Još Jedna Školska Godina
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Još Jedna Školska Godina
VIP <3 |
Sep 11 2008, 08:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
A Sandrini jutarnji rituali imaju veze sa temom jer...?
-------------------- Opsti kriminal. |
SBS |
Sep 11 2008, 08:22 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Jer većina foruma pripada DFCu, a da nije ni svestna
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Anchi |
Sep 11 2008, 09:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE(kika™ @ Sep 11 2008, 10:57 AM) Budim se i ja tad Mnogo je lepse probuditi se ranije i polako doruckovati popiti kafu itd, nego odmah pojuriti u skolu... I mnogo je dobro kad sidjes na kojoj autobuskoj stanici pre, pa odsetas do skole ako je lepo vreme @Badzin izalslanik: svesna, nije svesTna This post has been edited by Anchi: Sep 11 2008, 10:34 PM |
Slovenatz |
Sep 11 2008, 10:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(pyost @ Sep 11 2008, 02:52 PM) Uhm... ne. Ja se vozim pola sata i penjem 5 minuta do skole ( mrzi me da idem brzo kad je vruce, znojim se ). @VIP: A inace tvoji postovi imaju veze sa aktuelnim topicom? Ne zasmejavaj me molim te, vec sam danas imao dva ludacka napada smeha, necu izdrzati treci. @anchi i dimicka: Ja ustajem u 6 i stignem da se istusiram, obrijem i izbegnem guzvu. + dodjem pre vas u skolu This post has been edited by Slovenatz: Sep 11 2008, 10:45 PM -------------------- |
Djole |
Sep 12 2008, 07:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Ja mogu da ustanem u 7 i stignem sve to Doduse ujutru me mrzi da ustanem, pa ustanem u 7 i 15 i onda jos i zakasnim...
-------------------- no future for you
|
Turgon |
Sep 12 2008, 08:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(Slovenatz @ Sep 11 2008, 11:44 PM) Uhm... ne. Ja se vozim pola sata i penjem 5 minuta do skole ( mrzi me da idem brzo kad je vruce, znojim se ). @VIP: A inace tvoji postovi imaju veze sa aktuelnim topicom? Ne zasmejavaj me molim te, vec sam danas imao dva ludacka napada smeha, necu izdrzati treci. @anchi i dimicka: Ja ustajem u 6 i stignem da se istusiram, obrijem i izbegnem guzvu. + dodjem pre vas u skolu ae sad da se prozivamo ko prvi stize u skolu This post has been edited by Turgon: Sep 12 2008, 08:11 AM -------------------- |
Slovenatz |
Sep 12 2008, 09:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Djole @ Sep 12 2008, 08:43 AM) Ja mogu da ustanem u 7 i stignem sve to Doduse ujutru me mrzi da ustanem, pa ustanem u 7 i 15 i onda jos i zakasnim... Stignes sve osim tusiranja i brijanja -------------------- |
maxydelanoche |
Sep 12 2008, 02:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Jbt, ja sam od 11 skolskih dana do sada (mi isli i u subotu ) zakasnila 7... i to zakasnila tipa pola sata... Ne znam kako da se probudim ujutru :S :S :S nista vise ne pomaze, ni mobilni ni roditelji ni... a inace ako ustanem u pola osam stizem na vreme
Kako to nije fer da neko putuje samo 20 minuta do skole h8u... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Sep 12 2008, 04:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Da, da, da, Maro, shatro stizes na vreme... A guzva na mostu? Jedino ako ti casovi vise ne pocinju u pola 9 nego u ...... hm 10?
This post has been edited by VIP (ex Miss): Sep 12 2008, 04:18 PM -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Sep 12 2008, 05:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
FFS, ustanem u pola osam, spremim se za manje od pet minuta, zadnja (odnosno pocetna) mi je ispred kuce => mogu bilo 95 bilo 96... ozb, tako stizem na vreme, knap
a ne znam kad si ove nedelje bila u skoli, opet zastoji bili :S tj u sredu i cetvrtak... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Sep 12 2008, 06:05 PM
|
Bio je u ponedeljak prilican, a u utorak ogroman (a meni casovi pocinju u 25 do 9, tako da smo trebale otprilike u isto vreme da putujemo)...
