MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
VIP <3 |
Sep 14 2008, 07:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Uzmimo u obzir da je besplatno... Ne kazem da ce svih 450 hteti da dodju, kazem da ce bar 300 hteti da dodju -.-
-------------------- Opsti kriminal. |
tijana |
Sep 14 2008, 09:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Sep 14 2008, 08:40 PM) Uzmimo u obzir da je besplatno... Ne kazem da ce svih 450 hteti da dodju, kazem da ce bar 300 hteti da dodju -.- Ok sve to stoji..Ali ti ljudi da su hteli da dodju dolazili bi i tada,dali bi pare za kartu... -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Hannibal Lecter |
Sep 14 2008, 09:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
to jeste
ali svati da uvek prioritet imaju sadasnji mg-ovci neces im promeniti odluku, mozda ako im kasnije ostane karata -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
tijana |
Sep 14 2008, 09:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(Hannibal Lecter @ Sep 14 2008, 10:32 PM) to jeste ali svati da uvek prioritet imaju sadasnji mg-ovci neces im promeniti odluku, mozda ako im kasnije ostane karata Mozda da shvatim hocu ali da svatim necu! -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Eli0t |
Sep 14 2008, 09:51 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
|
Slovenatz |
Sep 14 2008, 09:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(tijana @ Sep 14 2008, 10:19 PM) Ma samo daj nekome 200 kinti da ti uzme kartu i problem resen -------------------- |
VIP <3 |
Sep 14 2008, 10:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
I dalje, nije karta dovoljna da bi se uslo... Jedino ako neko pozajmi i svoje lice na ulazu
Naravno, ako ostane karata, ja cu vam javiti, pobogu... -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Sep 14 2008, 11:03 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Tanja oces da ugradis skener za oci na ulazu, pregledas licne karte, sta?
-------------------- |
Slovenatz |
Sep 14 2008, 11:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
I otiske prstiju bi mogla da proveravas
-------------------- |
KImi91 |
Sep 15 2008, 12:27 AM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 08 Member No.: 1.068 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG 2b |
QUOTE Onaj mali Horacije... zato sto mu je neko poskidao njegove usrane zute plakate... Jesam mu ja kriva sto je tolko los promoter da nece niko da mu ide na zurku? Nemamo ni Andrijana ni ja potrebu da se spustamo na njegov nivo i skidamo njegove plakate... kao da on moze da nagovori nekog da ode na njegovu zurku a ne na nasu (Ovo nije vredjanje, admini, vec factovanje, iliti iznosenje cinjenica... argumentovanih ) Evo par cinjenica,argumentovanih : Na zurku koju je pravio taj 'los promoter' Horacije juce je doslo minimum 500 ljudi(po proceni vlasnika kluba)...Nazalost samo 350 je moglo da udje u klub,pa smo imali nezgodnu situaciju-vracanje ljudi sa ulaza kluba...Obezbedjenje je zabranilo ulaz u 20 do 12,kada je ispred kluba bilo bar 70 ljudi,a jos mnogo ljudi je pristizalo...Toliko o tome da je los promoter i 'da nece niko da mu ide na zurku'... Plakat ti je skinuo,jer je mislio da ste vi skinuli nas...Lepo ti je objasnio da je to uradio iz principa(ili inata ) i ne znam zasto ta prica da je to radio da bi doveo nekog iz Mga na zurku... Vidim i da se MG zurka prestavlja kao neprofitna zurka .Pa da li neko stvarno veruje u to?Necu javno da dokazujem-ali svako ko je malo upucen u organizaciju zurki razumece o cemu pricam...Da ne bude zabune-naravno da organizator treba da ostvari profit (jer je uleteo za depozit+ako zurka pukne-on se razracunava sa gazdom kluba)...Samo me nervira ta prica 'nikada nismo imali profit od MG zurke'... |
pyost |
Sep 15 2008, 12:31 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa ako je 150 ljudi doslo, a da nije moglo da udje, to onda jeste lose odradjeno
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
VIP <3 |
Sep 15 2008, 10:09 AM
|
Da, profit imaju oni koji naplate ulaz na mg zurku 200 din a dobiju prostor besplatno. Malo se raspitaj i saznaces da kod nas ulaz nije 200 din.
