Slike Forumaša!, Kako izgledaju korisnici ovog foruma
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Slike Forumaša!, Kako izgledaju korisnici ovog foruma
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 8 2008, 09:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(Neonkitza @ Aug 7 2008, 12:52 PM) videcu...najverovatnije cu da promenim boju ^^ ili cela da sed ofarbam u ljubicasto a ostatak neka tamno tamno braon...vise tamno od moje prirodne... Nemoj u ljubichasto . Bolje u plavo (blue). Ja cu se za koju godinu ofarbati u plavo (blonde) . Jedva chekam da krenem na fax -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Neonkitza |
Aug 8 2008, 09:44 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja sam vec sad skoro cela ljubicasta? jedva se primecuje...
a mozda se vratim i u crvenu...hmz...sad mi je to palo na pamet....zanimljivo... This post has been edited by Neonkitza: Aug 8 2008, 09:45 AM |
Aug 8 2008, 09:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Ima u mojoj bivshoj osnovnoj jedna nastavnica koja se farba u narandzasto, jer je navikla . Ali mnogo lichi na dalmatinca sa shargarepom
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Neonkitza |
Aug 8 2008, 10:30 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
meni se jako svidja kako mi stoji crveno..mogla bih da uploadujem slicicu :S
|
LoshMeeBre |
Aug 8 2008, 10:44 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Uploaduj nina, znas da svi volimo da se smejemo
-------------------- |
Aug 8 2008, 10:46 AM
|
Ma zashto? Ne moguce da je izgledala gore od ove narandzaste profesorke -------------------- Good
LoshMeeBre |
Aug 8 2008, 10:54 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Neeeee, ne gore.... Samo smesnije
jk Meni je lepse izgledalo crveno/braon, nego skoro celo ljubicasto ko zorica brunclik -------------------- |
Neonkitza |
Aug 8 2008, 11:00 AM
|
ali moje ljubicasto se jedva primecuje
http://i70.photobucket.com/albums/i93/Lampica/DSC01660.jpg a ovo je jos starije...pre mg-a http://i70.photobucket.com/albums/i93/Lampica/DSC00093.jpg bas sam bila slatka tada ;( ocu opet tako da izgledammmm!!! This post has been edited by Neonkitza: Aug 8 2008, 11:02 AM |
VIP <3 |
Aug 8 2008, 02:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Aug 8 2008, 10:43 AM) Kako su ove dve recenice povezane? -------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Aug 8 2008, 02:19 PM
|
verovatno joj ne daju
ja se farbam od kraja 7og razreda...i sad sam ispucala sve ideje a menja mi se kosa |
VIP <3 |
Aug 8 2008, 02:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Osisaj se na celavo, pa kad se smoris nosi periku To mozes da menjas svaki dan
-------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Aug 8 2008, 02:53 PM
|
ma daaaj...sad mi se svidja sceen/emo hair...to je dokaz da sam pukla
Edit:od sutra ili prekosutra cu imait emo kosicu ^^ crno+ljubicasto+cool frizura This post has been edited by Neonkitza: Aug 8 2008, 04:37 PM |
Iva |
Aug 11 2008, 03:22 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
E ono sa Beatlesima je mocno
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Aug 13 2008, 09:11 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Neonkitza @ Aug 8 2008, 03:53 PM) ma daaaj...sad mi se svidja sceen/emo hair...to je dokaz da sam pukla Edit:od sutra ili prekosutra cu imait emo kosicu ^^ crno+ljubicasto+cool frizura moram ti priznati, ja sam prosla kroz tu fazu, al ipak se nisam unakazila nije ruzno, ima zaista lepih, prelepih frizura, al nema brate frizaera koje ce tako lepo da te osisa, i posle toga moras da crknes svaki 'beni dan dok namestis kosu.. al zaista ima kewl kosica.. -------------------- cold
|
Aug 13 2008, 09:35 AM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Aug 8 2008, 03:19 PM) Uzrochno-posledichnim vezama QUOTE(Neonkitza @ Aug 8 2008, 03:19 PM) verovatno joj ne daju ja se farbam od kraja 7og razreda...i sad sam ispucala sve ideje a menja mi se kosa Pa ti i pushish od prvog beshe? -------------------- Good
RZA |
Aug 13 2008, 09:38 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
od ranije
al nemoj da pricas s njom! pokvarice te ona pusi, pije, i farba se u CRVENO, i LJUBICASTO.. Bog joj je dao lepu braon kosu, a ona to unistava.. bludnica.. -------------------- cold
|
Aug 13 2008, 09:56 AM
|
QUOTE(kika™ @ Aug 13 2008, 10:38 AM) od ranije al nemoj da pricas s njom! pokvarice te ona pusi, pije, i farba se u CRVENO, i LJUBICASTO.. Bog joj je dao lepu braon kosu, a ona to unistava.. bludnica.. Josh ranije? OMG!!! OMG!!!!!!!!!! Sad sigurno necu da pricham sa njom Usput... moja tetka pushi, ali nema vecih grehova od toga Moj pradeda je mnogo pio, ali je u suhtini bio dobar chovek Gotovo sve moje tetke i babe se farbaju, ali ih to ne chini loshim osobama, a najmanje bludnicama Ajd smisli josh koji razlog -------------------- Good
Neonkitza |
Aug 13 2008, 10:52 AM
|
a sad cekam da me keva ofarba u crveno ^^ naravno moja kosa ne lici na scene ili emo,ali jbg tesko da ce ikad moci..previse je meka za to...i da,pusim od kraja jula 2006
i moja kosa je ruzna braon...zato je sada...crno-ljubicasta...mada ce biti crno-crvena...ima sat vremena da drzim farbu samo da se primi!!! |
RZA |
Aug 13 2008, 11:17 AM
|
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Aug 13 2008, 10:56 AM) Josh ranije? OMG!!! OMG!!!!!!!!!! Sad sigurno necu da pricham sa njom Usput... moja tetka pushi, ali nema vecih grehova od toga Moj pradeda je mnogo pio, ali je u suhtini bio dobar chovek Gotovo sve moje tetke i babe se farbaju, ali ih to ne chini loshim osobama, a najmanje bludnicama Ajd smisli josh koji razlog slusa metal, jebe se sve u 16, nije 5.0.. hm.. dovoljno? mada najvises zbog ovog poslednjeg.. ipak je to najgore sto detetu moze da se desi -------------------- cold
|
Aug 13 2008, 12:28 PM
|
QUOTE(kika™ @ Aug 13 2008, 12:17 PM) slusa metal, jebe se sve u 16, nije 5.0.. hm.. dovoljno? mada najvises zbog ovog poslednjeg.. ipak je to najgore sto detetu moze da se desi Zar i metal slusha? Gotovo... Pa ja mislim da je u 17 , osim ako ne mislish da je pochela u 16 A nije ni 5.0 . O, uzhasa li , a taman sam htela da budemo best friends . Nishta onda.... -------------------- Good