Kosovo, ....je srce Srbije!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kosovo, ....je srce Srbije!
LoshMeeBre |
Mar 8 2008, 11:37 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Vas dve perverznjakuse na lecenje
-------------------- |
Neonkitza |
Mar 8 2008, 11:38 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
oh noeezzz!! samo to ne onda cemo biti prinudjene da radmo analizu ili geometriju i da idemo na takmicenja,jer ce nam zivoti biti prazni
|
The snorks |
Mar 8 2008, 11:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(kika™ @ Mar 8 2008, 11:34 AM) ahaha Oduvek sam znala da si kralj... QUOTE(Neonkitza @ Mar 8 2008, 11:35 AM) Stvarno ste perverzne Btw. neokitze prosvetli me za znacenje ovog u zagradi,plz |
Neonkitza |
Mar 8 2008, 12:05 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
pricala nam je o liku koji je postavio oglas na net kako zeli da pojede drugog coveka...e pa jedan lik se javio i rekao mu da moze da ga pojede ako mu prvo isece ***** i da mu da proba...eto..
|
The snorks |
Mar 8 2008, 12:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Neonkitza @ Mar 8 2008, 12:05 PM) pricala nam je o liku koji je postavio oglas na net kako zeli da pojede drugog coveka...e pa jedan lik se javio i rekao mu da moze da ga pojede ako mu prvo isece ***** i da mu da proba...eto.. Auh (zgadjeno) Omg,oduvek su me odusevljavala njene price koje su na taj fazon... Naravno ako se suzdrzim da ne pegliram |
Neonkitza |
Mar 8 2008, 12:09 PM
|
yeah..ima dobre price...
|
Kajl is a Jew |
Mar 8 2008, 12:36 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
__§§§§§__§§§§__§§§§§__
_____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
Djole |
Mar 8 2008, 12:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
QUOTE __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ Zasto je ovaj drugi znak ono sto mi pre padne napamet kad pricaju o kosovu? (ne, ne mislim da su albanci ti koji se ponasaju kao fasisti) §§§§§§§§§§§§§_______§§ _________§§§§_______§§ _________§§§§_______§§ _________§§§§_______§§ _________§§§§_______§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§_______§§§§_________ §§_______§§§§_________ §§_______§§§§_________ §§_______§§§§_________ §§_______§§§§_________ §§_______§§§§§§§§§§§§§§ I sta uopste skreces temu, bas smo pricali o psihologicarkinim perverzijama. -------------------- no future for you
|
LoshMeeBre |
Mar 8 2008, 12:44 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Molim admina da skloni svastiku
-------------------- |
The snorks |
Mar 8 2008, 12:45 PM
|
QUOTE(Djole @ Mar 8 2008, 12:43 PM) Imas temu u generanoj diskusiji o psihologicarki http://www.bozidarevic.com/mgforum/index.php?showtopic=2100 pa neka ljudi slobodno nastave da pisu njene fantazije/perverzije,bice zanimljivo |
Kawasaki |
Mar 26 2008, 04:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-March 08 From: Ibarska magistrala Member No.: 982 Status: Van MGa |
Onaj ko poredi svastiku i srpska ocila, keva mu "radi" za salamu zidaru
-------------------- Japanska masina od 500 kubika,
kad je vozi Balkanac, pravi maco muskarac..... Kawasaki, Kawasaki, kad juri po putu, svaka cura zeli da ga voza bar minutu..... |
VIP <3 |
Mar 26 2008, 04:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
HAhahaha ladno je stavio svastiku na forum hahahhahah koji lik
-------------------- Opsti kriminal. |
c1k4_ml3kc3 |
Mar 30 2008, 05:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Taj krst je zapravo koristila Majka Tereza za neupucene. Potice josh iz Grcke kao i predela Indije
Hitler je bio taj koji je uzeo krst i obrnuo ga onako "kako njemu odgovara". -------------------- |
Hannibal Lecter |
Mar 30 2008, 05:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Za neupucene koriscen je jos u drevnoj Indiji
This post has been edited by Noddy: Mar 30 2008, 05:45 PM -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
c1k4_ml3kc3 |
Mar 30 2008, 05:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Pa josh uvek se koristi koliko znam :notsure:
-------------------- |
Eagle1914 |
Apr 3 2008, 08:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Pa da, koristi se. I kada neko danas istakne svastiku podrazumeva se asosijacija na odredjenu ideologiju. Nacizam. Kada razviju svastiku na stadionu niko nece pomisliti da prave drevni indijski znak nego nacisticki....
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
c1k4_ml3kc3 |
Apr 3 2008, 01:23 PM
|
Mene zanima da li na ovom forumu ima nekog ko je ziveo u Prizrenu...ako zeli da isprica kako je bilo?
Inace, evo zanimljivosti. Kada je bilo okruzno glasanje povodom toga da Kaludjerica postane opstina, svi oni kojima je u licnoj karti pisalo da su "iz nekog grada s juga" nisu mogli da iskazu da li su "za" ili "ne" iako zive u Kaludjerici(kampu, barake) i duze od deset godina. Stranci u svojoj zemlj... -------------------- |
vintage_1991 |
Apr 17 2008, 02:18 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-April 07 Member No.: 493 Status: Van MGa Ime i prezime: Dinoo Škola/Razred: II,Gimnazija Novi Pazar |
Mene to sa kosovom nije dotaklo ni najmanje ... mislim,nije moja stvar...sve dok ne ugrozava ljude koje volim i mene...ne shvatam ljude koji su toliko PATRIOTE..mislim,mene nijedna zemlja ne zanima..bole me ***** za sve...zivim svoj zivot;).
This post has been edited by vintage_1991: Apr 17 2008, 02:19 AM |
Eagle1914 |
Apr 17 2008, 07:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Пгледајте име и град одакле долази.............све ће вам бити јасно
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Hannibal Lecter |
Apr 17 2008, 08:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
hahahahahaha
pa do'ro svako ima pravo na svoje misljenje, normalno je da nacionalne manjine manje potresa ili ne potresa uopste... kao da bi se iko ovde potresao da se odcepi lupam npr. Istra... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |