Odeca, stil
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Odeca, stil
VIP <3 |
Feb 19 2008, 09:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 18 2008, 05:15 PM) Cao, Marooo Ko i obicno kasnim, ali evo me QUOTE(Iva @ Feb 18 2008, 06:02 PM) OMG!!!!!!!!!!! Luka, cujes li ti ovo?!?!?! Ko ne voli kupovinu?!?!?! QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 18 2008, 10:25 PM) Ali izgledao bi tako sexy QUOTE(paydoman @ Feb 19 2008, 02:44 PM) Ne brini, dragi, ti ides sa mnom na pice Da zajedno povracamo zbog NECIJIH slika A SAD @topic: Ja obozavam odecu, obucu, sminku, torbe, nakit, SVE! Mara sigurno iz svog bogatog vokabulara moze izvuci neku rec koja bi opisala moje oblacenje Odeca...zavisi koliko je hladno... Trenutno sam jako nalozena na plitke farke sa niskim dzepovima i skroz su uske kao helanke i na nogavicama imaju 20cm rajfelsuse (na kraju ofc)... Na moje prelepe patike idu do jaja I na kratku jaknu Ako je hladno pa me mama natera da obucem dugu jaknu onda se malo durim, ali boze moj Dalje, zimi volim cizme, nosim uglavnom kaubojke, sem jednih koje nisu bas kaubojke (hahaha kako smislena recenica ) Volim....dzempere.....duxeve.....helanke-trenerke.... (naravno ne sve od jednom, lol!) Obozavam leto jer obozavam varijantu suknjica/sorcic + majcica + japanke i setnja... A ne zimi bodi, nesto debelo, sal jakna, farmerke, carape, cizme (Luka, ves se podrazumeva ) blablabla i smorim se dok se obucem.... No nvm Sminka....jako je bitno da bude prilagodjena onome sto sam obukla... Najgore na svetu je kad se devojka napirlita kao baba za operu i obuce trenerku fuuuuuuuuuuj! Ali, sminka je nesto sto preskocim samo kad sam extremno pospana... uvek je tu bar onaj minimum.... Dalje...nakit.....da bude lepo, sjajno, i uklopljeno s garderobom Mmmmmm.......sta jos treba da pisem? Pogubila sam se malo -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Feb 19 2008, 09:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE Mara sigurno iz svog bogatog vokabulara moze izvuci neku rec koja bi opisala moje oblacenje Isfolirano fensi? QUOTE Ali, sminka je nesto sto preskocim samo kad sam extremno pospana... uvek je tu bar onaj minimum.... Dalje...nakit.....da bude lepo, sjajno, i uklopljeno s garderobom If you call THAT minimum Ja automatski izbegavam stvarcice sa cirkonima, srebrne, zlatne... Ma sve sto sija. To je kich... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Feb 19 2008, 09:46 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 19 2008, 09:37 PM) Cao, Marooo Ko i obicno kasnim, ali evo me OMG!!!!!!!!!!! Luka, cujes li ti ovo?!?!?! Ko ne voli kupovinu?!?!?! Ali izgledao bi tako sexy Ne brini, dragi, ti ides sa mnom na pice Da zajedno povracamo zbog NECIJIH slika A SAD @topic: Ja obozavam odecu, obucu, sminku, torbe, nakit, SVE! Mara sigurno iz svog bogatog vokabulara moze izvuci neku rec koja bi opisala moje oblacenje Odeca...zavisi koliko je hladno... Trenutno sam jako nalozena na plitke farke sa niskim dzepovima i skroz su uske kao helanke i na nogavicama imaju 20cm rajfelsuse (na kraju ofc)... Na moje prelepe patike idu do jaja I na kratku jaknu Ako je hladno pa me mama natera da obucem dugu jaknu onda se malo durim, ali boze moj Dalje, zimi volim cizme, nosim uglavnom kaubojke, sem jednih koje nisu bas kaubojke (hahaha kako smislena recenica ) Volim....dzempere.....duxeve.....helanke-trenerke.... (naravno ne sve od jednom, lol!) Obozavam leto jer obozavam varijantu suknjica/sorcic + majcica + japanke i setnja... A ne zimi bodi, nesto debelo, sal jakna, farmerke, carape, cizme (Luka, ves se podrazumeva ) blablabla i smorim se dok se obucem.... No nvm Sminka....jako je bitno da bude prilagodjena onome sto sam obukla... Najgore na svetu je kad se devojka napirlita kao baba za operu i obuce trenerku fuuuuuuuuuuj! Ali, sminka je nesto sto preskocim samo kad sam extremno pospana... uvek je tu bar onaj minimum.... Dalje...nakit.....da bude lepo, sjajno, i uklopljeno s garderobom Mmmmmm.......sta jos treba da pisem? Pogubila sam se malo Zasto se ti sine, ne bi drogirao kao sva normalna deca? -------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Feb 19 2008, 09:48 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 19 2008, 09:37 PM) Jao vodis me sutra da kupimo neke helankice za mene.. One sto isticu guzu.. -------------------- |
VIP <3 |
Feb 19 2008, 10:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(kiKa™ @ Feb 19 2008, 09:46 PM) Sta god....Svi znate da se bunite kad vas neko proziva zbog rockerskog fazona....crnog.....cudne frizure....al nemate smisla za druge.... No nebitno... QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 19 2008, 09:48 PM) Uvek, ljubavi P.S. Kad sam za nakit rekla SJAJNO to nije znacilo SLJASTECE nego LEPO, BAJNO, KRASNO.... -------------------- Opsti kriminal. |
RZA |
Feb 19 2008, 10:07 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ma bre, zezam se..
Mene apsolutno ne dotice ako iko komentarise moj stil.. Koji totalno nije rockerski.. Nego nesto neartikulisano... -------------------- cold
|
VIP <3 |
Feb 19 2008, 10:16 PM
|
QUOTE(kiKa™ @ Feb 19 2008, 10:07 PM) Ma bre, zezam se.. Mene apsolutno ne dotice ako iko komentarise moj stil.. Koji totalno nije rockerski.. Nego nesto neartikulisano... Hahahha, lupila sam rokerski.... Kad ne znam sta bih rekla onda kazem da je to rokerski Neartikulisano je u redu This post has been edited by Miss Tattianna: Feb 19 2008, 10:16 PM -------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Feb 19 2008, 10:22 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ali ona te nije prozivala,samo ti je ponudila malo svoje zalihe droge prijala bi ti
|
VIP <3 |
Feb 19 2008, 10:27 PM
|
QUOTE(Neonkitza @ Feb 19 2008, 10:22 PM) Nisam rekla da je ona mene prozivala... samo sam prokomentarisala reakciju A droga.... pa Kika za to uvek mozemo da se dogovorimo Oce i Neonkitza malo? -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Feb 19 2008, 10:30 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Alo ljudi prestanite da govorite o tim.. tim.. tim.. ma ne mogu naci pravu rec koja oslikava...
ovde ima osetljivih ljudi -------------------- |
Neonkitza |
Feb 19 2008, 10:31 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
moze moze..uvek se moze ;P
a sta treba da pojasnimo? This post has been edited by Neonkitza: Feb 19 2008, 10:31 PM |
VIP <3 |
Feb 19 2008, 10:38 PM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 19 2008, 10:30 PM) Alo ljudi prestanite da govorite o tim.. tim.. tim.. ma ne mogu naci pravu rec koja oslikava... ovde ima osetljivih ljudi Mitko, jesam ti lepo rekla da ne preterujes sa tim roze tableticama? Obecao si mi da ces ostaviti A sad ozbiljno...u cemu je problem? S cim i ko da prestane? -------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Feb 19 2008, 10:40 PM
|
Ma da pricate o tim zlim supstancama
-------------------- |
Neonkitza |
Feb 19 2008, 10:42 PM
|
...mene ti jako plashish
|
LoshMeeBre |
Feb 19 2008, 10:43 PM
|
-------------------- |
Neonkitza |
Feb 19 2008, 10:44 PM
|
ne znam... /me bezi u cosak...
|
c1k4_ml3kc3 |
Feb 19 2008, 10:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Ok, Neonkitze - moze i Paydomen s nama - cak i Miss Tatjana (u nadi da nece povracati i zgaditi nam pice, odnosno zezanje )
Miloshe, brate, nemoj helanke kumim te k'o kuma -------------------- |
Neonkitza |
Feb 19 2008, 10:46 PM
|
vidish luka da te ljudi vole...
moram da nadjem njegovu sliku kad se osisao o fun fun fun |
VIP <3 |
Feb 19 2008, 10:48 PM
|
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Feb 19 2008, 10:45 PM) Ok, Neonkitze - moze i Paydomen s nama - cak i Miss Tatjana (u nadi da nece povracati i zgaditi nam pice, odnosno zezanje ) Miloshe, brate, nemoj helanke kumim te k'o kuma Ok, obecavam da necu povracati (sem ako se Loshmi ne pojavi u helankama ) -------------------- Opsti kriminal. |
c1k4_ml3kc3 |
Feb 19 2008, 10:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Nece, nece, covek je suptilno-sarkastichno objasnio.
Ali zahtevam da se niko ne oblaci k'o jelka, hvala. -------------------- |