Voznja
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Voznja
maxydelanoche |
May 12 2009, 04:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
kako da kazem, opsednuta sam jurila sam danas Borcom (i to onim pure seoskim delom) cak 20 na cas! dok nisam posla na casove uopste nisam kapirala zasto se ljudi toliko loze na voznju i kako idu na casove i moraju stalno time da smaraju... ^^ I NE, ovo NISAM buduca ja -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
May 12 2009, 07:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Nemam nameru da polažem uskoro. Definitivno. Koji će mi
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
May 12 2009, 07:18 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Iva @ May 12 2009, 08:18 PM) Iva je dama Ja cu da pocnem za 2-3 nedelje, pa da privedem to kraju tamo oko septembra -------------------- |
Djole |
May 12 2009, 07:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Ja bi tokom leta negde da polozim... mada vise volim bajs i bus, bajs nije za vece distance i vise ljudi, a bus ne ide svugde i leti je nemoguc. A i morace neko da vozi drustvo na rostilj i nazad
-------------------- no future for you
|
maxydelanoche |
May 12 2009, 08:02 PM
|
QUOTE(Iva @ May 12 2009, 08:18 PM) a, pa dunno kako je u Subotici, ali npr. u Beogradu... GSP je leti nepodnosljiv (kako je djole spomenuo), nocni ide na svakih sat vremena (ako se vozacu ne ... khm, nvm, u svakom slucaju - desava se da ne dodje u neko vreme) i takodje je nepodnosljiv (npr. na levu stranu Dunava (approx. 100 000 stanovnika) ide jedna jedina linija), a karta te ispadne otprilike koliko i gorivo, tako daaa... hmmm, do moje skole se ujutru recimo stigne kolima za 20 minuta, busem putujem 45 minuta, do sat vremena ako padne kap kise ili bude neki sudar... ondaaa, ne treba ti tri prevoza da stignes od jedne ******** do druge... i tako... pa, ima dosta razloga :S -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
May 12 2009, 08:20 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
polozila danas ;p sad se ceka auto ^^
|
Grashak |
May 12 2009, 08:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(maxydelanoche @ May 12 2009, 09:02 PM) hahah ovo ti je opste stanje saobracaj u bgu, nece ti kola puno pomoci... ziveh pola sata pesaka od MGa (citaj 5 minuta busom subotom i nedeljom ujutru ), medjutim redovno bih se vozila i po sat vremena zbog usranog brankovog elem, ja se zajebah sto nisam polagala jos prosle godine, iz fazon koji ce mi to klinac, pa moram sad preko leta tako da... 5 puta pogledajte levo i desno kad prelazite ulicu, ako vidite neka kola iz autoskole, proverite da nisam za volanom, mozda vam izletim i iz suprotne trake.. -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Vitez_Koja |
May 12 2009, 08:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
ja vožnju položio pre skoro mesec dana iz prve, testove iz druge jer sam bio u **** the system fazonu...
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
RZA |
May 12 2009, 09:00 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ja bih trebalo veoma uskoro da krenem.. cisto da me ne uvati ovaj novi zakon (ako ikada stupi na snagu).. Al svakako mi nema dozvole do novembra.. eh :'(
-------------------- cold
|
maxydelanoche |
May 12 2009, 09:22 PM
|
@RZA: neki su mi rekli da je dovoljno samo da se sada upises i izvozis bar dva tri casa...
QUOTE(Grashak @ May 12 2009, 09:21 PM) Pa dobro, nece puno, ali ako sracunas da se krecu brze i ne zadrzavaju se u proseku 45 sekundi na oko 20 stanica :/ plus sto busevi (tj. ovi iz Borce npr koji idu do Trga) idu skroz 29. novembra i tu upadaju u redovnu guzvetinu, a kolima lepo skrenes negde kod Cvijiceve pa zaobidjes, prodjes Francuskom... Necu ja imati sta da vozim cesto sigurno ali je lepo ustedeti vreme nekad e da, nisam ni spomenula - shopping... i ne, ne mislim na vracanje iz Delta cityja / od Kineza (sta ko preferira ) sa punim kesama, nego npr na ogromne nabavke u Metro-u ili Tempo-u... plakala bih da sam na mestu onih zena sto vucaraju sve zivo kroz bus... Cestitke Nini, a narocito Vitez koji -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
May 12 2009, 09:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ah, razumem maxy, dobri argumenti.
Btw, nije ovo stvar mog damskog odabira, već interesovanja. Ozbiljno. Svejedno kontam da neću voziti u idućih 5 godina. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
VIP <3 |
May 12 2009, 09:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Meh, ja sam maloletna jos... 5 meseci or sth... Ali jedva cekam da pocnem (legalno ) da vozim ^^
-------------------- Opsti kriminal. |
Kipar |
May 12 2009, 10:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ja polozio iz prve poceo sam u septembru polozio pre 20 dana
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
May 12 2009, 11:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Djole @ May 12 2009, 08:44 PM) Ja bi tokom leta negde da polozim... mada vise volim bajs i bus, bajs nije za vece distance i vise ljudi, a bus ne ide svugde i leti je nemoguc. A i morace neko da vozi drustvo na rostilj i nazad *gulp* mozda ipak bolje da se vozimo busom -------------------- |
VIP <3 |
May 13 2009, 12:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
hahah kralj
-------------------- Opsti kriminal. |
Djole |
May 13 2009, 10:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
-------------------- no future for you
|
Slovenatz |
May 13 2009, 11:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Djole @ May 13 2009, 11:36 AM) Ne ne ne, to kazes kada smo u kolima a ona se nalaze na nekom drvetu -------------------- |
maxydelanoche |
May 13 2009, 01:16 PM
|
lol
danas-sutra izglasavaju ovaj novi zakon u Skupstini, tako daaa... ko se nije jos upisao (a mozda i oni koji su se tek upisali ali se ja NADAM da ne ) morace da slusa sest meseci casove teorije -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Balder |
May 13 2009, 07:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
E, ja sam polozio i testove i voznju iz prve, pre vise od 3 godine... jea, I **** little children!
-------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Hannibal Lecter |
May 14 2009, 12:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Neeeeee -.-
Ja ne mogu da polazem pre tipa OKTOBRA. Je l' sad pred kraj skolske godine fakat nemam vremena, jul/avgust stalno negde putujem, septembar exqrzija.. No dobro, jednog dana cu i ja biti vozac :/ -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |