Kakvu muziku volite, sta slusate?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kakvu muziku volite, sta slusate?
c1k4_ml3kc3 |
Dec 11 2007, 11:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Nemoj ti meni Mlekce Tako mogu da me nazivaju samo odredjene persone ovog foruma
Enivej - ja sam se odlucio odavno, za metal. Ostalo nije tvoja briga -------------------- |
pyost |
Dec 11 2007, 11:49 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Djole |
Dec 19 2007, 10:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Glasao bih za rok, ali sam stavio ipak klasika radi ravnopravnosti (posto je slusam skoro u istoj meri, a skoro niko nije glasao za klasiku).
-------------------- no future for you
|
username |
Dec 20 2007, 11:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
pa dobro koliko to ima rokera u mg-u?
|
Slovenatz |
Dec 20 2007, 11:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
definisi pojam roker.
-------------------- |
username |
Dec 20 2007, 11:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
ne znam
definisi ti |
Hannibal Lecter |
Dec 21 2007, 06:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Mozda je mislio na ljude koje pretezno slusaju rock? ^^^
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
username |
Dec 21 2007, 06:56 PM
|
ma koliko vidim u mg-u vecina slusaju metal i rock (-> metalci i rokeri)
|
The snorks |
Dec 21 2007, 07:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Ja za sebe ne mogu da kazem da sam rokerka.
Posto slusam pop/rock a ne mogu da glasas za obe opcije glasala sam za rock zato sto je pri vrhu This post has been edited by The snorks: Dec 21 2007, 07:46 PM |
LoshMeeBre |
Jan 9 2008, 02:31 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ukljucujem se malo kasno ovde, ali stacu kad nisam bio na forumu tada
Ladno sam jedni covek koji slusa hip-hop na forumu, i onda kazu da je to popularno ccc.. Nego de je regge na listi?? @ ljudi koji slusaju jazz: jel moze neko da mi preporuci desetak albuma koje bi morao imati.. Imam jako malo cistog jazz-a, a malo vise acid jazz-a i doosta jazz-rap-a, a mnnogo gotivim jazz... -------------------- |
Radinac |
Jan 9 2008, 06:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-August 07 Member No.: 612 Ime i prezime: Cedomir Radinac |
QUOTE(LoshMeeBre @ Jan 9 2008, 02:31 PM) ...jel moze neko da mi preporuci desetak albuma koje bi morao imati... Probaj http://www.allaboutjazz.com, top liste, forum i (ako imas dobru konekciju) live radio... Ako bas hoces neku listu, ovo bih preporučio: Johnny Hartman: For Trane Louis Armstrong: Hot Fives and Sevens Billie Holiday: Lady Sings the Blues Miles Davis: Sketches of Spain Thelonious Monk: Brilliant Corners Sarah Vaughan: Sarah Vaughan with Clifford Brown Stan Getz: Getz/Gilberto Stan Getz: Jazz Samba Eva Cassidy: Live At Blues Alley Spyro Gyra: Catching the Sun -------------------- "True friends stab you in the front."
Oscar Wilde |
LoshMeeBre |
Jan 9 2008, 07:31 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Radinac @ Jan 9 2008, 06:30 PM) Probaj http://www.allaboutjazz.com, top liste, forum i (ako imas dobru konekciju) live radio... Ako bas hoces neku listu, ovo bih preporučio: Johnny Hartman: For Trane Louis Armstrong: Hot Fives and Sevens Billie Holiday: Lady Sings the Blues Miles Davis: Sketches of Spain Thelonious Monk: Brilliant Corners Sarah Vaughan: Sarah Vaughan with Clifford Brown Stan Getz: Getz/Gilberto Stan Getz: Jazz Samba Eva Cassidy: Live At Blues Alley Spyro Gyra: Catching the Sun Hvala -------------------- |
RZA |
Jan 15 2008, 05:22 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
evo slusam sad kenny g-a... greatest hits..
preporucujem ti ga.. a sigurno ces prepoznati njegove melodije.. -------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Jan 15 2008, 05:50 PM
|
QUOTE(kiKa™ @ Jan 15 2008, 05:22 PM) evo slusam sad kenny g-a... greatest hits.. preporucujem ti ga.. a sigurno ces prepoznati njegove melodije.. Added to list.. Imam gomilu stvari za skidanje, ali moram da cekam novi hard posto sam stari uspeo da napunim za 2 nedelje flat-a -------------------- |
Hannibal Lecter |
Jan 15 2008, 05:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
PoZnat osecaj
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Jan 15 2008, 06:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
reggae ftw
eof -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
LoshMeeBre |
Jan 16 2008, 12:13 AM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Jan 15 2008, 06:43 PM) Jbg, ne moze da se glase 2 puta, inace bi umao i moj glas -------------------- |
Wolfbrother |
Jan 17 2008, 09:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
licno sam ocekivao da ce biti neki punker,ali 0 glasova hmm
ja sam inace glasao za rock -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
pyost |
Jan 17 2008, 10:09 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja u poslednje vreme pomalo slusam Bjork Fina devojka, nema sta...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Jan 18 2008, 02:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Mnogo bi bilo bolje da je bio multiselect poll! Misliiim, niko ne slusa samo jednu vrstu muzike, ffs... A ovo najvise, to je uvek relativno.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |