MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
VIP <3 |
Sep 14 2008, 01:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Bivsi ne zato sto skola ima nekih 400-450 djaka (bez sedmaka i osmaka) ((zaboravila sam brojku)) a mi imamo samo 300 karata...
-------------------- Opsti kriminal. |
Hannibal Lecter |
Sep 14 2008, 01:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(Badzin izalslanik @ Sep 14 2008, 01:32 PM) Ognjanovic tajkun jk jk -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Eli0t |
Sep 14 2008, 01:29 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Sep 14 2008, 02:07 PM) Bivsi ne zato sto skola ima nekih 400-450 djaka (bez sedmaka i osmaka) ((zaboravila sam brojku)) a mi imamo samo 300 karata... Uzmi u obzir da je ovo matematicka gimnazija, gde bi vise od 50% ucenika radije provelo cetvratk vece kuci uz neku dobru rusku zbirku nego na nekoj tamo MG zurci... Tako da mozes slobodno da krenes da delis karte po ulici |
VIP <3 |
Sep 14 2008, 01:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Nije... znamo mi koliko smo ranije prodavali za mg zurku... A sad je jos i besplatno...
^_NiN0_^ |
Sep 14 2008, 01:35 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Eli0t @ Sep 14 2008, 02:29 PM) Uzmi u obzir da je ovo matematicka gimnazija, gde bi vise od 50% ucenika radije provelo cetvratk vece kuci uz neku dobru rusku zbirku nego na nekoj tamo MG zurci... Tako da mozes slobodno da krenes da delis karte po ulici Daj breeeeeeee ... ne seri!!!! To je samo mit o matematickoj. Neki iskompleksirani pacenik provalio i sada je to glavna fora ... NOT, what Eli0t said it's true This post has been edited by ^_NiN0_^: Sep 14 2008, 01:36 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
SBS |
Sep 14 2008, 01:39 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Dal ste sada izgubili profit, kad je MG otkupio prostor ? ?
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
VIP <3 |
Sep 14 2008, 03:01 PM
|
Da smo ikad imali profit sad bismo ga vrvtno izgubili Ali ovako ne
Moracu da vam povecam ubuduce cenu karte na 200 umesto 120 din pa da i aj nesto zaradim jk jk -------------------- Opsti kriminal. |
paydoman |
Sep 14 2008, 04:13 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ja sam gay
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
LoshMeeBre |
Sep 14 2008, 04:16 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
I zasto je on moederator?
-------------------- |
VIP <3 |
Sep 14 2008, 04:24 PM
|
Nisi ti gej, Luka... Naci ces vremenom neku anoreksicnu sad kad si se resio one buckaste
voja |
Sep 14 2008, 06:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
kad pocinje ta zurka uopste?dal mi se isplati da dodjem pa da zapalim kuci oko 11.30?
-------------------- Eliot je peder :)
|
VIP <3 |
Sep 14 2008, 06:14 PM
|
Pa pocinje u 10... traje do 3... Ne znam dal ti se isplati... Ostani bar do 12... Gde zuris?
voja |
Sep 14 2008, 06:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Sep 14 2008, 07:14 PM) ocu da se vratim gradskim da spavam,posto dva dana nakon te zurke imam dve mnogo bolje na kojima je pice za dz(sto i sama znas) a u nedelju ujutru moram da igram utakmicu pa bi da sacuvam bar jedno plucno krilo za tu priliku... -------------------- Eliot je peder :)
|
VIP <3 |
Sep 14 2008, 06:18 PM
|
Eeeeeeeej znaci ides kod Nevene? Super, idem i ja Ja sam mislila da niko nece hteti... :S
voja |
Sep 14 2008, 06:20 PM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Sep 14 2008, 07:18 PM) idem da popijem galon piva a onda u subotu ujutru sa miskom u KFC da pojedemo barem jednu koficu krilaca pa kod ukija uvece da popijemo boga i oca...jel dolazis ti kod ukija? -------------------- Eliot je peder :)
|
VIP <3 |
Sep 14 2008, 06:20 PM
|
Ako me mama pusti :S
("Blabla Obrenovac blabla toliko klubova po gradu blabla jel moras van bga blabla" -.- ) This post has been edited by VIP (ex Miss): Sep 14 2008, 06:21 PM -------------------- Opsti kriminal. |
voja |
Sep 14 2008, 06:22 PM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Sep 14 2008, 07:20 PM) Ako me mama pusti :S ("Blabla Obrenovac blabla toliko klubova po gradu blabla jel moras van bga blabla" -.- ) pa jbt ne ides na neku bzvz zurku pa da ti to kaze,ides kod ortaka na punoletstvo -------------------- Eliot je peder :)
|
Legenda |
Sep 14 2008, 07:02 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
|
VIP <3 |
Sep 14 2008, 07:32 PM
|
Pa ja kad sam rekla da je kod Nevene zurka 19. sept par ljudi mi je reklo "Ne mislis valjda da ides na to?" :S
tijana |
Sep 14 2008, 07:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Sep 14 2008, 02:07 PM) Bivsi ne zato sto skola ima nekih 400-450 djaka (bez sedmaka i osmaka) ((zaboravila sam brojku)) a mi imamo samo 300 karata... I ti cenis da ce svih tih recimo 450 ljudi zeleti da ide? No way..Pa i na proslim mg zurkama je bilo bivsih djaka..i ljudi sa strane..Tako da sigurno nije moguce da ce svi ti ljudi zeleti da dodju -------------------- Happiness comes from inside.....
|