Warn
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Warn
Kuzman |
Nov 3 2007, 12:47 AM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Ne kukam zbog warna koji imam.
Samo ne znam odakle mi??? Da li bi ubuduce moglo da se posalje preko pp/email obavestenje zasto. ili kvot posta or samtin. A i ko da je ovo neki forum pa da se frljate sa warnovima... -------------------- |
RZA |
Nov 3 2007, 01:53 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pa kad kliknes na warn bidne ti jedan pop-up.. gdi ti pise.. ko je stavio, kada, i zasto.. ^^
-------------------- cold
|
username |
Nov 3 2007, 08:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
@modove i admine jel moze da se skine warn ako se ne spamuje i ne krse pravila dugo vremena
This post has been edited by username: Nov 3 2007, 08:20 AM |
Slovenatz |
Nov 3 2007, 09:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
valjda moze, meni su skidali warnove... Onda su vracali 5 min kasnije zbog nekih gluposti
-------------------- |
Iva |
Nov 3 2007, 01:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Hah, ma ti warnovi su sr.anje.
Ka prvo, delite ih kad ste nadr.kani na ceo svet, pa vidite da neko krsi neko tamo pravilo, i, paf, warn. Ja sam dobila warn zbog size tagova u sigu jednom, dok vidim druge clanove kako takodje koriste size tagove i potpis im nije uklonjen.. Zatim, nekom date warn jer je rekao nekom nesto tamo uvredljivo, pa i dalje lete uvrede po forumu. Ne cini mi se bas da je za sve to dat po warn. Dobila sam warn jednom zbog spama ili ne znam ni ja, a koliko li sam puta jos spamovala i prosla "nekaznjeno"! Ono sto hocu da kazem jeste da, ako delite warnove, budite dosledni.. mi svi bismo trebali biti "jednaki u vasim ocima" kad je u pitanju podela warna. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
NeverMore21 |
Nov 3 2007, 03:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
Sta se sve zalite na warnove ? Zar nije lepse videti onaj warn bar popunjen skoro do kraja - lepse je za oci ?
Nek mi neko od admina ili modova vrati cetvrti warn, nekako je jadno bez njega ! -------------------- |
Iva |
Nov 3 2007, 05:31 PM
|
QUOTE Zar nije lepse videti onaj warn bar popunjen skoro do kraja - lepse je za oci rolleyes.gif ? Ja sam pokušavala, ali nisam ni do 40% stigla. Šta misliš, otkud znam da admini ne "kažnjavaju" warnom uvek? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
username |
Nov 3 2007, 05:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
ja sam namerno spamovao da dobijem warn a oni me i banovali
This post has been edited by username: Nov 3 2007, 05:34 PM |
Iva |
Nov 3 2007, 05:45 PM
|
Ne se.ri da su te banovali?! Pa šta si tako jako spamova
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
username |
Nov 3 2007, 05:50 PM
|
napisao sam SPAM SPAM SPAM oko 30 puta
ali sam samo hteo malo warn-a This post has been edited by username: Nov 3 2007, 05:51 PM |
Iva |
Nov 3 2007, 06:39 PM
|
A, tako.
Pa Kuzmane, ti si onda dobio zbog onog "OVO JE SRANJE OVO JE SRANJE OVO JE SRANJE ...", pretpostavljam.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Slovenatz |
Nov 3 2007, 06:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ma warn sluzi da se admin malo izivljava na nekome kad je imao los dan, nista vise.
-------------------- |
smorko_gusic |
Nov 3 2007, 09:26 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Da, da, cim das nekom warn, za koji znas da nikoga nece ni malo uzbuditi (osim ako nije kolekcionar istih), odma se osecas lakse...
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
username |
Nov 3 2007, 09:40 PM
|
ja sam kolekcionar
|
Gaara |
Nov 3 2007, 10:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Ja nemam nijedan warn...Ja sam dobro dete
|
username |
Nov 3 2007, 10:30 PM
|
shlihtaro!!!
|
Iva |
Nov 3 2007, 10:41 PM
|
spameru!!!
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Slovenatz |
Nov 3 2007, 10:51 PM
|
Nenada mozda je to zato sto su se admini sazalili, kad su videli sta ti radimo preko msna
-------------------- |
Gaara |
Nov 3 2007, 10:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
I ne moras da me zoves po imenu...Da sam hteo ja bi stavio
ime u profil ...Ja NISAM cepulja This post has been edited by Yu-gi: Nov 3 2007, 11:31 PM |
Slovenatz |
Nov 3 2007, 10:58 PM
|
vazi, kako god hoces yu gi
-------------------- |