Okruzno Iz Fizike 2008, omg omg
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Okruzno Iz Fizike 2008, omg omg
LoshMeeBre |
Apr 13 2008, 06:19 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Tako je... Reci nam.. Svi smo mi mali, bedni, jadni.. Zaboravih iskompleksirani, to je mnogima ovde omiljena rec.. I zli smo.. I optereceni.. Mozda smo i antipatriote i narkomani..
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Apr 13 2008, 06:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
LDP siri dalje
jk jk jk Ma ne znam koji je qrac ovoj SB stvarno... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Apr 13 2008, 06:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Apr 13 2008, 07:15 PM) Maaa samo o tome razmisljam, svako vece pre nego sto odem na spavanje... roflmfao -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Wolfbrother |
Apr 13 2008, 06:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
U yeah nikom od njih nisam ni do kolena
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
maxydelanoche |
Apr 13 2008, 06:58 PM
|
Mdaj bre, ocigledno je da je SB sama ta koja ima komplekse od ljudi sa visokim postignucima na takmicenjima, pa misli da svi razmisljamo na slican nacin kao ona. Jesu takmicenja relativno vazan deo zivota, ali i dalje samo deo... Blah, koji smor.
Sou, weee, Novi Sad. Bice lepo tamo +lepo vreme... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SANDRA |
Apr 13 2008, 10:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Ko bre ljubomoraan. Ne znam evo ukratko Devojko jesi li ti normalna...
Da izdrzavam decu od takmicenja pa da budem ljubomorna sto neko ima vecu platu od mene... Takmicenja sluze da bi upoznali vise ljudi, druzili se, proverili svoje znanje i VAZNO JE UCESTVOVATI i imati lepa iskustva a ne gledati ko je od koga bolji... Ko misli da je poenta uperiti drugome prst u lice i reci xaxa ja sam bolji neka skoci sa najblizeg mu mosta... |
Slovenatz |
Apr 14 2008, 09:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ajde prestanite svi sa onim VAZO JE UCESTOVATI sranjem... Neko voli da putuje, neko voli da dobija nagrade, neko to radi zbog kesa, neko da gubi skolu itd. Ali svaki put me iznervira kad neko kaze "vazno je ucestvovati"
-------------------- |
calamity |
Apr 14 2008, 09:17 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
@Slovenatz
Vazno je ucestvovati... ...a jos vaznije ne ici u skolu i putovati This post has been edited by calamity: Apr 14 2008, 09:18 AM |
Neonkitza |
Apr 14 2008, 09:18 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
pa kad vidim koliko se cimate oko toga,pre mislim da vam je vazno pobediti nego ucestvovati ;p
|
Slovenatz |
Apr 14 2008, 09:21 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Upravo tako
-------------------- |
narziss |
Apr 14 2008, 10:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 10-February 08 Member No.: 886 Status: Van MGa |
|
Iva |
Apr 14 2008, 01:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Apr 13 2008, 07:58 PM) Mdaj bre, ocigledno je da je SB sama ta koja ima komplekse od ljudi sa visokim postignucima na takmicenjima, pa misli da svi razmisljamo na slican nacin kao ona. Jesu takmicenja relativno vazan deo zivota, ali i dalje samo deo... Blah, koji smor. Sou, weee, Novi Sad. Bice lepo tamo +lepo vreme... Jao, Marija (nesvesno ) primenjuje svoje znanje iz psihologije! E, i tebe častim! (asti.. mislim da si mi već treća na listi.. no, ajde, impresionirajte me ljudi, dok se ne isprazne moji finansijski kapaciteti.. ) QUOTE(SANDRA @ Apr 13 2008, 11:31 PM) Ko bre ljubomoraan. Ne znam evo ukratko Devojko jesi li ti normalna... Da izdrzavam decu od takmicenja pa da budem ljubomorna sto neko ima vecu platu od mene... Takmicenja sluze da bi upoznali vise ljudi, druzili se, proverili svoje znanje i VAZNO JE UCESTVOVATI i imati lepa iskustva a ne gledati ko je od koga bolji... Ko misli da je poenta uperiti drugome prst u lice i reci xaxa ja sam bolji neka skoci sa najblizeg mu mosta... A plus toga što SANDRA fakat nema zašto biti ljubomorna, kad su u pitanju takmičenja. QUOTE(Neonkitza @ Apr 14 2008, 10:18 AM) Meni je! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Devojka sa mesecom u očima |
Apr 14 2008, 02:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(maxydelanoche @ Apr 13 2008, 06:58 PM) Mdaj bre, ocigledno je da je SB sama ta koja ima komplekse od ljudi sa visokim postignucima na takmicenjima, pa misli da svi razmisljamo na slican nacin kao ona. Jesu takmicenja relativno vazan deo zivota, ali i dalje samo deo... Blah, koji smor. Okay. Prichajte wi shta 'otjete. Ja sam swoje rekla. Wi jeste y wrhu, pa mozhda dobar deo was i nema takwe (da se izrazim kao wi) komplekse. Ja zhiwim y maloj sredini i kad neshto yradim na takmichenjy odma' se swi ydalje od mene. A kad ne yradim onda me wole, ne pitajy i ponashajy se normalono. Imam drugaricy koja me y swemy kopira, a likyje kad ja dobijem npr 3. I posle recite da sam ja iskompleksirana. Nemam razloga. Ono sam rekla za Miny, jer ste wetj radili to sa Teom. NIje lepo. QUOTE(Slovenatz @ Apr 14 2008, 09:12 AM) Ajde prestanite svi sa onim VAZO JE UCESTOVATI sranjem... Neko voli da putuje, neko voli da dobija nagrade, neko to radi zbog kesa, neko da gubi skolu itd. Ali svaki put me iznervira kad neko kaze "vazno je ucestvovati" Agree QUOTE(Neonkitza @ Apr 14 2008, 09:18 AM) Also agree I da, Iva, ne jawljaj se jer ja mislim da si ti prwa ljubomorna na SANDRU jer zaboga uwek byde prwa. Kad ti bydesh znala koliko ona zna i ti tjesh biti prwa . Toliko od mene. Pazdrawljajy was garjachim privjetam! -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Vladimir |
Apr 14 2008, 04:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-March 08 Member No.: 932 Status: Van MGa |
QUOTE(SANDRA @ Apr 13 2008, 10:31 PM) Ko misli da je poenta uperiti drugome prst u lice i reci xaxa ja sam bolji neka skoci sa najblizeg mu mosta... To se meni desilo u sestom razredu. Naime, na okruznom iz matematike je neka devojka (tad devojcica , 5.razred) imala vise poena nego ja prethodne godine i onako sva srecna dotrcala do mene i rekla: "Eeeeeee, imam vise nego ti prosle godine na okruznom! Jeeee!" Ja stao i gledam sta se desava. lol -------------------- Carpe diem quam minimum credula postero!
