Sta Mislite O Osobi Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Sta Mislite O Osobi Iznad
Kipar |
Apr 15 2008, 08:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
mislim da je imbecil
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
c1k4_ml3kc3 |
Apr 15 2008, 08:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Znam da je imbecil.
Chek', da ne zaboravim i smajli. :-) This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Apr 15 2008, 08:31 PM -------------------- |
Kipar |
Apr 15 2008, 08:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ti si prso s mozgom i niko te ne voli , sluzish ljudima za sprdnju maskota ovog foruma jedva cekamo da is*****sh neshto da bi mogli da se smejemo
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Apr 15 2008, 08:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
opasan kad se naljuti
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
c1k4_ml3kc3 |
Apr 15 2008, 08:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(Kipar @ Apr 15 2008, 11:14 PM) ti si prso s mozgom i niko te ne voli , sluzish ljudima za sprdnju maskota ovog foruma jedva cekamo da is*****sh neshto da bi mogli da se smejemo Sad imam i prakticnu primenu jel'? Deder ti meni dovedi devojku koju ne volis da joj objasnim shta je mushkarac koji ume da voli Al' ako je ruzna (sumnjam u tvoj ukus, zaista) nishta od dogovora. I dalje si imbecil. johoj, majko. Maxy- > Mnogo je vole Kika i Neonkitza -------------------- |
Pera Detlic |
Apr 15 2008, 08:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Prdoman
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Kipar |
Apr 15 2008, 08:57 PM
|
pa doveshcu ti kada nisi imao ni jednu za zivota pa morash da cimsh lika sa foruma da ti nabacuje. O ukusima ne treba raspravljati , jer ukusi su razliciti na primer moj je bolji. Nikada necu shvatiti sadisfakciju blejanja sa klincima za koje me nishta ne veze , mora da imash puno prijatelja pa onda blejish ovde sa nama..
nisam ljut , samo iznosim cinjenice -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Pera Detlic |
Apr 15 2008, 09:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
U jbote al si me isprozivao ni krivog ni duznog
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Wolfbrother |
Apr 15 2008, 09:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Smrde mu noge posle trcanja
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
c1k4_ml3kc3 |
Apr 15 2008, 09:21 PM
|
Pera ptchurina -:> Prdoman si ti, shta god to znachilo... Dick in son> ( ) - Susha decko Iron Maiden, a ne k'o ovi shabani neke Tfolkere. Kipar - Lepo je sanjati ali jos lepse to sto ja imam licnost za razliku od tebe obzirom da si jako nesiguran pa moras da pises "koliko si devojaka imao". Neke stvari da ti kazem citaj pazljivo, bice ti potrebno u zivotu. Cak i da ne volim devojku, sto je apsurd zato sto ne bih bio s devojkom koju za koju ne mogu "nesto" da osecam, nikad je ne bih prevario! Sledeca stvar - Ti smatras da si "vece musko" od drugog samo ukoliko smatras da si bio s vise devojaka? Hahaha, bices musko kada postanes otac. Budi musko pa operi sudove. Budi musko pa iskreno izjavi devojci da je volis. Te tvoje nebuloze mozes okaciti macku o rep obzirom da me ne poznajes. Ja sam vec pisao jednom o tome zbog cega sam ovde. Debile kao sto si ti cu uvek smatrati klincima ne samo zbog povrsnosti vec i zbog nekulture i netolerancije, a ne radi se jedino o forumu. So se tice prijatelja, prijatelje mozes nabrojati na prste jedne ruke za zivota koji provedes. Ja ovde ne "blejim" vec pisem i iznosim svoje stavove shodno odredjenoj temi u kojoj mi odgovara da pisem. Ranije sam bio isuvise ozbiljan dok nisam shvatio da sam mozda i najstarija osoba na ovom forumu sto dalje inklinira k tome da sam se opustio i poceo da se "zezam" ipak drzeci do sebe i svojih principa. Sto se tebe tice, mozes jedino da lupetas gluposti o meni i mom zivotu obzirom da si glup i to je vishe chinjenicno stanje nego li moja puka predpostavka. To shto kazes da si imao vise devojaka od mene necu ni da komentarisem, jednostavno glupo. This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Apr 15 2008, 09:22 PM -------------------- |
VIP <3 |
Apr 15 2008, 09:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
@Kipar: Iskuliraj ga..... mojne se nervirati
@cika mlekce: Tvoji postovi pocinju da me nerviraju... Iz njih izbija doza... ne znam cega, neke prepotentnosti, izrazavanja sebe kao bica vise klase, sta li.... Nemoj da se naljutis, ali kazem moj licni stav.... I prekinite sa brojanjem devojaka.... Otvorite novu temu za to...... ili instalirajte msn! Obojica! Sad sam ljuta i pobicu vas bang-bang -------------------- Opsti kriminal. |
Kipar |
Apr 15 2008, 09:32 PM
|
da lepo si to napisao , nego ima jedan problem nisam ja rekao da sam vece musko od drugog ako sam veci smeker , to si ti izvadio iz konteksta , ja sam te pitao koliko si riba imao jer me zanima koliko jadnica ima u okolini. Sva sreca da ih je malo , jer ti si svestan da si imao manje riba od mene iako ni ja ni ti nismo rekli brojku..
to da prave prijatelje mozesh izbrojati na prste vazi.. mozda ti , ja ne mogu.. za razliku tebe nemam tu privilegiju.. drugara imam gomilu , pravih drugara imam dosta , svacije poverenje sam zasluzio , vidish kakav sam i oni me trpe , jer sam dobar lik a to da sam glup , pogledaj shta kazu zvezde po tom pitanju , videcesh ko je glup.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
VIP <3 |
Apr 15 2008, 09:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Kipar @ Apr 15 2008, 10:32 PM) Npr. Pavle i ja smo dobri ortaci, jel da Pavle? -------------------- Opsti kriminal. |
Kipar |
Apr 15 2008, 09:41 PM
|
DA , evo na forumu ih je troje josh malo pa cela shaka!
|
VIP <3 |
Apr 15 2008, 09:45 PM
|
Vratimo se topicu......
Pavle..........nema Elitne Odrede -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Apr 15 2008, 09:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Uvlaci se Kipru u dupence...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Wolfbrother |
Apr 15 2008, 09:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
TEBE SAM CEKAO!
NOOB! -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Kipar |
Apr 15 2008, 09:48 PM
|
ima simpa sestru
nego mlekce ce sada kilometarski post da stavi -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
VIP <3 |
Apr 15 2008, 09:51 PM
|
Nece........ Mlekce je otisao..... Ne voli nas, n00bove
Maxy.....cuti, da me nisi blokirala i obrisala objasnila bih ti pozadinu nekih dogadjaja........ @Kipar: nadam se da nikad nece postati....... komercijala -------------------- Opsti kriminal. |
Kipar |
Apr 15 2008, 09:54 PM
|
da maxi i ti bi se isto ponashala da si me upoznala shala
si ti normalna ja da ne budem komercijala ne zna shta prica -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|