MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
pyost |
Sep 6 2008, 04:26 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa sa drustvom koje dodje na okupljanje pre zurke
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
LoshMeeBre |
Sep 6 2008, 04:27 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
A ko ce od zenskih osoba biti u tom drustvu??
-------------------- |
pyost |
Sep 6 2008, 04:27 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Otkud znam, nisam vidovit
maca |
Sep 6 2008, 05:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
dolazim ... jedva cekam.... ali treba sacekati do 18 ... dobro s obzirom da je danas( cek da pogledam)... aha 6 ...ima jos tacno 12 dana
|
username |
Sep 6 2008, 05:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
11 dana 23 sata i 10 minuta
|
RZA |
Sep 6 2008, 05:50 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
@machor: Polaako, bolje sedi uci tu geometriju, trebace ti kod Pantica itekako
This post has been edited by kika™: Sep 6 2008, 05:51 PM -------------------- cold
|
username |
Sep 6 2008, 05:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
machor? meni kazes?
|
RZA |
Sep 6 2008, 05:52 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Errm.. ne.. jel ti predaje pantic? ne
This post has been edited by kika™: Sep 6 2008, 05:52 PM -------------------- cold
|
username |
Sep 6 2008, 05:53 PM
|
ok onda... predaje mi petkovicka...
|
maca |
Sep 6 2008, 05:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
Slovenatz |
Sep 6 2008, 06:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
@t: Videcu ko ide pa mozda navratim. Taman uvod u proslavu dana skole ( koji se tradicionalno slavi u Balkanskoj ulici )
This post has been edited by pyost: Jun 29 2010, 05:37 PM -------------------- |
Hannibal Lecter |
Sep 6 2008, 09:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(kika™ @ Sep 6 2008, 06:50 PM) Daj kika Samo da ga slusas, radis redovno zadatke i znas da uradis sve zadatke iz zbirke koji NISU RESENI i imaces 5 Ne ozb, lik je gotiva -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
RZA |
Sep 6 2008, 09:22 PM
|
QUOTE(Hannibal Lecter @ Sep 6 2008, 10:12 PM) Daj kika Samo da ga slusas, radis redovno zadatke i znas da uradis sve zadatke iz zbirke koji NISU RESENI i imaces 5 Ne ozb, lik je gotiva Pa nije da ne moras nista da radis Nisam ja rekla da je on los.. samo da treba da radi -------------------- cold
|
The snorks |
Sep 6 2008, 09:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Hannibal Lecter @ Sep 6 2008, 10:12 PM) Daj kika Samo da ga slusas, radis redovno zadatke i znas da uradis sve zadatke iz zbirke koji NISU RESENI i imaces 5 Ne ozb, lik je gotiva Hmmm, SAMO? @maca: samo ti slusaj Iliju i propasces sigurno jk jk This post has been edited by The snorks: Sep 6 2008, 09:23 PM |
RZA |
Sep 6 2008, 09:23 PM
|
QUOTE(The snorks @ Sep 6 2008, 10:22 PM) Sto jes jes, jes vidla kako se raspada? Pa ti vidi jel hoces da visis na forumu do 3, a na msnu do 5 This post has been edited by kika™: Sep 6 2008, 09:24 PM -------------------- cold
|
Kipar |
Sep 9 2008, 07:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Sep 6 2008, 12:52 PM) MG ZURKA je 18. septembra, klub Hrabro srce, sve vec i sami znate kako to ide, karte moja smena kod mene, druga smena kod Andrijane iz 3a Ovo 13. septembra pravi onaj mali Horacije, koji je pravio onu zurku "Ovo nije mg zurka" on to pravi kao da dodju ljudi iz raznih gimnazija, al na kraju mu u junu iz nase skole nije dosao skoro niko Enivej, cene ulaznica cemo vam jos tacno reci bice najvrvtnije 120 din. Pice je naravno promo, 100 din sokovi, pivo, vodka, zaboravila sam sta sve :S Izvinite :shame-on-me: Hm sta jos... ne znam... Ocekujem da dodjete svi 18. septembra Ipak nam je to prva MG zurka ove godine Maco, ti si pocasni gost kao prvakinja Dobices hostesu da se brine o tebi (Pyosta ) Vidimo se P.S. 18. septembar je cetvrtak, a zurka je BAS tada zato sto je to vec sad postalo tradicija 19. sept je Dan Nase Mile Skole, i tada se ne ide u skolu (shmrc) i zato se jelte vece pre 19. mora napraviti big party e tanja a hoce li biti odbrojavanje ko za novu godinu? znash ono 10 , 9 ...0 i tacno u ponoc , svi da bacimo kape u vazduh , i pozeleti jedni drugima srecan dan skole? , sheta sto nemamo neku pesmu kada svi viknu SRECAN DAN MATEMATICKE GIMNAZIJE. Trebalo bi da se ustali ta tradicija , ja predlazem od Nina 'Shta cu mala s tobom' ili ovu ne peva nino ' Ginem , ginem da ti skinem haljinu sto sushti' to znam da svi vole ako mi odbiju vizu za grcku a nadam se da hoce tu sam da vas obidjem ako ne jbg , lep provod svim mg zurke su naj -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
VIP <3 |
Sep 10 2008, 09:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Kipar, nije sto je MG zurka, nego sto je ja pravim, zar ne? U tome je char
-------------------- Opsti kriminal. |
Kipar |
Sep 11 2008, 11:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
pyost |
Sep 11 2008, 01:56 PM
|
Finalno, ulaznica je 120 dinara
VIP <3 |
Sep 11 2008, 06:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Finalno:
Skola je odlucila da nam, posto je dan skole, oni plate prostor za zurku Ujutru ce sve biti potpuno dogovoreno, ali 99% ostaje sve isto (promo cene pica itd) ali ULAZ BESPLATAN. Samo cemo vam Andrijana i Ja podeliti BESPLATNE karte Hau kul iz det -------------------- Opsti kriminal. |