Odnosi, Muško-Ženski odnosi i opšta diskusija...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Odnosi, Muško-Ženski odnosi i opšta diskusija...
Hannibal Lecter |
Mar 31 2008, 12:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
ja imam primer
ali ga ne znate blaaah -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Mar 31 2008, 12:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Cuti tamo! NEMA!
Ok, mozda i postoji takav decko. I ide okolo non stop u roze majcama i nije gay, samo sto njegov decko jeste -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Mar 31 2008, 09:16 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
meni je najlepse bilo kada sam videla lika u roze majci,sa v izrezom..jaaaako dubokim izrezom....
|
Iva |
Mar 31 2008, 12:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Mar 30 2008, 11:00 PM) Brazilian pogotovo .. Doduše, ne znam kako je u odnosu na pirsing u pupku, to nisam nikad radila (nit' nešto nameravam). A čupanje obrva ne praktikujem mother nature did Her own duty Drugo, "teška šminka".. Hmmm.. Obično čak ni momci to ne vole, ako je baš preteško. No, i teška šminka može izgledati ok.. no najčešće je, budimo realni -reka bi Kazo, neukusno- -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Eagle1914 |
Mar 31 2008, 02:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Обраћам се идиоту који је осетио потребу да се обрати мени:
1. Никог нисам вређао до сад, чим завршим овај пост, пребацујем се у прозивања и тамо добијаш адекватан одговор. 2. О панку знам више од тебе у сваком случају. То је једна од субкултура коју сам највише „проучавао“, а случајем околности у задње време сам доста проучавао субкултуре. 3. Имам све набројане колекције, а питање је да ли их ти имаш... 4. Узео сам тебе на зуб јер једино ти лупеташ.... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Iva |
Mar 31 2008, 05:42 PM
|
QUOTE(Eagle1914 @ Mar 31 2008, 03:34 PM) Обраћам се идиоту који је осетио потребу да се обрати мени: 1. Никог нисам вређао до сад, чим завршим овај пост, пребацујем се у прозивања и тамо добијаш адекватан одговор. 2. О панку знам више од тебе у сваком случају. То је једна од субкултура коју сам највише „проучавао“, а случајем околности у задње време сам доста проучавао субкултуре. 3. Имам све набројане колекције, а питање је да ли их ти имаш... 4. Узео сам тебе на зуб јер једино ти лупеташ.... Daj, j.ebote, degradiraš sebe . Take it easy, relax -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Devojka sa mesecom u očima |
Mar 31 2008, 11:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Mar 30 2008, 10:00 PM) Heh, ma opusteno, od toga se pocinje Javi se ako dodjes u BG, idemo u Lili (parfimerija.... gomila kul sminke na jednom mestu... Sve sto valja imas u Liliju) I posle cemo da okacimo te namontirane fotke u ovu temu da nas jos vise mrze. Salim se, ofc A depilacija ne boli? A cupanje obrva? A skakanje na stiklama celu noc? Za lepotu se trpi, ne? Paaaa... gledaj... Ja ne chupam obrwe (a swi misle da to radim ), depilacija ne boli jer su izmislili nowu veet kremu . Mene je to prosto odushewilo . Skakanje na shtiklama boli (mnogo) a boli i hodanje po BGu ceo dan u cipelama . NIko me nije razumeo Bili smo smeshteni u.... ne bih da se loshe izrazim, ali paaaa.... bilo prewishe za moje noge QUOTE(pyost @ Mar 30 2008, 10:04 PM) Da da . Pyost je potroshio cele 2 rechi na mene QUOTE(VIP (ex Miss) @ Mar 30 2008, 10:08 PM) Jesam, ali pyostu QUOTE(maxydelanoche @ Mar 30 2008, 10:21 PM) agree QUOTE(maxydelanoche @ Mar 31 2008, 12:14 AM) Cuti tamo! NEMA! Ok, mozda i postoji takav decko. I ide okolo non stop u roze majcama i nije gay, samo sto njegov decko jeste -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Iva |
Apr 1 2008, 05:55 PM
|
Ej, ali pazi kod Veet.. jer ona kraće traje od depilacije i ne uklanja ti dlake skroz i ako gledaš dugoročno bolja je depilacija.. a svaki put boli maaaaaalo manje.. .
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Devojka sa mesecom u očima |
Apr 2 2008, 12:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(Iva @ Apr 1 2008, 05:55 PM) Ej, ali pazi kod Veet.. jer ona kraće traje od depilacije i ne uklanja ti dlake skroz i ako gledaš dugoročno bolja je depilacija.. a svaki put boli maaaaaalo manje.. . Ne boli! Mene ne boli . Ma bre ja ne podnosim kad me pecka penjoar, a trebalo bi da podnesem prawu prawcijatu depilaciju I nije bolja depilacija jer (kao shto wec rekoh ) wishe boli PS my speed is 500 nechega -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Neonkitza |
Apr 2 2008, 09:03 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
mene depilacija ne boli ne znam kako...
|
Gaara |
Apr 2 2008, 10:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
|
Neonkitza |
Apr 2 2008, 12:07 PM
|
netacno
|
Iva |
Apr 2 2008, 01:06 PM
|
Ej, 500 čega? Nisam u toku
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
ShadyLady |
Apr 3 2008, 09:05 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Нарочито ми је занимљиво ово сређује се/шминка/на дијети је због дечка/девојке/околине... То ми је одувек било чудно, зар се не сређујемо и не бринемо о свом здрављу и изгледу пре свега због самих себе?
|
Eagle1914 |
Apr 3 2008, 09:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Pa to mi nikad nije bilo jasno
Realno kada se sredjujes, ti se sredjujes zbog sebe, da bi bio samopouzdaniji ili slicno. E sad to sluzi i da bi se dopao drugima.....ili ne? Ne znam -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ShadyLady |
Apr 3 2008, 09:20 AM
|
Па, не знам, али ја могу да кажем за себе. Када се обучем модерно и атрактивно и нашминкам се, осећам се много сигурније у себе и лепше и волим себе у том издању. Не радим то због других, мислим бесмислено је било шта радити само да би се то некоме свидело (осим ако немаш на уму неку директну корист, наравно).
|
Neonkitza |
Apr 3 2008, 09:57 AM
|
na neki nacin radis to da bi se osecao sigurnije zbog drugih...
|
ShadyLady |
Apr 3 2008, 10:07 AM
|
Њеа.
Лепше ми је да сам сређена и кад сам сама код куће, просто ми је лепше. А прасе на аватару ти је тако кул... |
Neonkitza |
Apr 3 2008, 10:09 AM
|
tnx
|
ShadyLady |
Apr 3 2008, 10:13 AM
|
Подсећа ме на спајдер пиг:)
|