Da Li Forum Umire?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Da Li Forum Umire?
pyost |
May 15 2006, 09:12 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Takve omladine ima, i to dosta, ali mi nije drago
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Grashak |
May 17 2006, 04:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(maxydelanoche @ May 15 2006, 09:32 AM) Ma ne umire bre... Ja ne znam sta cu bez ovog foruma. Bila sam tako naivna kad sam mislila da su profesori u mojoj skoli blesavi... Da, citala sam za one venecijanere... Ooooooo, Mariiiijaaaaa. Cao -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Valkyrie |
May 19 2006, 10:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Једина ствар коју нисам укапирала на овој теми је... какве све то везе има са смањењем тропских кишних шума
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
pyost |
May 19 2006, 11:50 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Paaaaaaaaaaaaa..
I nema.. Heh.. -------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
May 22 2006, 11:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Cao, Stasja!
Stasja spremas li se ti za astronomiju? Nije vam velika konkurencija, vama srednjoskolcima. U sustini ti, Ivana i Dino imate najvece sanse po mom misljenju! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maxydelanoche |
Jun 7 2006, 02:21 PM
|
Da, ja mislim da ovaj forum definitivno umire...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Eli0t |
Jun 7 2006, 02:38 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Cini ti se
|
pyost |
Jun 7 2006, 02:50 PM
|
Sve dok ima bar jednu poruku dnevno, ne umire
maxydelanoche |
Jun 7 2006, 10:24 PM
|
:0)
Upravu si. Ali jednom ce mi dosaditi da ostavljam postove na ovom forumu... Salim se, ali da ja sad to nisam napisala, ko zna kada bi bilo sledeceg posta! A ovako ste imali na sta da odgovorite... Sto ne razmislite malo o popularizaciji? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Jun 8 2006, 12:31 PM
|
Necemo bas da reklamiramo forum na domenu CO.NR. U planu je nabavljenje pravog domena, tek onda cemo da se popularizujemo.
A ja sam inace sada nameravao da postavim nov topic -------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
Jun 10 2006, 10:27 PM
|
QUOTE Sve dok ima bar jednu poruku dnevno, ne umire Pa... Otprilike da ima jos dvadeset minuta fore da neko napise post, da bi forum preziveo. Moj ovaj post se ne racuna. Tik tak tik tak... Salim se, ali zaista, danas niko sem mene (upravo) nije ostavio nijedan post... Pa evo, da pomognem da sajt opstane. This post has been edited by maxydelanoche: Jun 10 2006, 10:28 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Jun 11 2006, 10:43 AM
|
Pa dobro, sada svi uce za skolu pa nemaju vremena da dolaze
maxydelanoche |
Jun 11 2006, 01:18 PM
|
A, ne! Prekasno... Nema izgovora...
Salim se, opet. Ma super je ovo forum, sigurna sam da ce ziveti i kad vasa generacija napusti MG. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Jun 11 2006, 01:25 PM
|
^_NiN0_^ |
Jun 16 2006, 09:10 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ko kaze da ce nasa generacija ikada da napusti Mg?
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maxydelanoche |
Jun 16 2006, 09:59 PM
|
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jun 16 2006, 09:10 PM) Da, mozda budete svi ponavljali razred jedno par stotina puta... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Jun 17 2006, 04:01 PM
|
Nista nije nemoguce!
maxydelanoche |
Jun 20 2006, 11:36 PM
|
Nadam se da vam je svima izgovor sto ne posecujete forum vec dva dana - raspust, jer bi to bio jedini opravdan razlog .
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Jun 21 2006, 12:45 PM
|
Raspuuuuuuuuuuuuust!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Kurjak |
Jun 29 2006, 05:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
MA NE UMIRE FORUM WEC MAJKAWA !!!
CRKO DA BOG DA !!! -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |