Opštinsko Takmičenje Iz Fizike, 2008. godina
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Opštinsko Takmičenje Iz Fizike, 2008. godina
NeverMore21 |
Feb 10 2008, 04:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Puzzler @ Feb 10 2008, 05:54 PM) Ej, mnogo tražiš... Napisaću ti PM, samo traži I Čedo, nemoj mnogo da se deprimiraš, voli tebe Ljubinka Hahahaha, ma cedo opusteno, dobices neki rispekt ko profesorke....utice to na ocenu A ti Nenade, imas vremena sve do 11h, pocni da pises resenja ... -------------------- |
Puzzler |
Feb 10 2008, 04:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Ej čoveče, imam ja i život... Mislim, ako može to tako da se nazove... Hoćeš da ti pošaljem skenirano? Samo mi reci koje ne znaš, ne mogu baš sve...
-------------------- |
NeverMore21 |
Feb 10 2008, 05:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
G. Admini izvin'te na off-u, al ovo je hitno ...
Na papiru sa 11 zadataka...od 3 do 6 i 8 i 11. Na papiru sa 16 zadataka...od 3 do 8, bez 6. Treci papir sam izgubio...RIP Hvala unapred Da se vratimo na fiziku...koliko drugaka je prosle godine proslo na gradsko? -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 10 2008, 05:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(MNE @ Feb 10 2008, 12:26 PM) Ja sam iskreno iznenadjen...13.sam!pa to mi je danas izgleda srecan broj.inace,bas juce,dok sam sedeo u klupi pre takmicenja sam gledao 13.zadatak,jer sam bio uveren da ce ga dati.Nisam dobio trinaesti zadatak,ali sam trinaesti na listi!I prosto ne verujem da sam bolji od Vlade i Boze...al za gradsko cu mozda i da se spremam a ti Ljubo si bre mogao da napises i za mene kolko sam imao,kad sam odma iza tagne vidimo se na gradskom! LOL ako se dobro secam ko je MNE Pyoste, da budes bolji od njega na gradskom QUOTE(pyost @ Feb 10 2008, 03:40 PM) Meni je razredna, pa me to nece spreciti Normalno da cu da se zalim za 1 poen ako mi je nepravedno oduzet... Normalno normalno QUOTE(NeverMore21 @ Feb 10 2008, 06:02 PM) I mene to zanimaaa... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Feb 10 2008, 05:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
To nas sve zanima ali su svi tako zli i niko nece da nam kaze
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
pyost |
Feb 10 2008, 05:32 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Sve moram sam da vam nalazim...
I razred: 52 MG + 9 RG II razred: 29 + 2 III razred: 25 + 0 IV razred: 15 + 0 Ove nule su tu jer prosle godine u RGu nije bilo treceg i cetvrtog razreda, kao sto sada nema cetvrtog. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Hannibal Lecter |
Feb 10 2008, 05:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Cek znaci ja imam sanse (30. sam)
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Feb 10 2008, 05:51 PM
|
Samo se ti nadaj Ilija jk, pa ima sanse, zato sto su rekli da hoce sto vise ljudi da pozovu na gradsko
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
LoshMeeBre |
Feb 10 2008, 05:56 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 10 2008, 05:24 PM) Odkud ti znas Martina? iz petnice? evo da ne bude off, ja volim matematicko klatno i ono voli mene This post has been edited by LoshMeeBre: Feb 10 2008, 05:57 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 10 2008, 06:16 PM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 10 2008, 06:56 PM) Da, iz Petnice i ovaj njegov post na ovoj temi je nesto najnormalnije sto sam ikada cula/videla od njega i ja volim matematicko klatno, ali ono mene ne voli koliko sam vezbala oscilacije u sedmom i radila stvari koje se ni ne uce tada i nikada mi nije palo na takmicenju niti sam radila kontrolni... blah -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
LoshMeeBre |
Feb 10 2008, 06:22 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 10 2008, 06:16 PM) delim tvoj bol sestro -------------------- |
VIP <3 |
Feb 10 2008, 06:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 10 2008, 06:22 PM) A moj bol, Mitko, druze??? Racunam na 101% popusta na pripreme za gradsko Ipak cemo svi mi bankrotirati ako Ukica Mukica nastavi da jede proteincice Mitko, tvom uspehu moramo nazdraviti....uskoro -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Feb 10 2008, 06:30 PM
|
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 10 2008, 06:27 PM) Samo na ovo pristajem dobro tebi moze 10% jer nam uvek dajes mandarine -------------------- |
VIP <3 |
Feb 10 2008, 06:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 10 2008, 06:30 PM) Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nema nam ravnih, Mitko QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 10 2008, 06:30 PM) Jupiiiii Sredicemo onih 90%...Kako Martin kaze: bice kombinovano elektricno i oscilatorno kolo... sa sve harmonijskih oscilacijama... u rezonanciji This post has been edited by Miss Tattianna: Feb 10 2008, 06:44 PM -------------------- Opsti kriminal. |
Magdalina_kg |
Feb 10 2008, 06:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-October 07 Member No.: 717 Status: Van MGa Ime i prezime: Magdalina Čivović Škola/Razred: Obdareni u matematičkoj gimnaziji-Prva kragujevačka gimnazija |
Ima li neko iz prvog razreda, da bih mogla sa njim da diskutujem?
|
calamity |
Feb 10 2008, 07:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
@narziss
Tnx, ali tamo sam bila pa znam rezultate Htela sam da vidim sta kolege uradise |
T-Rex |
Feb 10 2008, 07:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-December 07 Member No.: 790 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Чедо Ш. Škola/Razred: MG IIб |
E Nenade jel znash bar za Nikolu?
|
NeverMore21 |
Feb 10 2008, 07:45 PM
|
Idem ja sad da vidim rezultate, javljam vam za sat vremena...
Bio sam ti na blogu ... This post has been edited by NeverMore21: Feb 10 2008, 07:46 PM -------------------- |
T-Rex |
Feb 10 2008, 07:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-December 07 Member No.: 790 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Чедо Ш. Škola/Razred: MG IIб |
A ja odo da se nakanjujem da radim Geometriju, zop...
|
Puzzler |
Feb 10 2008, 07:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Bojane, ajde nam prepiši celu listu ako ti nije teško...
A ja ću taman da završim za nekih sat vremena. Pozz This post has been edited by Puzzler: Feb 10 2008, 07:52 PM -------------------- |