Naj Profesor
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Naj Profesor
Nostradamus |
Apr 15 2008, 07:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
Pa pre bih odsekao obe ruke. A za ovo druge najbolje ti je da pitas sociologa, sigurno je pominjao burne veze sa raznim profesorkama.
-------------------- |
Kipar |
Apr 15 2008, 08:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Apr 15 2008, 02:13 PM) Nema Flekice i Anike (sad ozbiljno - shvatila sam da je zena u stvari ok... ima neke dobre provale Samo sto nas povremeno isproziva I daje nezgodne kontrolne Al mozda smo se malo ogresili na nju ) I gde je srpkinja?! I Goca engleskinja?! I gde mi je razredna na ovom spisku?!!??! Ja njih volim... undefined ne morash da mi persirash soc je car! -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Gaara |
Apr 15 2008, 08:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Mislim nemam nista od cepljenja posto mi zena ne predaje
ali GOCA JE CARICA! |
Nostradamus |
Apr 15 2008, 09:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Yu-gi @ Apr 15 2008, 09:56 PM) Po meni, ona je tipicna osoba koja je glupa samo sto to ne moze da shvati, ali posto ti ne predaje, razumem zasto to mislis. Nekad se tako motivise pa krene da se proserava This post has been edited by Nostradamus: Apr 15 2008, 09:19 PM -------------------- |
VIP <3 |
Apr 15 2008, 09:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Nostradamus @ Apr 15 2008, 10:18 PM) Po meni, ona je tipicna osoba koja je glupa samo sto to ne moze da shvati, ali posto ti ne predaje, razumem zasto to mislis. Nekad se tako motivise pa krene da se proserava Ajde ne lupaj! Zena ne da nije glupa nego bas naprotiv! Fenomenalno predaje, ucini casove zanimljivim, nauci te sve sto treba a i vise, a lako je kod nje....zato sto je fenomenalna profesorka! i MOLIM TE za*ebi nas s tim tracevima ko je koju profesorku sta, zato sto....je to jadno...... I profesori imaj licni zivot! @kipar: Moram da ti persiram kad si stariji Ipak sam ja mala -------------------- Opsti kriminal. |
Nostradamus |
Apr 15 2008, 09:33 PM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Apr 15 2008, 10:22 PM) Ajde ne lupaj! Zena ne da nije glupa nego bas naprotiv! Fenomenalno predaje, ucini casove zanimljivim, nauci te sve sto treba a i vise, a lako je kod nje....zato sto je fenomenalna profesorka! i MOLIM TE za*ebi nas s tim tracevima ko je koju profesorku sta, zato sto....je to jadno...... I profesori imaj licni zivot! @kipar: Moram da ti persiram kad si stariji Ipak sam ja mala Jednom prilikom na takmicenju mi je ona dezurala, neki lik je pitao zadatak. Sad da je u pitanju normalna osoba, rekla bi ja to ne znam. Ali naravno, ona odvali neku glupost, i kaze da je u tom zadatku sigurno greska. Za 15 min. pojavljuje se Ognjanovic, taj lik mu kaze da je tu greska, na sta je ovaj samo rekao bolje procitaj zadatak. Jedan primer koji mi je trenutno pao napamet. Inace redovne su joj price o tome kako odlicno zna matematiku, fiziku itd. Druga stvar, imam jednog ortaka koji jednom zine dvaput laze. Ja mislim da neke price koje nam je ona pricala bi njega bilo sramota da isprica. Sad ja stvarno ne znam sta je ona vama od toga pricala, tako da necu ni eksplicitno navoditi. A ovo poslednje naravno da nisam mislio ozbiljno, i naravno da ne mislim da je debil zbog toga, nego socko voli to da pominje, pa rekoh mozda vam je spomenuo. Ako hoces jos primera koji potvrdjuju njenu neverovatnu inteligenciju, imam ih na pretek, samo me trenutno mrzi da kucam, ali ako hoces navescu ti ih. -------------------- |
VIP <3 |
Apr 15 2008, 09:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ne treba, hvala... Volim da svoje misljenje o drugim osobama formiram na osnovu njihovog ponasanja pprema drugim ai prema meni... ne na osnovu toga koliko znaju matematiku i fiziku... Nvm....
-------------------- Opsti kriminal. |
Kipar |
Apr 15 2008, 09:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
psihologicarka je malo cudna osoba , ali je mnogo gotivim kao i glavnika , ali soc je zakon najzanimljivi je , najbolji covek sopic ili nesha , stvarno gotivim te ljude vishe nego neke drugare iz odeljenja
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
The snorks |
Apr 15 2008, 09:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Slovenatz @ Apr 15 2008, 10:35 AM) Ahaha,imas visoko misljenje o sebi QUOTE(username @ Apr 15 2008, 10:50 AM) Ana Bozickovic?I zar to nije jedina geograficarka?Znam da ima jos 1 ali ona valjda predaje samo klincima QUOTE(VIP (ex Miss) @ Apr 15 2008, 02:13 PM) Tanja,dzaba se cepis Aniki |
Nostradamus |
Apr 15 2008, 09:38 PM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Apr 15 2008, 10:35 PM) Ne treba, hvala... Volim da svoje misljenje o drugim osobama formiram na osnovu njihovog ponasanja pprema drugim ai prema meni... ne na osnovu toga koliko znaju matematiku i fiziku... Nvm.... Drugi put me pogresno shvatas. Nije bitno da li neko zna matematiku i fiziku, vec da li prica stvari koje ne zna. Jer pametni ljudi pricaju iskljucivo o stvarima koje znaju. -------------------- |
VIP <3 |
Apr 15 2008, 09:39 PM
|
A ne cepim se Ozb sam shvatila da je ok.... u sustini...... Nvm......
The snorks |
Apr 15 2008, 09:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
VIP <3 |
Apr 15 2008, 09:44 PM
|
Daaaaaaaaaaaaajte taman pocnem da je gotivim sad cete da me lincujete zbog toga
maxydelanoche |
Apr 15 2008, 09:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
I will only say Nostradamus >> Miss na ovoj temi...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
The snorks |
Apr 15 2008, 09:56 PM
|
Kako to da moja razredna nema nijedan glas
Ni geograficarka a cvetkovic ima 1 Ovde nisu cista posla... This post has been edited by The snorks: Apr 15 2008, 09:57 PM |
maxydelanoche |
Apr 15 2008, 10:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Glavnik (moj favorit na ovoj listi) vodi :yay:
inace je lik stvarno kralj kako nam sada predaje ove totalitarne rezime -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Apr 15 2008, 10:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Nama totalitarne rezime predaje fazon 5 casova posto na pola svakog casa krenemo pricu koja nema veze sa gradivom
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
SANDRA |
Apr 15 2008, 10:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Maxy u potpunosti se slazem... Kod njega i psihologicarke mi stvarno nikad nije dosadno na casu... Cak je geografija postala dosadna- nema karta i nista vise mada se na njoj svojski gubim i padam u komu od smeha....
|
Neonkitza |
Apr 15 2008, 10:31 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
noddy mi uvek kasnimo po 5 lekcija ;p pa ti vidi ko vise prica sa njim..
|
Kajl is a Jew |
Apr 15 2008, 11:08 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
Ja bih glasao za sve profesore koji posecuju forum, ali ******, glasao sam za profesora za koga mislim da je najbolji i drago mi je sto Glavnik vodi jer navija za PARTIZAN, kipre nisi stavio moju razrednu, a kolko cujem ona posecuje forum, jos sam danas dobio 5 iz engleskog, verovatno bi vodila jer je stvarno carica
This post has been edited by Kajl is a Jew: Apr 15 2008, 11:08 PM -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |