Bezite Deco Ovo Je Mg.
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Bezite Deco Ovo Je Mg.
Slovenatz |
Dec 3 2007, 10:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Samo izvredjaj admine i dobices ban
-------------------- |
Stefan_chemist |
Dec 3 2007, 10:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
Hihihi, ne igrajte se sa zivotom .
Pa dobro, ipak je Pyostu danas rodjendan... MOzda imamo neke... izvesne olaksice... -------------------- |
The snorks |
Dec 3 2007, 10:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Evo ovako...Da ponovo biram sta bih upisala to bi definitivno bio mg!
Drustvo je super,profesori takodje,predmeti podnosljivi,ono sto username kaze nema bubacenja nekih gluposti a i vecina profesora(pogotovo oni koji predaju drustvene predmete) se trude da te stvarno nauce necemu i zainteresuju za predmet!Dalje,slazem se da je gotovo zagarantovano da ces upisati fax koji zelis,uz malo rad mozes bez problema da imas odlican uspeh a da pritom stvarno znas te stvari koje si ucio! I na kraju...Da,u nekoj drugoj gimnaziji bila bih gotovo 100% najbolja bar sto se matematike i fizike tice,ali mislim da je znanje koje obicna gimnazija prirodno-matematickog smera pruza iz ovih predmeta krajnje smesno |
The snorks |
Dec 3 2007, 10:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Kuzman @ Dec 3 2007, 09:40 PM) Da su gotovo, sva deca smradovi najveci? TO je ono sto meni najvise smeta. ***** ti pamet ako je zao covek. Za ovo mislim da nisi u pravu!U mg-u si makar okruzen ljudima koji imaju kvalitete priblizne tvojima,shodno tome nemaju bas mnogo razloga da te mrzea da si u obicnoj gimnaziji velika je verovatnoca da bi bio najbolji i ostali bi te samo mrzeli i zavideli ti! A 2. stvar ti sa tim smradovima ne moras da kontaktiras.Ako ne mozes u svom odeljenju da nadjes osobu koja ti odgovara imas ostatak generacije u kome ima 100tinak ljudi,pa ce se naci i neko ko ti odgovara A kao demonstraciju toga kakvi su ljudi u mg-u(bar u mom odeljenju) okacicu sliku jednog dela mog poklona za 18ti! @EDIT: Evo slika... Onu prvu sliku na panou nemojte gledati da ne bih morala da vas ubijem http://i218.photobucket.com/albums/cc3/the...ks/IMG_0575.jpg http://i218.photobucket.com/albums/cc3/the...ks/IMG_0576.jpg http://i218.photobucket.com/albums/cc3/the...ks/IMG_0577.jpg http://i218.photobucket.com/albums/cc3/the...ks/IMG_0578.jpg This post has been edited by The snorks: Dec 3 2007, 11:10 PM |
Kuzman |
Dec 4 2007, 08:35 AM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
@ pyost
Srecan rodjendan i sve najbolje! Nisam video.. @ The snorks paaaaaa. ulazi geometricarka u odeljenje. upisuje cas ovo ono, i pocinje predavanje. a neki genije kaze nastavnice niste pregledali domaci... MISLIM WTF?!?! to sto je on uradio ne znaci da su i ostali, sto bi on nekome pravio problem. i takvih stvari ima puno kod mene u razredu... -------------------- |
pyost |
Dec 4 2007, 09:58 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Kuzman @ Dec 4 2007, 08:35 AM) QUOTE(Kuzman @ Dec 4 2007, 08:35 AM) paaaaaa. ulazi geometricarka u odeljenje. upisuje cas ovo ono, i pocinje predavanje. a neki genije kaze nastavnice niste pregledali domaci... MISLIM WTF?!?! to sto je on uradio ne znaci da su i ostali, sto bi on nekome pravio problem. i takvih stvari ima puno kod mene u razredu... Procice to, ili ce se bar smanjiti posle nekog vremena. Prvo polugodiste prvog razreda, svi imaju zelju da se istaknu. A i treba vremena da se razvije team spirit u odeljenju -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Kuzman |
Dec 4 2007, 10:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Nadam se. u 7. smo svi bili tihi i povuceni, a sada smo mi vec slobodni, a izmesano je pa je bzvz.
This post has been edited by Kuzman: Dec 4 2007, 10:11 AM -------------------- |
Hannibal Lecter |
Dec 4 2007, 01:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Kome se ne svidja mg neka se ispis
A sto se tice toga za domaci Inace, u pravu si da u 7. je bilo bolje jedinstvo. Kod nas u IIc se odeljenje sada raspada, ali u bukvalnom smislu -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Dec 4 2007, 01:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pffff, to za domaci nije nista, kod nas je to stalno. Mi smo imali slucaj de lik kaze nastavnici da je bio previse tezak kontrolni pa je lik pored njega morao da prepise.
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Dec 4 2007, 02:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Ko je to rekao? -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Dec 4 2007, 03:20 PM
|
Shiljko Inace za vreme tog pismenog je crtao nastavnicu na vesalima (sto je ona videla), a onda je na mentorskom opet to crtao u mojoj svesci.
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Dec 4 2007, 03:27 PM
|
Srvarno je freak!
Pretpostavljam da je "nastavnica" geometricarka? -------------------- And as we wind on down the road
Slovenatz |
Dec 4 2007, 03:56 PM
|
yup. Zena je carica.
-------------------- |
Neonkitza |
Dec 4 2007, 04:29 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
cini ti se promenice ti se i pogled na sve to
i nemoj da brises acc! neam inspiraciju sta da kazem ;\ hmz... mozda je meni moje odeljenje ok zato sto je e mora neko i to biti |
RZA |
Dec 4 2007, 04:32 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
hoce hoce.. kad i on postane takav gad.. pa njemu bude lepo kad to radi x)
ti hoces reci da moje odejlenj nije oke? >.< e pa ne znas koliko si u pravu.. -.- -------------------- cold
|
Neonkitza |
Dec 4 2007, 04:34 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
hahaha ne kazem da nije,ali moje odeljenje je...well..special
u svakom odeljenju imas nekog ko se izdvoji...ali ne mozes mi,kuzmane,reci da ti je bilo bolje u osnovnoj nego ovde?!stvarno ne mozes... |
Iva |
Dec 4 2007, 04:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(username) zvuci glupo sto cu ovo reci ali... ti nisi u mg-u Pa uopšte ne zvuči glupo; Nego, ja sam htela u MG.. i bilo mi ža što ne idem tamo.. sve do 2 dana pred kraj prošle školske godine . a onda, nakon priče sa pojedinim osobama, zaključila sam da su mi puno draži moji školarci i da u MG ima više snobova i da je meni sasvim lepo u mojoj govnaziji .....kontradiktorno koliko može biti, a šta'š. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Hannibal Lecter |
Dec 4 2007, 04:36 PM
|
QUOTE(kiKa™ @ Dec 4 2007, 04:32 PM) Istina boli QUOTE(Neonkitza @ Dec 4 2007, 04:34 PM) Ja bi joj rekao u inat -------------------- And as we wind on down the road
Neonkitza |
Dec 4 2007, 04:37 PM
|
haha e pa meni nije
i ja sam mislila u prvom da je glupo,da je ovo,da je ono...i onda me sve proslo sad sam jako happy ^^ |
Slovenatz |
Dec 4 2007, 05:31 PM
|
sem kad treba da imas 4 iz srpskog, ona histerises u wc-u ^^
-------------------- |