Gde Odlete Delete?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Gde Odlete Delete?
username |
Apr 19 2008, 11:22 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
dakle, da li ste za vracanje ove opcije?
|
^_NiN0_^ |
Apr 19 2008, 11:39 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
nemam ni ja delete :S
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Hannibal Lecter |
Apr 19 2008, 11:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
ja sam za!
OCEMO DELETE ;P -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
^_NiN0_^ |
Apr 19 2008, 12:13 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
sada imam ... crknite
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Eli0t |
Apr 19 2008, 12:15 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ti ga imas? Mislim delete...
|
Gaara |
Apr 19 2008, 01:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
Stvarno ocemo delete...
nekad napisem nesto glupo i zelim da obrisem al ne mogu... mogu samo da editujem al opet napisem nesto glupo i svodi se na isto... Ocemo DELETE... |
Neonkitza |
Apr 19 2008, 01:33 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
delete samo za poslednji post...ili eventualno 2 ;p pre je bilo delete pa su skinuli jer su ljudi brisali i onda ispadne nesto nepovezano ili da neko prica sam sa sobom...
|
Iva |
Apr 19 2008, 01:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Kao da nam oni sami brišu..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Eli0t |
Apr 19 2008, 02:05 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE nekad napisem nesto glupo i zelim da obrisem al ne mogu... mogu samo da editujem al opet napisem nesto glupo i svodi se na isto... Mislis kao ovo sada? |
pyost |
Apr 19 2008, 02:07 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ako zelite da vam se obrise odredjeni post, editovacete ga i to napisati u njemu. Pritom post mozete da editujete samo 24h od njegovog postavljanja, opet u "preventivne" svrhe.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
VIP <3 |
Apr 19 2008, 04:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Fala, Bozo, nismo to znali Zaista
-------------------- Opsti kriminal. |
The snorks |
Apr 19 2008, 05:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
I ja sam za vracanje delete dugmeta!
A i vama ce biti lakse,ako ljudi kad postuju greskom ili iz nekog razloga zele da obrisu nesto ne cimaju vas nego to urade sami Edit: Hahaha,ova 2 glasa za ne su verovatno pyost i Eli0t This post has been edited by The snorks: Apr 19 2008, 05:24 PM |
Gaara |
Apr 19 2008, 06:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
|
LoshMeeBre |
Apr 19 2008, 08:21 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
I ja sam glasao za NE.. Samo ce da se stvara konfuzija... Mozda samo u roku od jednog dana ako moze da se namesti.. Inace koji ce ti.. KO ne stoji iza svojih reci, sta da mu radim
-------------------- |
The snorks |
Apr 19 2008, 08:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
pyost |
Apr 19 2008, 09:44 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Mozete vi da glasate do mile volje, ali delete nece biti vracen
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Slovenatz |
Apr 19 2008, 09:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
It's not like he gives a ****
-------------------- |
estranged |
Apr 20 2008, 01:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 21-February 08 Member No.: 904 Status: Učenik MGa |
I ja glasah za ne...I onako ne bi koristila nikad...koja je poenta toga, ne kapiram...? Pokusajte da ne piseste gluposti, sta da vam kazem....ako ste vec napisali, onda nemojte da budete *icke, stojite iza svojih reci, sto rece LoshMeeBre
@ LoshMeeBre: btw nesto se stalno slazem sa tobom...Preporucujem ti da se samooo ubijes.... cim mozes da imas isto misljenje kao ja (posto sam ja poremecena ) -------------------- Born to be wild
|
LoshMeeBre |
Apr 20 2008, 08:38 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Looda_mawa @ Apr 20 2008, 01:49 AM) @ LoshMeeBre: btw nesto se stalno slazem sa tobom...Preporucujem ti da se samooo ubijes.... cim mozes da imas isto misljenje kao ja (posto sam ja poremecena ) Ti me kopiras sa zeljom da budes popularnija -------------------- |
VIP <3 |
Apr 20 2008, 03:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
ja sam pre vas glasala za ne..... Tj nakon mog glsanja je NE imalo samo jedan glas tj moj Mislim...... stvarno koji ce nam to dugme......
Blah idem da ucim hemiju -------------------- Opsti kriminal. |