MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
MG Zurke, Sve o njima (ne samo prvoj sledecoj) :)
maca |
Sep 15 2008, 07:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
VIP <3 |
Sep 15 2008, 07:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Meni ljudi nude 200 din za kartu da im dam da dovedu nekog sa strane Nije u tome poenta Salila sam se za skeniranje na ulazu Boli mene uvo ko ce koga da dovede AL jbm mu mater, jednom nam u zivotu skola placa zurku, zar ne treba to da se proslavi? Da proslave svi djaci NASE skole A drustvo sa strane valjda moze jednu zurku da iskulira
Btw, ako se desi da ostane nesto od karata (a u mojoj smeni vise nema, mozda u drugoj) naravno da mogu da dobiju i bivsi maturanti... Mozete i na ulaz da dodjete da pokusate da udjete, ako nije krcat klub gledacemo da sredimo nesto da vas puste... Mg zurka Maco, otmi sutra kartu Andrijani... Valjda ce se devojka sutra setiti da me saceka posle svoje nastave pa i da uzme te karte :S -------------------- Opsti kriminal. |
maca |
Sep 15 2008, 08:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
VIP <3 |
Sep 15 2008, 08:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
To znaci da cu te upoznati? Spreci me da te smuvam, ne zelim da skinem Bozi ribu... to bi ga ubilo
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Sep 15 2008, 08:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Sep 14 2008, 11:36 PM) haha i ja sam ovo zapazila vec zamislila VIP kako peri baterijsku lampu u facu svakome ko pridje ulazu i pokusa da udje a koliko vam je inace ljudi dolazilo sa strane? (cisto informativno.) -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Sep 15 2008, 08:06 PM
|
Odokativno oko 150-200 iz skole i 100-150 sa strane ...
maca |
Sep 15 2008, 08:13 PM
|
|
pyost |
Sep 15 2008, 08:14 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Tanja zivi u zabludi
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Sep 15 2008, 08:26 PM
|
Hm, nisam znala da vam toliko ljudi dolazi, a da su van MG-a. Ne bih se toliko stidela da dodjem na neku zurku ranije ^^
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Sep 15 2008, 08:29 PM
|
Pobogu Maro Pa ti bi se uklopila kao da si iz mg, ne bi niko ni izvalio da nisi
maxydelanoche |
Sep 15 2008, 08:41 PM
|
Hoces da kazes da svi iz MG-a sve vreme na zurci sede i jedu? mmm, sto mi niste ranije rekli
jk. lepo se provedite u cetvrtak -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Sep 15 2008, 09:10 PM
|
Oces da dodjes? Prosvercovacemo te
maxydelanoche |
Sep 15 2008, 09:21 PM
|
lol nemoj sad neko da te optuzi za korupciju i zloupotrebu sluzbenog polozaja
Pa nisam dolazila do sad, sto bih imala neku zelju da dodjem na ovu zurku na kojoj ne bi trebalo da se nadje iko van MG-a btw, skoro da sam zaboravila kakva slihtara umes da budes -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Slovenatz |
Sep 15 2008, 09:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Sep 15 2008, 09:29 PM) Samo ti pokusavaj... Naci ce razlog sigurno. Tako je i za novu godinu... i sve ostale mg zurke -------------------- |
VIP <3 |
Sep 15 2008, 09:35 PM
|
Njah-.- Jednog dana cu joj napraviti zurku u zgradi da nema gde da pobegne A narodnjake cemo pustati sa tvog latopa maro, sa tvog A onda cemo svasta raditi tvom laptopu (za taj deo je zaduzen Boza )
pyost |
Sep 15 2008, 09:36 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Right here Ae samo nemoj da spamujes topic o sopstvenoj zurci
Anchi |
Sep 15 2008, 09:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
|
VIP <3 |
Sep 15 2008, 09:49 PM
|
Nina i Pavlovski su svedoci meni da sam bila tu
Nas je 3, vas je 2 -------------------- Opsti kriminal. |
maca |
Sep 15 2008, 09:57 PM
|
|
pyost |
Sep 15 2008, 09:58 PM
|
Nije tebe cekala, koji si narcis Cekala je Tanju