|
maxydelanoche |
Apr 14 2008, 04:09 PM
|
QUOTE(Slovenatz @ Apr 14 2008, 10:12 AM) Ajde prestanite svi sa onim VAZNO JE UCESTOVATI sranjem... Neko voli da putuje, neko voli da dobija nagrade, neko to radi zbog kesa, neko da gubi skolu itd. Ali svaki put me iznervira kad neko kaze "vazno je ucestvovati" sto jes jes... ako cemo biti realni. Neko voli i drustvo koje stekne na takmicenjima, ja bih dodala... ali znas kako, na kraju, ako ne osvojis nista, moras sebe nekako da tesis da je vazno ucestvovati QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Apr 14 2008, 03:46 PM) Ono sam rekla za Miny, jer ste wetj radili to sa Teom. NIje lepo. Ne se*i. Ali bas ne se*i. Procitaj malo postove smirena i mozda i shvatis koliko pogresno interpretiras celu tu pricu. Obe price. QUOTE I da, Iva, ne jawljaj se jer ja mislim da si ti prwa ljubomorna na SANDRU jer zaboga uwek byde prwa. Kad ti bydesh znala koliko ona zna i ti tjesh biti prwa . Wow... Ja mislim da Iva po ceo dan samo o SANDRI misli Na DimiCKU ( ) mnogi imaju razloga da budu ljubomorni, ali vidis, NEKIM LJUDIMA zivot se ne sastoji iz poredjenja sebe sa Dimickom i ostalima... NEKIM LJUDIMA je dovoljno da sami znaju koliko vrede i znaju, te apsolutno nemaju nikakvog razloga da razmisljaju o tome koje mesto je osvojio neko drugi i da zale sto nisu na njegovom mestu. Braaate... Sad kazem u svoje ime, a verujem da ce se dosta njih sloziti, uspeh i SANDRE i Tea i Mine i svih ostalih uber kool ljudi je svakako zavidan, ali to ne znaci da su oni savrsene osobe i da nikada ne napisu post koji se moze krivo protumaciti i da ne znam ni ja sta jos... I ako im protivurecimo u necemu, ne, zamisli, ne, to ne znaci da smo patoloski ljubomorni na njih @Vlade: izvesna osoba ovde na forumu (khmbadzakhm) je u tom fazonu This post has been edited by maxydelanoche: Apr 14 2008, 04:10 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Apr 14 2008, 04:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Bravo maxy
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Apr 14 2008, 04:16 PM
|
pa sad... kad se ti slazes sa mnom... da se predomislim
jk, samo mi se ovo vec duze vreme sve motalo po glavi, posebno zbog SB-inih komentara... Ljudovi, 'oce li i kada biti dodela za Okruzno? Mene blam da pisem jos neki mail tamo -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
LoshMeeBre |
Apr 14 2008, 04:21 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ma strpi se.. To uvek kasni.. A bice valjda, sto ne bi bilo... Samo iz informatike ne dele nista..
-------------------- |
maxydelanoche |
Apr 14 2008, 05:03 PM
|
Ma nije fora u nagradama, ionako mozda neku zbirkicu nedovoljno prodavanu razdele al' dobro
E, mozda i nama srednjoskolcima razdele ove Grand CD-ove Ima onih koji se na to ne bi bunili -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nostradamus |
Apr 14 2008, 06:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Slovenatz @ Apr 14 2008, 10:12 AM) Ajde prestanite svi sa onim VAZO JE UCESTOVATI sranjem... Neko voli da putuje, neko voli da dobija nagrade, neko to radi zbog kesa, neko da gubi skolu itd. Ali svaki put me iznervira kad neko kaze "vazno je ucestvovati" Mozda je ovo nevezano za temu, ali ja mislim da bas zbog toga sto ljudi danas sve vise zanemaruju tu mudru misao, to nam sva takmicenja postadose gora (generalno takmicenja u bilo cemu), i to ''nam'' mislim svim ljudima. -------------------- |