Koju Pesmu Slushate Dok Chitate Owaj Topic
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koju Pesmu Slushate Dok Chitate Owaj Topic
ex-paydoman |
Mar 4 2006, 04:25 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
koju pesmu slushate dok chitate owaj topic?
dok chitate owaj topic napi****e swe pesme koje se wrte na washem media player-u... ja trenutno slusha "November rain", sledetja je "Stairway to heaven"... pretpostawljam da znate od koga su obe pesme -------------------- ode..
|
Eho |
Mar 4 2006, 04:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 06 From: eno tamo..// Member No.: 31 Status: Van MGa Ime i prezime: V. Gudzulic |
QUOTE(paydoman @ Mar 4 2006, 05:25 PM) koju pesmu slushate dok chitate owaj topic? dok chitate owaj topic napi****e swe pesme koje se wrte na washem media player-u... ja trenutno slusha "November rain", sledetja je "Stairway to heaven"... pretpostawljam da znate od koga su obe pesme [spam] Ja trenutno ne slusham muziku [/spam] btw obichno mi svira pesma "Ppl r 5tr4ng3" oO -------------------- Unus pro omnibus et omnes pro uno.
|
ex-paydoman |
Mar 4 2006, 04:31 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
pa shto onda spamujesh?
napishi ako slushash, ako ne... -------------------- ode..
|
pyost |
Mar 4 2006, 04:33 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nirvana - The Man Who Sold The World (Unplugged) mi se vrti vec poslednjih pola sata zato sto me mrzi da je promenim
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Mar 4 2006, 05:10 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
System of a Down - Radio/Video
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ex-paydoman |
Mar 4 2006, 05:12 PM
|
tako i treba.... samo soad!
ewo sad mi se wrti aerials, sledetja, narawno, b.y.o.b. -------------------- ode..
|
LoshMeeBre |
Mar 4 2006, 06:49 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Bozo pa ti si promenio avatara. Svaka cast, ovaj je jos ruzniji..
Evo sad ide NAS feat Mobb Deep- Family, pre nje bijase Jedi Mind Tricks - Blood in Blood Out,a sledi Method Man & Redman - Da Rockwilder (ako neko zna neku od ovih pesama dobije cokoladicu) -------------------- |
Valkyrie |
Mar 5 2006, 01:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Venom, album Black Metal.
Trenutno - pesma "Sacrifice". Zašto je to bitno?? -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Eve |
Mar 5 2006, 06:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-January 06 Member No.: 6 Status: Van MGa Ime i prezime: Ivana Cvijovic |
i nije....ali 90% stvari na ovom forumu nisu bitne
"Other side"-RHCP This post has been edited by Eve: Mar 5 2006, 06:34 PM |
ex-paydoman |
Mar 5 2006, 08:28 PM
|
c c c, ako wam ne odgowara topic nemojte da ga posetjujete
i ako ti imash neki bolji topic potawi ga, nemoj moj da pljujesh, swi bi mene da pljuju shmrc, shmrc... a ja sad slusham wait and bleed- SlipKnot, narawno -------------------- ode..
|
Eli0t |
Mar 5 2006, 10:29 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Trenutno mi se vrti Over The Hills And Far Away album od Nightwisha.
|
Eve |
Mar 6 2006, 09:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-January 06 Member No.: 6 Status: Van MGa Ime i prezime: Ivana Cvijovic |
Ma opusti se....nikom ne smeta topic....
Da mi smeta ni bih postovala |
ex-paydoman |
Mar 6 2006, 10:31 PM
|
samo Belka da ne smori i owaj topic
a ti Milice nemoj mnogo da se potresash njenim postowima, nije ona twoj niwo, zahto ti da se spushtash zbog Belke(krawe)! ako nastawi sa swojim postowima pashtje banowanje -------------------- ode..
|
Valkyrie |
Mar 6 2006, 11:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Ти је бануј на форуму, а ја ћу бејзбол палицом
... или боксером? Или тупом секиром ? Аух. "Бити или не бити, питање је ЧИМЕ" -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Eli0t |
Mar 7 2006, 12:06 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
O kome vi to? O anabeli? Pa zasto da je banujete, pustite je da isaze svoje misljenje...
|
ex-paydoman |
Mar 7 2006, 09:11 AM
|
Belka mozze da misli!?
neshto nisam primetio... @Valkyrie: ako ti treba neko hladno oruzzje znash kome da se obratish -------------------- ode..
|
Valkyrie |
Mar 7 2006, 10:08 PM
|
Знам... мојој баки, има широк избор, хахаха.
Хладно оружје није забавно. -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
ex-paydoman |
Mar 7 2006, 10:20 PM
|
twoja zzelja, moja zapowest...
uwozim(shwercujem) oruzzije najpowoljnije moram da naglasim da chlanowi opshtinskog o(d)bora saweta penzionera srbije imaju popust na swe artikle!!! trnutno ne slusham pesmu nego gledam heavy emisiju "one song one wish" u prewodu "jedna pesma jedna zzelja" -------------------- ode..
|
pyost |
May 17 2006, 05:13 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Red Hot Chili Peppers - By The Waaaaaaaaay
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Jul 2 2006, 02:34 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
ZOOKEY
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |