Kvalifikacije Za Okružno Takmičenje Iz Informatike, Z-Trening
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kvalifikacije Za Okružno Takmičenje Iz Informatike, Z-Trening
maxydelanoche |
Jan 24 2009, 02:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
prvi krug je bio u decembru, drugi poceo juce, a bice i treci u februaru... kaaao treba da osvojis pozitivan broj poena u bar jednom krugu da bi se kvalifikovao ^^
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Turgon |
Jan 24 2009, 02:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
ma gluposti....
-------------------- |
username |
Jan 28 2009, 09:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
jbt tek sad vidim kako se kvalifikuje za takmicenje...
jel moze neko ovo malo bolje da mi objasni? znaci ja treba da uradim bar jedan zadatak na sajtu Z-trening i idem na gradsko? |
pyost |
Jan 28 2009, 09:17 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Obavestenje u skoli, obavestenje na forumu... Stvarno si neinformisan Treba da imas pozitivan broj bodova bar na jednom od tri kvalifikaciona kruga - trenutno je drugi u toku.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
username |
Jan 28 2009, 09:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
na 4um nisam isao, a po skoli i nisam bas obracao paznju
ako je runda u toku zasto na sajtu pise Competition Ended 0d 0h 0m? This post has been edited by username: Jan 28 2009, 09:28 PM |
pyost |
Jan 28 2009, 09:28 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Time left
1d 15h 32m Ko zna sta ti gledas -------------------- Baby, it's a violent world.
username |
Jan 28 2009, 09:31 PM
|
meni pise ovo. ajde stavi link na sajt (mozda ja gledam neku bajatu stranicu)
edit: evo, nasao sam. trebalo mi je malo da se snadjem na sajtu This post has been edited by username: Jan 28 2009, 09:37 PM |
maxydelanoche |
Jan 30 2009, 12:01 AM
|
samo da se pohvalim , sabmitovala sam svih sedam resenja mislim (za intgrid i superclimber znam ) da ce svi raditi za po jedan test primer
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Turgon |
Jan 30 2009, 09:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Blago tebi A uvek mozes od Ug-a da uzmes resenja
-------------------- |
pyost |
Jan 30 2009, 01:28 PM
|
calamity |
Jan 30 2009, 01:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Padas pyoste
|
maxydelanoche |
Jan 30 2009, 01:47 PM
|
pyost |
Jan 30 2009, 01:48 PM
|
maxydelanoche |
Jan 30 2009, 01:54 PM
|
lol, pyoste
ispod crte sam :/ a sada neko uputstvo za sedmi :trep: :trep: This post has been edited by maxydelanoche: Jan 30 2009, 06:41 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
username |
Feb 13 2009, 10:29 PM
|
sta bude ako submitujem dva resenja na neki zadatak (drugi je malo poboljsana verzija prvog)?
|
pyost |
Feb 13 2009, 10:36 PM
|
Pregleda se samo poslednje resenje