Marija Šerifović --> Srs ?, amo malo politike.. :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Marija Šerifović --> Srs ?, amo malo politike.. :)
Eagle1914 |
Feb 8 2008, 10:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Реално кампања ДС-а у 2.кругу се свела на: Немојте да гласате за Тому, вратиће вас у 90-е.....Николић није ни имао кампању, уствари он је пљувао по властима....Тд ни један ни други нису имали програм.... Спомену они економију ту и тамо, али председник државе има стварно мала овлашћења што се тиче тога....
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
maxydelanoche |
Feb 8 2008, 10:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Noddy @ Feb 8 2008, 10:21 PM) G2H QUOTE(Slovenatz @ Feb 8 2008, 10:54 PM) Posto su akcije skocile 6.2%, a dinar 2% dan posle izbora, pretpostavljam da nije svejedno ko je pobedio Ali nije moglo da potraje <.< Jeste, ali zato sada vlada pravi problem... Kakva je to vlada jbt kad je predsednik vlade (Kostunica jel' te) podrzao onog Velju Ilica, a lik nije osvojio ni 10% glasova u prvom krugu... Znate sta je najgore? SRS ce pobediti na parlamentarnim izborima. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Eagle1914 |
Feb 8 2008, 10:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
СРС је победила и на прошлим парламентарним изборима, па опет нису формирали владу....
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
The snorks |
Feb 8 2008, 10:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 8 2008, 10:25 PM) G2H Jeste, ali zato sada vlada pravi problem... Kakva je to vlada jbt kad je predsednik vlade (Kostunica jel' te) podrzao onog Velju Ilica, a lik nije osvojio ni 10% glasova u prvom krugu... Znate sta je najgore? SRS ce pobediti na parlamentarnim izborima. Veruj mi moglo bi da bude cak i gore od toga...Zamislite parlament u kome ima najvise poslanika LDP-a...Aaaaaaaaaaaaaaaa Ali,na srecu to se nece desiti,bar ne u skorije vreme,bar se nadam This post has been edited by The snorks: Feb 8 2008, 10:28 PM |
Eagle1914 |
Feb 8 2008, 10:43 PM
|
QUOTE(The snorks @ Feb 8 2008, 10:27 PM) Veruj mi moglo bi da bude cak i gore od toga...Zamislite parlament u kome ima najvise poslanika LDP-a...Aaaaaaaaaaaaaaaa Ali,na srecu to se nece desiti,bar ne u skorije vreme,bar se nadam Веруј ми, у нашој школи има највише баш тих идиота који гласају за ЛДП..... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
LoshMeeBre |
Feb 8 2008, 11:05 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Pa nema TOLIKO homoseksualaca i anti-patriota u MGu
-------------------- |
Maestro |
Feb 8 2008, 11:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
и наркомана ..........
-------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
Iva |
Feb 8 2008, 11:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
NAravno da će SRS pobediti na parlamentarnim.. c'est la vie, ovo je ipak Srbija. Ali, u biti, to može biti super - iovako već većina zemalja na "Zapadu" misli da smo divljaci (kao što već napisah u drugom topicu), sada će se samo uveriti u to, kad vide kako nama niko od njih nije potreban i kako su svi oni g.ovna, a mi (Srbija) smo najpametniji. Čak bi mogli i da nam vize uvedu sve države koje to još nisu, mi ionako nemamo razloga za ići tamo, jer sve je to isto, EU, ne-EU, sve je to isto sr.anje! Kome oni još trebaju? Who needs development, improvement, when we can enjoy light-fascism? Mi ćemo biti ona rupa u zlatnom tepihu ili kako god hoćete već.. To je tako cool.
Nadam se da uočavate sarkazam u gore napisanom tekstu. A sada malo ozbiljnije: Osim toga, ŠTA FALI DA NAJVIŠE POSLANIKA U PARLAMENTU BUDE IZ LDP-a? Samo molim jedno lepo, argumentovano objašnjenje za ovo. Ne kažem da sam za, ne kažem ni da nisam - samo me zanima zašto je to toliko loše. I zašto bih trebala glasati za SRS a ne LDP (čak ni DS)? Šta će oni uraditi bolje za nas? I molim vas, nemojte koristiti kao argument "Ako u ovih 4 godine nije uradio ništa, nikad neće", jer je preglupo i mislim da smo više-manje svi iznad tog nivoa. Laku noć. :kafa: -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Hannibal Lecter |
Feb 8 2008, 11:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Mislim da ljudi glasaju za LDP samo zato sto bi Ceda potpisao nezavisnost Kosova...
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Hannibal Lecter |
Feb 8 2008, 11:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
@Iva: ipak se mi uzdamo u vas, nacionalne manjine
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Iva |
Feb 8 2008, 11:12 PM
|
Osim toga, predebilno je govoriti kako su LDP i njihove pristalice NARKOMANI! Predebilno, zaista predebilno!
Btw, nisam sigurna je l' Milošev post sarkazam.. ... al ako zaista misliš da su svi koji glasaju za LDP homoseksualci i antipatrioti, možeš da se sagneš i Čedi i svima njima redom. Sorry na rečniku, vulgarnosti i nekulturi.. Ali i to je debilno tvrditi. Ma, zapravo, obrazloži! A ako ipak JE bio sarkazam, sorry.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Maestro |
Feb 8 2008, 11:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
Косово је независно од 1999.
Немојте да се залуђујете превише... -------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Iva |
Feb 8 2008, 11:13 PM
|
QUOTE(Noddy @ Feb 9 2008, 12:09 AM) Ja imam dojam da baš zato ne glasaju za njega.. But like it matters.. odu oni ća za par dana (više-manje) -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Iva |
Feb 8 2008, 11:14 PM
|
QUOTE(Maestro @ Feb 9 2008, 12:12 AM) Ma i neka se zaluđuju, sve je to više-manje rešeno . -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Hannibal Lecter |
Feb 8 2008, 11:14 PM
|
Pa da, ali onih 5% kojih glasa za LDP glasa u vecini zbog toga...
Eagle1914 |
Feb 8 2008, 11:17 PM
|
Благо странци која спадне на то да зависи од гласова националних мањина....
А Косово ће увек бити срце Србије, ма у којој држави се налазило...! -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
LoshMeeBre |
Feb 8 2008, 11:23 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Kao prvo taj post je bio zahebancija (zato sluzi onaj namigujuci smajli na kraju)
ALI nikako ne gajim visoko misljenje prema LDP (kao doduse ni prema jednoj nasoj stranci.. Ja mu dodjem socijaldemokrata ali mi canak ide na k..).. Sve u svemu ljigavi su mi svi.. Jako ljigavi... A iva iskuliraj se malo -------------------- |
Maestro |
Feb 8 2008, 11:26 PM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 8 2008, 11:23 PM) ALI nikako ne gajim visoko misljenje prema LDP (kao doduse ni prema jednoj nasoj stranci.. Ja mu dodjem socijaldemokrata ali mi canak ide na k..).. -------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Iva |
Feb 8 2008, 11:28 PM
|
@Miloš: Je pa i ja sam socijaldemokrata.. I nisam ni u jednoj stranci.. Ali realno mi se najviše dopada politika LDP-a, samo što su prenapadni. Nemre se tako u politici.. napadati sve redom..
Ma živčana sam nešto. QUOTE(Eagle1914 @ Feb 9 2008, 12:17 AM) Благо странци која спадне на то да зависи од гласова националних мањина.... А Косово ће увек бити срце Србије, ма у којој држави се налазило...! Blago državi u kojoj radikale kao ovakve podržaje cca 50% stanovništva.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Eagle1914 |
Feb 8 2008, 11:30 PM
|
QUOTE(Iva @ Feb 8 2008, 11:28 PM) Ко каже да сам ја радикал??? Далеко сам ја од тога.....Ја сам још гори -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|