U sredu i cetvrtak sam imala nastavu od 15 do 8, tako da nisam upala u onaj shpic - krenem malo ranije i dodjem na trg 20ak minuta pre pocetka nastave da bih preskocila onu veliku guzvu koja krene oko 7 i 15 na zrenjaninskom... odem u mek, dok se dovucem do skole taman se razbudim Jutros sam isla na casove od 25 do 9, i nije bilo guzve, fala bogu -------------------- Opsti kriminal. |
VIP <3 |
Sep 12 2008, 06:10 PM
|
E da, imam nesto bitno da kazem svim clanovima foruma, a ova tema je mozda pogodna za to, mozda i ne, who cares.
Dakle, samo da znate da mi je u utorak na analizi Eliot kad sam htela da ga prozovem da radi zadatak na tabli (posto ko uradi zadatak bira sledeceg... a nekako nikad ovi pametnine rade zadatke, nego sve zapadne nama nesrecnima ) zapretio: "NE! Da ti nije palo na pamet" Ja: "Prozvacu te" On: "Dacu ti warn. Dacu ti 40% warn" This post has been edited by Eli0t: Sep 12 2008, 07:29 PM -------------------- Opsti kriminal. |
Eli0t |
Sep 12 2008, 07:28 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Al izvukla si se, zvonilo je pre nego sto si stigla da me prozoves
|
VIP <3 |
Sep 12 2008, 10:11 PM
|
Ali cu te sa zadovoljstvom prozvati sledeci cas (posto sl. cas ja biram ko radi prvi )
-------------------- Opsti kriminal. |
voja |
Sep 12 2008, 10:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
na mene vise ne racunajte da prozivam andreja na tablu posto sam sklopio deal sa njim:ja ga ne prozivam na tablu a on meni skine bozinih 80% warna i sav buduci warn
-------------------- Eliot je peder :)
|
LoshMeeBre |
Sep 12 2008, 10:16 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ne ser, da ti je boza dao 80 % Ja lepo rekao DOMINATRIX
-------------------- |
voja |
Sep 12 2008, 10:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(LoshMeeBre @ Sep 12 2008, 11:16 PM) mislim da si upravo zaradio jos 20% za off topic odsad kao na kraju posta kazemo nesto sto je vezano za temu da ne bi popili warn npr ovako:pocela je nova skolska godina,vratili smo se u klupe nasmejani i spremni za nove izazove bla bla bla... -------------------- Eliot je peder :)
|
VIP <3 |
Sep 12 2008, 10:25 PM
|
Meni nije jasno sto mi u zadnjih par meseci Boza ni Andrej ni Ljuba nije dao warn kad toliko spamujem A da, ja sam ribetina
@topic: Ok, Andrej, ako mi budes skidao warnove necu te ni ja prozivati na tablu. moze? Btw, zasto je nekako podrazumevano da cemo za vreme jednog casa Voja, Crnja, Misko i ja definitivno prosetati do table? -------------------- Opsti kriminal. |
voja |
Sep 12 2008, 10:27 PM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Sep 12 2008, 11:25 PM) Btw, zasto je nekako podrazumevano da cemo za vreme jednog casa Voja, Crnja, Misko i ja definitivno prosetati do table? zato sto ne zaklapamo jbg...a crnjin piskavi glasic privlaci paznju na taj deo ucionice jer covek jednostavno ne ume da sapuce... -------------------- Eliot je peder :)
|
VIP <3 |
Sep 12 2008, 10:29 PM
|
Hh
Ocemo da postujemo ono sto nam je rekla da nas razmesta po ucionici? -------------------- Opsti kriminal. |