Nov Podforum Za Ucenike MGa
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Nov Podforum Za Ucenike MGa
pyost |
Mar 11 2008, 10:09 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(Stojce @ Mar 11 2008, 10:06 PM) Pa ne vidis, zato sto nisi specijalac OMG, inace mozes da vidis pored sta pise drugima, koji su specijalci... Molim te, vise nikad nemoj da kazes da mi krademo nesto od vas ... I kako sam onda to mogao da ukradem ako ne vidim forum? Razmisli malo pre nego sto pocnes da lupas... -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Stojce |
Mar 11 2008, 10:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 909 Status: Van MGa Ime i prezime: Stojanovic Stefan Škola/Razred: Svetozar Markovic 1. razred |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Mar 11 2008, 10:06 PM) Ma greska, malo sam se zaj.ebo... QUOTE(pyost @ Mar 11 2008, 10:09 PM) I kako sam onda to mogao da ukradem ako ne vidim forum? Razmisli malo pre nego sto pocnes da lupas... Inace mogo si da to ukrades tako sto postoje price o tome i na drugim delovima foruma... |
pyost |
Mar 11 2008, 10:12 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ah, pa naravno, ja nemam pametnija posla nego da citam stvari po vasem forumu...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Neonkitza |
Mar 11 2008, 10:13 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
a kako je mogao da ukrade kada ne vidi? boze...
This post has been edited by Neonkitza: Mar 11 2008, 10:15 PM |
VIP <3 |
Mar 11 2008, 10:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Jupiiiiiiiiiiiiiiii snasla sam se, pronasla sam INVIZIBL forum
-------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Mar 11 2008, 10:16 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
bravo! i bambi za tebe
|
maxydelanoche |
Mar 11 2008, 10:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
ROFL.
Za "kradju" ideje o podforumu. Za pronalazenje sakrivenog podforuma. koji lik ovaj Stojce, ni Tanja mu nije ravna. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Mar 11 2008, 10:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Maxy, znam da si sad ogorcena sto ja vidim INVIZIBL forum a ti ne. Ne moras cak ni da priznas. Ogorcena si. I ja to znam. Reci cu samo jednom: njanja
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 11 2008, 10:32 PM
|
ionako ce mi bar neko preneti svaki zanimljivu pojedinost koja se napise u tom podforumu.
Samo sam ja za jedan podforum manje nolifer nego vi -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Mar 11 2008, 10:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
A znas kako ces da budes ogorcena kad ona konacno .. khm.. pyostu i postane mod
-------------------- |
Neonkitza |
Mar 11 2008, 10:35 PM
|
ne tako slovenatz!kada nadje seamene (mi ne znamo kako se do njih dolazi) ce postati mod
|
Slovenatz |
Mar 11 2008, 10:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Mozda ce je terati da brise postove dok on gleda i ..
-------------------- |
Neonkitza |
Mar 11 2008, 10:38 PM
|
jao bre fuj!! zamisli scenu...ok...nemoj da zamisljas
|
VIP <3 |
Mar 11 2008, 10:39 PM
|
QUOTE(Neonkitza @ Mar 11 2008, 10:38 PM) Kasno, vec sam zamislila.... Ninaaaaaa..... -------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Mar 11 2008, 10:41 PM
|
i jel ti se svidja to sto vidis? zelis li tako!?!jos gore,zamisli napravi ti dete,a onda prekine da ti daje moda...hmz...
|
maxydelanoche |
Mar 11 2008, 10:42 PM
|
Cekaj, zamisljam...
ffs, cak ni pyost nije spao na to. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Neonkitza |
Mar 11 2008, 10:43 PM
|
zasto ti toliko mrzis tanju?zato sto ce da dobije moda pre tebe?
|
VIP <3 |
Mar 11 2008, 10:43 PM
|
QUOTE(Neonkitza @ Mar 11 2008, 10:41 PM) i jel ti se svidja to sto vidis? zelis li tako!?!jos gore,zamisli napravi ti dete,a onda prekine da ti daje moda...hmz... Blah. Prodala bih to dete Maxy... Tacnije dala bih joj 2 giga u zamenu za cuvanje deteta na neodredjeno... Ako primetim da se dvoumi dala bih joj i neku hranu. I brufen. To bi je omeksalo. Ja sam genije -------------------- Opsti kriminal. |
pyost |
Mar 11 2008, 10:44 PM
|
Shush.
-------------------- Baby, it's a violent world.