Još Jedna Školska Godina
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Još Jedna Školska Godina
Plexus |
Sep 1 2008, 08:02 AM
|
Group: Blokirani Joined: 7-August 08 Member No.: 1.079 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 2. b |
ja zivim na Ceraku. to vam je jedno selo na kraju beograda
|
The snorks |
Sep 1 2008, 10:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
little-kathy |
Sep 1 2008, 10:55 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
QUOTE(Plexus @ Sep 1 2008, 09:02 AM) e i ja sam sa ceraka!!! nije selo, bas nam je ql kraj hvala bogu da idem popodne u skolu inace bi bilo budjenje u 6 i 15 -------------------- ja sam dete srece :P
|
Plexus |
Sep 1 2008, 11:12 AM
|
Group: Blokirani Joined: 7-August 08 Member No.: 1.079 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 2. b |
|
calamity |
Sep 1 2008, 12:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
ja samo da kazem bwahahahahaha idete u skolu
|
Neonkitza |
Sep 1 2008, 01:12 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja sam u kumodrazu...kumodraz je pravo seoce
|
maca |
Sep 1 2008, 02:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
ustala sam u 6 ... zivim na Vozdovcu, ali sam ustala da bih se spremila ... inace iz kuce sam izasala u 7 i 15... dobo, isla sam kolima
|
RZA |
Sep 1 2008, 03:30 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Utisci?
Doduse moram da ti priznam.. SRAM TE BILO.. nisi nam se javila.. Dobro.. Ne mozes da se izvuces da nas nisi prepoznala. Ninu SVAKO prepozna -------------------- cold
|
maca |
Sep 1 2008, 03:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
QUOTE(kika™ @ Sep 1 2008, 04:30 PM) Utisci? Doduse moram da ti priznam.. SRAM TE BILO.. nisi nam se javila.. Dobro.. Ne mozes da se izvuces da nas nisi prepoznala. Ninu SVAKO prepozna O moj Boze videla sam i Ninu i jeele( kako se vec pise ), Kacu, Luku Milicevica, Svetlanu, i Andrijanu( ako se tako zove), Anchi... E samo tebe nisam ... al stvarno... nisi mi prepoznatljiva cek bre tek sam upoznala 6 devojcica iz odeljenja Videla je i Nina mene 100%... cak vise puta... |
Neonkitza |
Sep 1 2008, 03:47 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
sutra nosim tablu i idem od odeljenja do odeljenja tako da...u 20 do 8 na stepenicama...da te ja i kika overimo...ovaj upoznamo...
|
maxydelanoche |
Sep 1 2008, 03:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Maco, savetujem ti da sutra obavezno obuces pantalone sa kikom i ninom se nikad ne zna ^^
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
The snorks |
Sep 1 2008, 04:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
RZA |
Sep 1 2008, 04:08 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
AMAN.. Ko da smo nekoga silovale
A Mari see svidelo sta smo joj radili.. Cula sam sve, SVE Maro.. Ug mi je SVE rekao -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Sep 1 2008, 04:18 PM
|
Ne ne, to sam se samo folirala pred njim da bi i on upao u vasu strashnu zamku
@snorks: pojas nevinosti??? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Sep 1 2008, 05:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Pojas nevinosti.. Mrš, stavila bi ja njima metalni oklop na ***** pa nek.. brrrrr.
Prvi dan škole proveden u grickanju semenki , zajebavanju ljudi i sa ljudima, I've been elected za predstavnika razreda u đačkom parlamentu , blabla, blabla.. I daaaaaaaaaaaaaaaa, smoriću se -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Sep 1 2008, 05:27 PM
|
Pa pojas nevinosti..
Nema uzbudjenja ako nije nevina.. K, sem sto smo u najgoroj ucionici sa pola promenjenih profesora i kilo i po zivaca manje, dobro mi je prosao prvi dan -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Sep 1 2008, 05:45 PM
|
Ja opet imam the pakleni ponedeljak: dvocas matematike, dvocas napredne tehnike programiranja, dvocas fizike. Divota i jos su dodatnu iz inf cini mi se stavili sedmi osmi cas danas o.O
sutra imam biologiju. /me is afraid. Predaje nam valjda neka vasa oniza -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
maca |
Sep 1 2008, 05:48 PM
|
QUOTE(Neonkitza @ Sep 1 2008, 04:47 PM) sutra nosim tablu i idem od odeljenja do odeljenja tako da...u 20 do 8 na stepenicama...da te ja i kika overimo...ovaj upoznamo... ma vec si bila na nasem spratu ... stvarno te tesko prepoznati ... najuocljivija u celoj skoli e znate da je danas dosao novi veroucitelj u skolu? ja idem na gradjansko A kakva je Vukosava srpkinja? |
RZA |
Sep 1 2008, 05:59 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Sep 1 2008, 06:45 PM) BRANKA!! -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Sep 1 2008, 06:02 PM
|
Bice zanimljivo ako je ta sto je vama predavala i've heard stories...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.