1.nivo, hint
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
1.nivo, hint
raaasko |
Oct 24 2007, 08:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 07 Member No.: 726 Status: Van MGa |
Dobro, nije sramota priznati... treba mi pomoc oko testa za idiote. ovde moze biti mnogo razlicitih stvari. Sve cega sam se ja setio nije. I neko rece da je resio prvi nivo tek kad je pogledao ispod haube. u topicu mg riddle... sta bi to trebalo da znaci?
This post has been edited by raaasko: Oct 24 2007, 08:42 PM |
Hannibal Lecter |
Oct 24 2007, 08:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Dva dugmica na tastaturi i kao beli snop ce se ukazati resenje...
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
raaasko |
Oct 24 2007, 08:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 07 Member No.: 726 Status: Van MGa |
hvala, doduse ne znaci mi nista, ali sad cu da razmislim. Mozes li molim te da mi odgovoris sta to znaci videti ispod haube?
|
username |
Oct 24 2007, 08:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
pazljivo procitaj tekst i naici ces na nesto
nemoj da ne upotrebis resenje za koje mislis da je previse jednostavno This post has been edited by username: Oct 24 2007, 08:55 PM |
Nameless_one |
Feb 9 2008, 03:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
Ja sam idiot,znaci...
Sta vam znaci ovaj tekst-latinski,pretpostavljam? -------------------- |
username |
Feb 9 2008, 04:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
nista
|
The snorks |
Feb 9 2008, 06:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Nameless_one @ Feb 9 2008, 03:27 PM) hehe,nisi jedini moze neki hint? QUOTE nista Stvarno ne znaci nista??? A ja se mucila i gledala pazljivo tekst,da nema neka rec na nekom meni razumljivom jeziku u njemu... Ali o5,treba mi hint...glupa sam,znam This post has been edited by The snorks: Feb 9 2008, 06:59 PM |
Wolfbrother |
Feb 9 2008, 07:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Evo ti hint ja sam nivo presao za 10 sekundi, a ne znam latinski .
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
The snorks |
Feb 9 2008, 08:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Ne znam ni ja latinski,jer se ne uci u mg-u...
Ali ne razumem,da gledam u onaj tekst ili ne? QUOTE Dva dugmica na tastaturi i kao beli snop ce se ukazati resenje... Da li ovo znaci da je resenje dvoslovno...ako jeste da idem na pesaka da ne lupam glavu vise This post has been edited by The snorks: Feb 9 2008, 08:57 PM |
Hannibal Lecter |
Feb 9 2008, 09:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Ama jovana na onom prozorcicu pritisni odjednom dva dugmica na tastaturi i resenje ce ti se "ukazati"...
Toliko od mene i previse... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
username |
Feb 9 2008, 10:05 PM
|
|
The snorks |
Feb 9 2008, 11:42 PM
|
Ja ili sam glupa ili sam skroz corava...
A bice da je ovo 1. u pitanju |
username |
Feb 10 2008, 09:09 AM
|
koristi mish
This post has been edited by username: Feb 10 2008, 09:09 AM |
The snorks |
Feb 10 2008, 02:23 PM
|
QUOTE(Noddy @ Feb 9 2008, 09:42 PM) Ama jovana na onom prozorcicu pritisni odjednom dva dugmica na tastaturi i resenje ce ti se "ukazati"... Toliko od mene i previse... Ok,ok...evo priznajem da sam glupa ali kada pritisnem 2 dugmeta na tastaturi nista se ne desi @Nameless_one: jesi ti uspeo da predjes? cak i da jesi,reci da nisi bice mi lakse |
Eli0t |
Feb 10 2008, 05:49 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Ok,ok...evo priznajem da sam glupa ali kada pritisnem 2 dugmeta na tastaturi nista se ne desi Haha Pa ne bilo koja dva dugmeta ffs |
The snorks |
Feb 10 2008, 06:14 PM
|
|
narziss |
Feb 10 2008, 06:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 10-February 08 Member No.: 886 Status: Van MGa |
treba da pritisnes dva tastera ili da odaberes jednu opciju iz pomocnog menija svejedno je
ali moras da odlicno znas latinski |
username |
Feb 10 2008, 06:18 PM
|
dva dugmica koja 'nesto rade' (ne vredi nista ako kliknes dva slova na tastaturi)
|
The snorks |
Feb 10 2008, 06:21 PM
|
ok,ok,kapiram
I hvalaaaaa This post has been edited by The snorks: Feb 10 2008, 06:21 PM |
The snorks |
Feb 10 2008, 10:37 PM
|
Mislim da cu da odustanem posto sam pogledala sve sto mi je palo na pamet i stvarno nemam vise konstruktivnih ideja
I nisam ja kriva...samo me za*ebala majka priroda This post has been edited by The snorks: Feb 10 2008, 10:38 PM |