Sneg!, Kvantna povezanost.. (Kuzman zna zašto)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sneg!, Kvantna povezanost.. (Kuzman zna zašto)
Iva |
Jan 2 2008, 07:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Pretpostavljam da većina forumaša ima snega u svom gradu .
Volite li sneg? Grude? Ležati u snegu? Igrati se sa snegom? Meni je to jedna od najzabavnijih stvari . Ali ne volim kad me neko pogodi u facu. Onda vraćam višestruko I pošto ne volim rukavice, smrznu mi se prsti. Ali zima mi je valjda omiljeno godišnje doba. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Hannibal Lecter |
Jan 2 2008, 07:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Ja ne volim zimu
Leto je zakon! Inace sneg je manje vise OK, ali me nervira poledica... Inace grudvanje je zaaaaaaakon -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Iva |
Jan 2 2008, 08:00 PM
|
Poledica je zakon.
Pogotovo kad se pukneš. Meni se vrlo često dešava. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
The snorks |
Jan 2 2008, 08:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Ja bas i ne volim sneg a kao mala sam ga obozavala-bukvalno sam urlala ispred vrata dok me ne izvedu napolje
Ne pitajte za razlog zasto ga ne volim jer ni sama ne znam...Mozda zato sto je hladno i zato sto je sneg u beogradu uzasnoooooo prljav A i u bg-u nije beo vec siv tako da to sve nekako izgleda depresivno |
The snorks |
Jan 2 2008, 08:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Noddy @ Jan 2 2008, 07:55 PM) Ti si moj covek i ja obozavam leto! More i plivanje I da ne napomenuh u prethodnom postu...Klizanje @edit: Jos jedan razlog da ne volim sneg u beogradu-saobracaj je skroz sj.eban cim padne sneg i uhvati se poledica na ulicama This post has been edited by The snorks: Jan 2 2008, 08:08 PM |
Hannibal Lecter |
Jan 2 2008, 08:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(Iva @ Jan 2 2008, 08:00 PM) haha n00b ja padam kada se otopi sneg i ostane sama poledica QUOTE(The snorks @ Jan 2 2008, 08:01 PM) Ja bas i ne volim sneg a kao mala sam ga obozavala-bukvalno sam urlala ispred vrata dok me ne izvedu napolje Ne pitajte za razlog zasto ga ne volim jer ni sama ne znam...Mozda zato sto je hladno i zato sto je sneg u beogradu uzasnoooooo prljav A i u bg-u nije beo vec siv tako da to sve nekako izgleda depresivno Prljavstina i mene nervira -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Iva |
Jan 2 2008, 08:15 PM
|
Ma videla bi ja tebe da izvodiš na poledici gluposti koje ja izvodim .
Kod nas je čist... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kuzman |
Jan 2 2008, 09:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Led sneg i zima su ubercool. Samo sto je u bg prljaFo sve.
-------------------- |
LoshMeeBre |
Jan 2 2008, 10:21 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Iva @ Jan 2 2008, 08:00 PM) Gde se puknes? U venu? Da onda je dojaja Obozavam sneg.. Obradujem se ko detence za rodjendan kad padne prvi sneg.. Samo u zemunu brzo postane masan i zift crn.. -------------------- |
Iva |
Jan 2 2008, 10:25 PM
|
Nije do jaja, već je do vene.. osim ako odabereš venu kod jaja.. no, da se ne bi razbežali forumaši zbog mog blebetanja, idemo dalje.
Ajte svi u Suboticu, Beograđani, da vidite čistog snega -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Jan 2 2008, 11:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Znas kaaako se lomim na prokletoj poledici. Da ne pricam sto je jutros sve bilo zavejano od kola, a ja izasla napolje u patikama sneg do kolena... Danas sam isla na selo, ali sutra moram da nekoga izvucem iz kuce, pa na grudvanje... Ili sankanje, posto odje u Borcu imamo pogodnih terena za to Tacnije brda u kojima su se nalazila sklonista i slicno ili sta vec iii... ma nvm, skontali ste poentu:
Volim sneg P.S. Kvantna povezanost? Gde gde gde ??? This post has been edited by maxydelanoche: Jan 2 2008, 11:31 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Jan 2 2008, 11:31 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
vooolim zimu, mrzim sneg! tacka. ^^
no. ne volim sneg jer se sva pokvasim, a mrzim da nosim cizme (nosim sk8rke na 1m snega i -15).. i tako te gluposti.. ne volim sneg.. -------------------- cold
|
Slovenatz |
Jan 2 2008, 11:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Sneg je zakon, ali ne u beogradu.. Moram redovno da cistim, posle 2 dana postane braon, uspori saobracaj... Ali na planini je ekstra.
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Jan 3 2008, 01:21 AM
|
Na planini je druga prica, jer je cistiji i jer tamo ides da bi bio na snegu (manje vise)
A u Beogradu ides da nesto zavrsis cekas bus sat vremena navlazis se, smrznes, razbolis i smuci ti se sneg za ceo zivot -------------------- And as we wind on down the road
Devojka sa mesecom u očima |
Jan 3 2008, 01:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Ja obozavam sneg!!!!! I zimu. Ovde je dubok vishe od pola metra . Odushevljena sam. Pre sam se sankala kad padne. Sad mi se ne izlazi. Samo kad sam na zimovanju ne mogu da me uvuku u sobu. I iako me sve boli i dalje hocu do kraja da skijam . Jooooj. Jedva chekam
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maxydelanoche |
Jan 3 2008, 04:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Slovenatz @ Jan 3 2008, 12:47 AM) Sneg je zakon, ali ne u beogradu.. Moram redovno da cistim, posle 2 dana postane braon, uspori saobracaj... Ali na planini je ekstra. To vam kazem, ppl, ovde u Borci je uzivancija! Bljuzgavica jeste grozna, ali ako ti dodje 10 dana bljuzgavice na 2 dana snega, who cares? Vazno je bar jednom se vratiti kuci mokar do gole koze -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Jan 3 2008, 11:25 AM
|
Maxy, ono za Kvantnu povezanost, pitaj Kuzmana
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|