Drugo, ako ste 150 ljudi vratili sa ulaza, onda to nikako nije dobro odradjeno, jer nije poenta ljude dovuci po kishi do kluba a onda im ne dati da udju. Fenomenalan provod. Horacije nije lepo objasnio da je to uradio iz principa, nego ga je pocepao. Ali dobro, to vise nije moja briga, to je sad njegova briga sa Acom domarem (sto me podseti, erkao mu Aca da mu se javi)... I tako... -------------------- Opsti kriminal. |
paydoman |
Sep 15 2008, 10:57 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ma super je taj tvoj horacije.. bambi za njega!
sto bih davao 200 din kad mi TANJA "DAJE" ZA DZ ! -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Slovenatz |
Sep 15 2008, 03:42 PM
|
QUOTE(paydoman @ Sep 15 2008, 11:57 AM) A kod Tanje je jos mnogo lepse -------------------- |
Neonkitza |
Sep 15 2008, 03:44 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
njegove karte su kostale 200din? :S kod tanje je jeftinije!
|
Kipar |
Sep 15 2008, 05:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(KImi91 @ Sep 15 2008, 01:27 AM) Evo par cinjenica,argumentovanih : Na zurku koju je pravio taj 'los promoter' Horacije juce je doslo minimum 500 ljudi(po proceni vlasnika kluba)...Nazalost samo 350 je moglo da udje u klub,pa smo imali nezgodnu situaciju-vracanje ljudi sa ulaza kluba...Obezbedjenje je zabranilo ulaz u 20 do 12,kada je ispred kluba bilo bar 70 ljudi,a jos mnogo ljudi je pristizalo...Toliko o tome da je los promoter i 'da nece niko da mu ide na zurku'... Plakat ti je skinuo,jer je mislio da ste vi skinuli nas...Lepo ti je objasnio da je to uradio iz principa(ili inata ) i ne znam zasto ta prica da je to radio da bi doveo nekog iz Mga na zurku... Vidim i da se MG zurka prestavlja kao neprofitna zurka .Pa da li neko stvarno veruje u to?Necu javno da dokazujem-ali svako ko je malo upucen u organizaciju zurki razumece o cemu pricam...Da ne bude zabune-naravno da organizator treba da ostvari profit (jer je uleteo za depozit+ako zurka pukne-on se razracunava sa gazdom kluba)...Samo me nervira ta prica 'nikada nismo imali profit od MG zurke'... moji ortaci dok su pravili zurke imali su 400 ljudi standardno petak i subotu i tako 2 meseca. Jednu veliku zurku nije tesko napraviti , daj mi klub , petak vece i cenu karte 200 i jedno pice za dz ja ti dovodim 500 ljudi minimum , uz naravno 10 dana razmaka. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Sep 15 2008, 07:11 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Neonkitza @ Sep 15 2008, 04:44 PM) Draga deco ovo se zove izvlacenje iz konteksta Inace ovo sto je zurka dzabe povlaci dosta losih stvari sto cete vec primetiti u cetvrtak.. ;P Ako primetite da vas se nesto zarilo u stomak, ne brinite nista to je 95 godiste -------------------- |
paydoman |
Sep 15 2008, 07:17 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
TANJA NEMOJ DA SE ZA***** DA BUDE PREVISE DECE... PO GODISTIMA DELI KARTE 90>91>92>93
This post has been edited by paydoman: Sep 15 2008, 07:18 PM -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
VIP <3 |
Sep 15 2008, 07:30 PM
|
To i radim... Zao mi je, ne diskriminisem nikog, ali mislim da je ok da na zurci bude vise trecaka i cetvrtaka nego prvaka i drugaka...
Ja realno mislim da ce ova zurka mozda biti malo slabija po sastavu ljudi nego prethodne dve, zato sto je samo nasa skola, i zato sto nema bas nesto ljudi van nje, a '90 je najstarije godiste... Ne kazem da ce biti krsh, ali meni je neprevazidjena ona iz marta Naravno, vec od oktobra ili novembra cemo napraviti jednu "po starom" P.S. Kod Mishka je jeftinije -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Sep 15 2008, 07:35 PM
|
Draga deco kod miska je dzabe
-------------------- |