Motivacija
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Motivacija
^_NiN0_^ |
Mar 6 2009, 10:00 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(calamity @ Mar 4 2009, 08:37 PM) IVANA? mozda zbog crvenog tepiha predsednika NISA?! -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Mar 6 2009, 10:19 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa da, Ivana
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
VIP <3 |
Mar 6 2009, 01:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Samo da napomenem da mi koji takmicenjima lecimo komplekse i dalje imamo ubedljivo vodjstvo
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 6 2009, 01:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Vi ste retardi Unistili ste anketu laznim odgovorima
bar se nadam da su lazni Mada ok, skontala sam da je Slovenatz jedini napisao "Moneeeey" da je tu Turgon i on bi verovatno... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Mar 6 2009, 03:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
maro, jel tvoj onaj jedan jedini za nauku?
maxydelanoche |
Mar 6 2009, 03:40 PM
|
Ja mislim da nije. Mada sam mislila da sam glasala za putovanja, a izgleda da i nisam rekla bih da sam glasala za ovo upoznavanje novih (i druzenje sa starim) drugara ^^
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Mar 6 2009, 03:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 6 2009, 02:55 PM) Mada ok, skontala sam da je Slovenatz jedini napisao "Moneeeey" da je tu Turgon i on bi verovatno... On bi stavio lecenje kompleksa. -------------------- |
VIP <3 |
Mar 6 2009, 04:10 PM
|
Steta sto ne moze vise opcija da se stiklira, ja bih glasala (pored lecenja kompleksa) i za "teraju me mama i tata"
^_NiN0_^ |
Mar 6 2009, 04:16 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
VIP <3 |
Mar 6 2009, 04:47 PM
|
Mi obicni smrtnici imamo jbno You have already voted in this poll ... Ali neki od nas (JA ) ce uciniti nesto po tom pitanju kad se dokopaju moda... ili admina..
This post has been edited by VIP <3: Mar 6 2009, 04:47 PM -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 6 2009, 04:57 PM
|
QUOTE(VIP <3 @ Mar 6 2009, 05:10 PM) Steta sto ne moze vise opcija da se stiklira, ja bih glasala (pored lecenja kompleksa) i za "teraju me mama i tata" Believe so. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Mar 6 2009, 05:10 PM
|
maroooo kako ovaj tvoj post ima smajli koji se plezi pored onog Today i vreme? o.O
maxydelanoche |
Mar 6 2009, 05:14 PM
|
Hahahahahhaha kralju
idi na ADD REPLY i videces dole sta mozes da biras kao ikonicu posta. Gomila radioButton-ova koji kao .Text property imaju smajlije -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Mar 6 2009, 05:44 PM
|
Da, kako se ja toga nisam setila Samo sto ja stalno idem na Fast Reply tako da sam i zaboravila na te gluposti u Add Reply
maxydelanoche |
Mar 6 2009, 06:16 PM
|
I ja uvek koristim fast reply, ali kad hoces da quote-ujes neciji post, pa ides na reply pored tog posta, otvori se prozor za add reply... i tako...
Zasto tacno Bouzou dopusta ovoliki spam u poslednja dva dana -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
calamity |
Mar 6 2009, 06:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Shtreba za takmicenje Da izleci komplekse
|
VIP <3 |
Mar 6 2009, 06:58 PM
|
Nema vremena da brise postove, uci fiziku
pyost |
Mar 6 2009, 07:06 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ahem... Dosta
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Turgon |
Mar 8 2009, 01:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(Slovenatz @ Mar 6 2009, 04:41 PM) To, naravno, manje ili vise, za svakoga od nas vazi. Ne u okviru MG, al da bi u svojim ocima bio visi u odnosu na svog prosecnog vrsnjaka Mislim, primamljivo je i to sto dobijas pare, i jos imas upisan fax koji oces bez prijemnog. Medjutim, mislim da je ovo sto sam prvo pomenuo nesto sto je vecini MG-ovaca najvise potrebno, slozili se oni ili ne -------------------- |
Slovenatz |
Mar 8 2009, 11:27 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Turgo @ posle svakog takmicenja) Koliko imas bodova? 70? AAAA JA IMAM 80! LUZERU! -------------------- |