Evroliga
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Evroliga
ilickapiten |
Mar 27 2008, 05:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
Karte će se prodavati na blagajnama stadiona Partizana od 10 do 15 časova, a moći će da se kupuju samo uz ličnu kartu. Jedna osoba moći će da kupi najviše tri ulaznice.
U prodaju je pušteno samo 1000 ulaznica zato što je na početku sezone prodato mnogo sezonskih karata, a deo ulaznica namenjen je sponzorima kluba. Cene karata su 1300 dinara za tribinu i 2500 dinara za parter. *ebem ti zivot moracu da blejim kao neki idiot od 8h na blagajni da bi nekim cudom uspeo da zakucam kartu -------------------- Vidimo se u citulji
|
Eagle1914 |
Mar 28 2008, 04:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
У продају су вам пустили 1000 карата, а остало кажу за пријатеље клуба и људе са сезонским картама..... Јел то они покушавају да кажу да КК Партизан има 5.500 продатих сезонских карата или шта???
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
VIP <3 |
Mar 28 2008, 04:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Ne nego 5 499
-------------------- Opsti kriminal. |
ilickapiten |
Mar 28 2008, 04:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Eagle1914 @ Mar 28 2008, 04:14 PM) У продају су вам пустили 1000 карата, а остало кажу за пријатеље клуба и људе са сезонским картама..... Јел то они покушавају да кажу да КК Партизан има 5.500 продатих сезонских карата или шта??? Ne nego imaju 6.000 kapacitet pionira je 7.000 Sto jel si ti nesto tuzan zbog toga? QUOTE(VIP (ex Miss) @ Mar 28 2008, 04:49 PM) Kao sto widis ni ti nisi bila u pravu -------------------- Vidimo se u citulji
|
Pera Detlic |
Mar 28 2008, 05:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Eagle1914 @ Mar 28 2008, 04:14 PM) У продају су вам пустили 1000 карата, а остало кажу за пријатеље клуба и људе са сезонским картама..... Јел то они покушавају да кажу да КК Партизан има 5.500 продатих сезонских карата или шта??? Jednostavno, klub ima mnogo prijatelja -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Cekaaa |
Mar 28 2008, 08:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
ali kako onda obicna raja da dodje do karata.... ja stvarno ocu da idem na tekmu, ali nema sanse da dodjem do karata, sem ako bas ne dodjem u 6h izjutra. Te sezonske karte su stvarno glupost, mislim za neke smesne pare dobijes celu sezonu.. vise sam platio za ovih par tekmi shto sam bio u evroligi nego shto kosta jedna sezonska karta
|
Eagle1914 |
Mar 28 2008, 09:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(ilickapiten @ Mar 28 2008, 04:54 PM) Јесте сад а 4.000 од тих 6.000 је купило сезонске карте само због ЕЛ и наравно на остале утакмице ни не помишљају да долазе.... Да то као да кажеш да ФК Партизан има 12.000 продатих сезонских карата, а то што на утакмице долази макс 3 хиљаде јбг, нема везе..... Пре ће бити да клуб има много "пријатеља"..... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Mar 28 2008, 11:02 PM
|
-------------------- Vidimo se u citulji
|
ilickapiten |
Apr 1 2008, 09:31 PM
|
Ova Tau keramika je totalni ocaj od ekipe....
Uhvatili su nas na krivoj nozi ali krenucemo mi u osvetu Znaci ima da ih dobijemo u pioniru pa nema trika da igubimo -------------------- Vidimo se u citulji
|
Eagle1914 |
Apr 3 2008, 08:45 AM
|
QUOTE(ilickapiten @ Apr 1 2008, 09:31 PM) Ova Tau keramika je totalni ocaj od ekipe.... Uhvatili su nas na krivoj nozi ali krenucemo mi u osvetu Znaci ima da ih dobijemo u pioniru pa nema trika da igubimo -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Apr 3 2008, 08:48 PM
|
Ja sam lepo rekao da su nas uhvatili na krivoj nozi
Pa ne mogu oni da nas tek tako dobiju 21razlike taman koliko treba -------------------- Vidimo se u citulji
|
smorko_gusic |
Apr 3 2008, 09:51 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Ko se zadnji smeje... Kad je majstorica? -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Eagle1914 |
Apr 3 2008, 09:57 PM
|
QUOTE(smorko_gusic @ Apr 3 2008, 09:51 PM) Majke mi......., ispao sam glup Dobro recicemo da sam poranio nedelju dana -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Apr 4 2008, 10:13 AM
|
QUOTE(Eagle1914 @ Apr 3 2008, 09:57 PM) Meni se ipak cini da ces za nedelju dana biti jos gluplji po ovom pitanju -------------------- Vidimo se u citulji
|
ilickapiten |
Apr 9 2008, 09:30 PM
|
Sta reci kad jos uvek rade emocije Izgubili smo TAU je bila bolja zato je i prosla
j*biga valjda ce onaj grcki sudija makar dres tau keramike dobiti na poklon posto je previse emotivno vezan za nju Realno dobili bi nas verovatno i bez sudija ali nema veze, jedino mi zao ovih momaka sto su trenirali toliko da bi se nasao neki izd*kani sudija da se izivljava... -------------------- Vidimo se u citulji
|
Cekaaa |
Apr 9 2008, 09:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
Ma bolji smo od TAU shta vam je ljudi... ja sam se razocarao u njih cim sam ih video u prvoj tekmi... Veceras nismo imali shta da trazimo na terenu, kad je utakmica vec unapred bila izgubljena..najvise me iznervirao onaj pridjoni, zasluzio je bar 3 tehnicke Ali alal vera owom nasem timu, stvarno su pokazali svima kako se igra. Sledece godine prolazimo na F4 ! Bedak shto smo veceras izgubili i u vaterpolu i u basket, ocekivao sam bar jednu pobedu
|
Nostradamus |
Apr 10 2008, 01:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
Verovatno bi pukli, ali stvarno ono sudjenje je sramotno, a i ovi iz Taukeramike, kako ih nije sramota da onako padaju. Svejedno, ovako cu se bar smejati kad ih CSKA natovari
-------------------- |
Kajl is a Jew |
Apr 10 2008, 07:53 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 08 Member No.: 929 Status: Van MGa |
Mnogo promasenih zicera, sudije pedercine smrdljive,jebene au keamikine kurve
Ali i ovo je uspeh, nijedan tim iz Srbije,osim Partizana, nije mogao ni da prismrdi evroligi -------------------- WEST COAST motherfu!cker
(They tryin to say that I don't care) I woke up screamin, "Fu!ck the world!" ZA SLAVNI KLUB I DIVAN GRAD BEOGRADSKI PARTIZAN!! |
ilickapiten |
Apr 10 2008, 09:36 PM
|
QUOTE(Kajl is a Jew @ Apr 10 2008, 07:53 PM) Apelujem na tebe da promenis one stihove dole posto ih ocigledno ne znas Nije za slavni klub i divan grad nego je za slavni klub svima znan !!!!!!!!! This post has been edited by ilickapiten: Apr 10 2008, 09:36 PM -------------------- Vidimo se u citulji
|
Eagle1914 |
Apr 10 2008, 10:20 PM
|
QUOTE(ilickapiten @ Apr 4 2008, 10:13 AM) Мени се ипак чини да сте ви испали глупи, добро не глупи, ај да кажемо превише наложени QUOTE(ilickapiten @ Apr 10 2008, 09:36 PM) Apelujem na tebe da promenis one stihove dole posto ih ocigledno ne znas Nije za slavni klub i divan grad nego je za slavni klub svima znan !!!!!!!!! Мајке ми -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|