Hemija, Da li je volite?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Hemija, Da li je volite?
LoshMeeBre |
Feb 25 2008, 11:23 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
VELIKE (kod nje sve tako )
jbg.. Rece da ima temp 39.. Sad mozda i takva dodje.. Taman da zakuva atmosferu.. -------------------- |
Eli0t |
Feb 25 2008, 11:24 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE VELIKE (kod nje sve tako) E **** **, po toj logici su velike sanse i da dodje i podeli keceve |
LoshMeeBre |
Feb 25 2008, 11:28 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
pa brate otkud ja znam.. Jel bi ti dosao sa 39 u skolu?? Ne bi ni ja, ali to je anika.. (mozda je njoj to normalna temperatura )
-------------------- |
Neonkitza |
Feb 26 2008, 03:25 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
anika je bolesna!?w00t!?odakle vam to!? O_O
|
pyost |
Feb 26 2008, 07:12 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nije dosla juce u skolu, nije dosla danas, nece doci ni sutra (barem na nas cas, ne dolazimo u skolu tada )
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Slovenatz |
Feb 26 2008, 07:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Uz malo srece ostace i u petak kod kuce ( tad imamo kontrolni )
-------------------- |
pyost |
Feb 26 2008, 07:17 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Mi imamo sutra
Au, cekaj, nemamo Ne dolazi -------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 07:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Vi imate hemiju i u trecoj godini o.O???
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Feb 26 2008, 07:18 PM
|
Da, maxy
<- obrati paznju na ovaj emoticon, kad vec ne mogu preko MSNa da ti ga saljem... -------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
Feb 26 2008, 07:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Crkni
e pa mi imamo samo prve dve godine, a i to jedan cas nedeljno u drugom -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Feb 26 2008, 07:41 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
OMG!!!PA KOJI PIIIIP JA UCIM VEC 3 DANA HEMIJU!? mi imamo u petak kont...a ako je imala 39 temp min 7 dana nece biti tu...znaci... :woohoo:
|
pyost |
Feb 26 2008, 07:43 PM
|
Ne budi toliki optimista, mozda ozdravi...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Neonkitza |
Feb 26 2008, 07:45 PM
|
jel stvarno imala temperaturu 39?
|
Slovenatz |
Feb 26 2008, 08:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(pyost @ Feb 26 2008, 07:17 PM) Crkni A mozda stvarno ne dodje u petak, treba biti optimista -------------------- |
Neonkitza |
Feb 26 2008, 08:48 PM
|
pyoooosteeee...ae budi dobar tatica i reci mi odakle ti ono da ima 39 temperaturu?
|
LoshMeeBre |
Feb 26 2008, 08:58 PM
|
Tu informaciju sam ja pustio
ali je tacna -------------------- |
Slovenatz |
Feb 26 2008, 09:03 PM
|
U moje odeljenje ide vodeci strucnjak za aniku, lako cemo da proverimo tacnost informacije
-------------------- |
VIP <3 |
Feb 26 2008, 09:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Tacna je, provereno
-------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Feb 26 2008, 10:23 PM
|
^^ nije da se radujem sto je bolesna...ucila sam prethodna 3 dana
|
RZA |
Feb 26 2008, 10:54 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 26 2008, 08:58 PM) cheeekaj chekaj. ti si imao temperaturu? ona imala temperaturu? ti si to prvi saznao? hmmm.. a lepo sam ti rekla, uvek koristi zastitu protiv bolesti. This post has been edited by kika™: Feb 26 2008, 10:54 PM -------------------- cold
|