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Nov 2 2007, 01:13 AM) Avatar ti je ubedljivo najočajniji. Brate - ne mogu a da ne dam 0 Sig je u početku ok, ali posle si ubrljavio. 0 i to je moje skromno mišljenje hahaha pero a ti si mu dao 1 i 2 rofl )) sto laze ovaj pera, ne voli dokazi ni na pocetku zadatka (osim ako nije доказывать onda ga voli najvise na svetu!) ...takodje mrzim kad neko stavlja sebe na avatare .... a jos kad stalvljas slicicu koju si sam sebe slikao ... osim ako nije neka bas suuuper fora... so avatar 0 sig ... hmmm "dokazi" .... cudno da to potice od nekoga ko "izucava" astrologiju... a i ne kapiram bas poentu.. al dacu ti 1.. za pokusaj! -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
username |
Nov 2 2007, 11:18 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
avatar 2- uvredjivo a i nije nesto lepa grafika, bar stavi malo lepsu sliku
sig 2- isto uvredljivo po neke, a osim toga i nema nekog smisla ili zanimljive fore This post has been edited by username: Nov 2 2007, 11:18 AM |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 2 2007, 02:18 PM
|
Glupava spajalica 7
Potpis...Može i bolje -------------------- |
Iva |
Nov 3 2007, 01:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Sig - 7, nemam pojma zasto -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Slovenatz |
Nov 3 2007, 01:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Sig - 10 -------------------- |
username |
Nov 3 2007, 03:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
signature 5 |
Iva |
Nov 3 2007, 05:29 PM
|
Signature - 8 - poučan, ušteđuje posao adminima -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
username |
Nov 3 2007, 05:36 PM
|
inspirisao me tvoj signature
avatar 5- drugacije ali je malo dosadno imati samo crnu boju signature 6 This post has been edited by username: Nov 3 2007, 05:36 PM |
Gaara |
Nov 3 2007, 10:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
sig-4 |
c1k4_ml3kc3 |
Nov 3 2007, 10:30 PM
|
Hahaha
Srpsko!!! Ali ne mogu da ocenim pošto mi te tetice deluju kao najveće kokoškice -------------------- |
cipiripi |
Nov 3 2007, 11:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: BGD-Dorcol Member No.: 635 Status: Van MGa Ime i prezime: Ana Nikolic Škola/Razred: Masinski fakultet,prva godina |
potpis-8 -------------------- tisa od mraka,brza od smrti
too weird to live,too rare to die myspace.com/cipiripi88 |
Pera Detlic |
Nov 4 2007, 02:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
sig 5 -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Legenda |
Nov 4 2007, 03:27 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
signature 7 |
cipiripi |
Nov 4 2007, 03:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: BGD-Dorcol Member No.: 635 Status: Van MGa Ime i prezime: Ana Nikolic Škola/Razred: Masinski fakultet,prva godina |
a-8
s-10 -------------------- tisa od mraka,brza od smrti
too weird to live,too rare to die myspace.com/cipiripi88 |
Iva |
Nov 4 2007, 08:28 PM
|
av - 5
sig - 10 -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Nov 5 2007, 01:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Avatar 2 - glupo je bwe, hocu nazad ruzu
Potpis 5 - mada ne kapiram poentu, jel' to ruganje tome sto su dozvolili size tag u potpisu? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Nov 5 2007, 10:04 AM
|
Mrš
Tako nekako Av - 5 Sig - 5 (mislim da sam oba obrazložila negde iza) -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|