Administratori Naslednici
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Administratori Naslednici
Vitez_Koja |
Dec 12 2008, 05:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
nešto vam ne fniše taj mod_rewrite
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
pyost |
Dec 12 2008, 08:11 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Veruj mi, radi ono sto treba
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Vitez_Koja |
Dec 13 2008, 02:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
previše je to transparentno :p stavi npr da bude
mg-forum.com/pod_forum/ime_teme-9999#9999 da bude fensi :D ili čekaš da se smeni postava pa da to posle neko drugi mora da održava,,, -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
pyost |
Dec 13 2008, 02:40 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ma jok, ne koristimo mod_rewrite u tu svrhu, posto ova verzija IPBa sama u sebi nema podrsku za takve URLove - mod_rewrite je tu da spreci napade
dadkristy94 |
Jan 28 2009, 01:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
A ako vec necete vi da ostanete admini zasto ne napravite glasanje? Recimo ako ima oko 600 clanova svaki dan ispisete po 20 clanova, i svakog dana imate po jednog pobednika. Tkao mesec dana dok se ne izvrti svih 600. Onda dobijete 30 finalista i pustite da se glasa za tih 30 jos recimo nedelju dana.... i tako dobijete novog admina
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
pyost |
Jan 28 2009, 01:46 PM
|
Tako moze bilo ko da pobedi
Kipar |
Jan 28 2009, 01:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
od tih 600 clanova 99/100 se ne pojavljuje , gasi forum pyoste vise nema smisla..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
dadkristy94 |
Jan 28 2009, 01:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Awww. pojasni mi pojem bilo ko? Mislis neko ko ne zna da vodi forum... ?
maxydelanoche |
Jan 28 2009, 03:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(pyost @ Jan 28 2009, 02:46 PM) Kad sam ovo procitala prva asocijacija mi je bila Bozina zgranuta faca, a druga asocijacija - kako je Badza bio srecan kad je dobio mod-a na nedelju dana onomad -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Jan 28 2009, 08:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Cek ti stvarno mislis da postoji 30 clanova ovog foruma koji bi prodali dusu djavolu ( postali admini/modovi)? Nema toliko aktivnih clanova
-------------------- |
SBS |
Jan 28 2009, 08:34 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Zna se ko bi pobedio kad bi bilo glasanje
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Hannibal Lecter |
Jan 28 2009, 08:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Onaj ko ima najvise acc-ova
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
SBS |
Jan 28 2009, 08:40 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Taj rad
This post has been edited by SBS: Jan 28 2009, 08:41 PM -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
dadkristy94 |
Jan 29 2009, 02:04 PM
|
Pa dobro ne mora da ih bude 600 .. Sta onoliko koliko ima aktvnih clanova....
Neonkitza |
Jan 30 2009, 09:19 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ma pyost ce biti dozivotni admin.tacka...ostali bi samo spamovali
|
dadkristy94 |
Jan 30 2009, 01:02 PM
|
Meni je isto, i ovako i onako
Slovenatz |
Jan 30 2009, 01:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ja predlazem djoleta, on ima mod xp ( na forumu sa 10 aktivnih clanova, od toga 4 admina i 2 moda).. ali ima mod xp
-------------------- |
Neonkitza |
Jan 30 2009, 01:34 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja sam jednom napravila forum..lazem,cela 2 puta!
|
pyost |
Jan 30 2009, 01:34 PM
|
Meni je ovo treci
Vitez_Koja |
Jan 30 2009, 02:15 PM
|
ja imam mod i admin xp, doduše na forumu od 20 aktivnih ljudi :D a bio sam i super moderator na svim četnix forumu dok je bio mejnstrim :P
This post has been edited by Vitez_Koja: Jan 30 2009, 02:15 PM -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...