Diskusija O Muzici
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Diskusija O Muzici
Laza_91 |
Sep 7 2006, 08:16 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Slazem se sa Neonkitzom
|
ex-paydoman |
Sep 7 2006, 01:31 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
-------------------- ode..
|
Iva |
Sep 7 2006, 01:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Evo i ja bih to dodala na vas komentar!!!
Mozete li malo da razjasnite, odnosno mozda da ubacite po koju rec? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Cestiti Covek |
Sep 7 2006, 04:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 90 Status: Van MGa |
Ja uglavnom slušam narodnjake i nove hitove!!!
Moderne stvari!!! |
Neonkitza |
Sep 7 2006, 09:29 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
|
ex-paydoman |
Sep 8 2006, 02:24 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
ajde opet skochi kroz prozor
-------------------- ode..
|
Laza_91 |
Sep 9 2006, 06:29 PM
|
Hoce li 90% ljudi Srbije shvatiti da su narodnjaci totalno s****?!
|
maxydelanoche |
Sep 9 2006, 07:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Imam par pesama iz Hilandara i sl. Nisam rekla da mi je to omiljena muzika, cemu ti zblanuti pogledi??? Cisto mi je palo na pamet? A one narodne pesmice koje se uce u petom i sestom razredu iz muzickog???
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Laza_91 |
Sep 9 2006, 07:37 PM
|
Sta s njima?
|
maxydelanoche |
Sep 9 2006, 07:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Pa, sta mislite o takvim pesmicama? Tipa: da li bi ste stavili da se neka druga muzika uci u petom i sestom razredu??? Smatrate li da tu ima umetnicke vrednosti, ne mislim da li volite da slusate te pesmice u slobodno vreme :0) :0) :0) !!!
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Sep 9 2006, 07:56 PM
|
Eh ne svidjaju mi se bas te pesmice.
A sta ti mislis? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
Sep 9 2006, 11:28 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
@mrgood:prva stvar koju si uradio kad si dobio moda je da mene cenzurises c c c...
|
Laza_91 |
Sep 10 2006, 09:29 AM
|
Meni je bolje da se slusa muzika (klasika,jazz,blues,rock...).
A sto se tice ucenja pesmica ne znam. |
Iva |
Sep 10 2006, 01:09 PM
|
Da, bolje je.. ali mi nismo ni to radili... eh...
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
smorko_gusic |
Sep 10 2006, 04:34 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
U petom razredu treba da se stice muzicko obrazovanje na jednostavnim primerima sto pomenute pesmice u svakom slucaju jesu...
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
ex-paydoman |
Sep 10 2006, 09:00 PM
|
QUOTE(Neonkitza @ Sep 9 2006, 11:28 PM) ja sam mod wetj 4-5 meseci nije lepo da nekom kazzesh da je kreten iako je nepismen! -------------------- ode..
|
RZA |
Sep 10 2006, 09:04 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
DOvoljno je da kazes da je malouman..
-------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Sep 10 2006, 09:58 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Hehehe ... ala se spamuje na ovom forumu. Neka neka, spamovanje zdravo, iz toga sledi bolest iz bolesti ludnica ...xixixixixi
Da, u poslednje vreme slusam Kiss! Sta mislite o tome (njima) -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
RZA |
Sep 10 2006, 10:07 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ok su.. Ono.. I was made for loving you.. je extra.. cula sam jos neke, ali nisam bas zapazila dobre..
-------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Sep 10 2006, 10:09 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ima jos 5 dobrih ... samo toliko ih za sada imam
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |