Najveće Provale Profesora
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Najveće Provale Profesora
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 06:14 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ja necu prezivaeti drugu godinu, ako bude bilo "Pismenost+Znanje" sa kapicom da bi imao POZITIVNU ocenu
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Aug 14 2006, 06:27 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Jedva smo i ovu preziveli...Nadam se da ce druga godina biti laksa.
|
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 06:41 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Samo se ti nadaj
Druga Godina = Prva Godina + psihologija + X -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Legenda |
Aug 14 2006, 07:00 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Ja mislim da je psihologija k'o istorija.Ne verujem da ce to biti tako tesko.
|
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 07:34 PM
|
Pa... da ti pravo kazem i nije ... mislim nece biti tesko nego mora to da se uci sa razumevanjem, a ne da se buba kao istorija!
pyost |
Aug 15 2006, 09:44 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja razumem istoriju
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Aug 15 2006, 09:55 AM
|
Pa razumem je i ja hvala Bogu! Ali ne verujem da iko moze da nauci lekciju a da je ne procita celu!
Legenda |
Aug 15 2006, 11:07 AM
|
Procitas lekciju za 3-5min (sa razumevanjem).Nikakav problem.E,ali ako ne znas da citas,to je vec sasvim druga prica...
|
^_NiN0_^ |
Aug 15 2006, 11:31 AM
|
Pa eto ti resenja
Legenda |
Aug 15 2006, 12:18 PM
|
Nego,bice dobro ponovo gledati "Vucenovic & Ognjanovic show" u septembru.
|
^_NiN0_^ |
Aug 15 2006, 12:22 PM
|
Gledacemo mi taj Show sve do 4. godine!
Legenda |
Aug 15 2006, 12:27 PM
|
A ako nam Boza bude predavao bice i "Ljuba & Boza show"
Ljuba:A profesore,a kako ovo,a zasto nije onako,ali ne razumem... Boza:Ali Ljubo!...pa gledaj... Ljuba:Ali nije mi jasno,zasto ona prava sece drugu pravu u samo jednoj tacki Boza:Ljubo,ja te stvarno ne razumem |
^_NiN0_^ |
Aug 15 2006, 12:33 PM
|
Mada taj Show se nece dugo gleadti, jer geometriju imamo samo 2 godine (daj Boze)
Legenda |
Aug 15 2006, 12:35 PM
|
I 2 godine ce biti dovoljno da ga smoris kao niko do sada.
|
Puzzler |
Aug 15 2006, 02:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Aug 15 2006, 01:33 PM) Kome se moliš, Bogu ili Boži? -------------------- |
^_NiN0_^ |
Aug 15 2006, 07:42 PM
|
Pa da sam rekao Bozi, rekao bih daj Bozo !
Puzzler |
Aug 15 2006, 08:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
U smislu "Daj (koga? čega?) Bože"...
-------------------- |
^_NiN0_^ |
Aug 16 2006, 12:20 AM
|
Pa eto! Valjda sada zakljucujes da sam se obraco Bogu ... duhhh
Puzzler |
Aug 16 2006, 09:39 AM
|
Inače, setih se jedne odvale naše nastavnice geografije:
"Koja je najviša planina Fruške gore?" -------------------- |
Legenda |
Aug 22 2006, 03:58 PM
|
Setio sam se jos jedne provale:"Vidite deco,ove dve prave se ulivaju u ovu tacku"
|