Milorad Cavic, zasluzio je
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Milorad Cavic, zasluzio je
VIP <3 |
Mar 26 2008, 08:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Hahahhaa ti vise spamujes
-------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Mar 26 2008, 08:34 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
shshsh...oni ne treba da znaju to!moraju da shvate da je to dobronameran spam i da bi forum umro bez toga....
ok ja bih >.> ali sada smem...OKACILI SU MI SLIKU NA FORUM JBT! -.- |
VIP <3 |
Mar 26 2008, 08:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
gde? ko? kad? oces da ga gurnes niz stepeniste? ili kroz prozor?
-------------------- Opsti kriminal. |
Neonkitza |
Mar 26 2008, 08:39 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ma pyost..u smesne i zanimljive slike..
|
smorko_gusic |
Mar 26 2008, 09:06 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Alo bre nemojte da spamujete ovu temu vas dve.
Sprecavate ljude da pricaju gluposti koje su bar zanimljive. nazad na temu: QUOTE ali nekad prave stvari mogu da se rade na pogresan nacin (po meni, slicna je stvar sa slanjem nasih ljudi u hag), a onda je pitanje da li ih treba raditi. na koje prave stvari mislis? na koje nacine? (nije mi bas najjasnije) Ali mora da postoji razlog zasto se za neki nacin kaze da je pogresan... Nije bas skoro bio drugi razred, ali koliko se secam: Paranoja nastaje kada osoba ima preterano uzviseno misljenje o sebi, smatra da je vrednija od svih ljudi, pa zato cesto zamislja i da je stalno izlozena zavisti i proganjanju od strane drugih osoba. Dakle, prestanite da tripujete da smo vredniji od drugih, pa ce vas ceo svet manje mrzeti.. -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
četnik |
Mar 26 2008, 09:08 PM
|
Group: Blokirani Joined: 21-February 08 Member No.: 905 Status: Van MGa |
SVAKA CAST Milorade, jeste da su te zajebali, ali ko ih jebe, smrdlivi siptari i ustase
. . . Iva -------------------- Od topole, od Tolpole pa do Ravne GOre, sve su straze, sve su straze...
|
Iva |
Mar 26 2008, 09:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Neonkitza @ Mar 26 2008, 09:20 PM) ...šta ti treba? QUOTE(četnik @ Mar 26 2008, 10:08 PM) Reci? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
četnik |
Mar 26 2008, 09:10 PM
|
QUOTE(Iva @ Mar 26 2008, 09:10 PM) чињеница This post has been edited by četnik: Mar 26 2008, 09:15 PM -------------------- Od topole, od Tolpole pa do Ravne GOre, sve su straze, sve su straze...
|
OGIxD |
Mar 26 2008, 09:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Lol vratio se... aj cetnice smiri strasti...
Nemoj da smaras time nista neces dobiti ionako ces sada dobiti jedan ban This post has been edited by OGIxD: Mar 26 2008, 09:13 PM |
Iva |
Mar 26 2008, 09:14 PM
|
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
četnik |
Mar 26 2008, 09:15 PM
|
-------------------- Od topole, od Tolpole pa do Ravne GOre, sve su straze, sve su straze...
|
narziss |
Mar 26 2008, 09:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 10-February 08 Member No.: 886 Status: Van MGa |
cetnice blamiras se.
mnogo je ovde prosuto parola a decko je jednostavno ucinio jedan hrabar gest i pokazao da ima dostojanstvo i ruzno je da bilo ko kaze da je kreten zar ne |
Iva |
Mar 26 2008, 09:16 PM
|
QUOTE(četnik @ Mar 26 2008, 10:15 PM) Štaaaaaaa, poklaćeš mi ustašku porodicu a zatim mene silovati i isto tako zaklati? Ili ti je bed da utreš k.urac u ustašku pi.čku? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Iva |
Mar 26 2008, 09:17 PM
|
QUOTE(narziss @ Mar 26 2008, 10:16 PM) cetnice blamiras se. mnogo je ovde prosuto parola a decko je jednostavno ucinio jedan hrabar gest i pokazao da ima dostojanstvo i ruzno je da bilo ko kaze da je kreten zar ne Je, priznajem, nisam trebala "etiketirati" čoveka jer sam svakako mislila na delo. Mea culpa . -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Nostradamus |
Mar 26 2008, 10:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(smorko_gusic @ Mar 26 2008, 09:06 PM) na koje prave stvari mislis? na koje nacine? (nije mi bas najjasnije) Ali mora da postoji razlog zasto se za neki nacin kaze da je pogresan... Mislio sam da je u redu sankcionisati neke stvari, ali nije u redu nekima sankcionisati a nekima ne, po meni to je jos gore. -------------------- |
smorko_gusic |
Mar 26 2008, 10:20 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Naravno da je jos gore, ali mislim da to ovde nije slucaj.
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Nostradamus |
Mar 26 2008, 10:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
Ako neka od ovih zemalja izbojkotuje olimpijadu u Kini zbog Tibeta, priznaces da je to vece mesanje politike u sport, a ne verujem da ce ikoga cimati zbog toga
-------------------- |
ShadyLady |
Mar 30 2008, 12:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Цитираћу реченицу Боре Чорбе:
"За идеале гину будале". И тиме је са моје стране све речено. Неко ко може да баци године тренирања и припрема због позирања и кур**ња је у најмању руку... па, да не кажем глуп, рећи ћу нерационалан. Да, биће људи, који ће рећи "То, мајсторе, царе, фрајеру, екстра си, бла, бла, бла", али је он изгубио могућност за освајањејош барем једне медаље, што вреди много више од празних речи. Понос је кул ствар, али се не маже на хлеб, нити се њиме плаћају рачуни, а од нечега мора да се живи. И да је ова држава мислила о Косову на време, сасекла би новонастали проблем у корену још крајем 70-их, или би га бранила одговарајућим дипломатским путем, а не на спортским такмичењима, где таквим потезима није и не сме бити место. |
maxydelanoche |
Mar 30 2008, 01:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Lol. Nisam ni videla ovu temu... Elem, lik verovatno nije ni slutio da ce se dici ovolika frka... A sad moze da glumi facu. U svakom slucaju, meni ga je zao, jer ne mislim da je fer to sto su ga suspendovali... Mislim, kao da je neko ko nije Srbin pa razumeo sta pise na toj majici em srpski em cirilica...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
ShadyLady |
Mar 30 2008, 02:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 08 Member No.: 911 Status: Van MGa |
Ма и мени га је жао, јер је супер спортиста а и делује као ок момак.
|