Motivacija
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Motivacija
maxydelanoche |
Mar 4 2009, 10:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Mar 4 2009, 11:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
kliknula sam sad na pollu na lecenje kompleksa vodimooooooo
p.s. maro, stvarno, cemu ta opcija? -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Mar 4 2009, 11:15 PM
|
Ama samo mi je palo na pamet, da bi bilo vise opcija ja sam podrazumevala da niko nece glasati za to. A iskreno se nadam i da nikoga ne teraju roditelji
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
calamity |
Mar 4 2009, 11:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Haha jos neko deli moje misljenje da je na fizici najjace zezanje
@ovaj novi vidis sad sta je zabava edit: i ja lecim komplekse, cisto da potvrdimo vodjstvo This post has been edited by calamity: Mar 4 2009, 11:24 PM |
VIP <3 |
Mar 5 2009, 12:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
tooooooo sad smo ubedljivi sa 4 glasa
koliko je ovaj forum mrtav, zaboga -------------------- Opsti kriminal. |
calamity |
Mar 5 2009, 12:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Meh... ovi mladji ne umeju da se zezaju kako valja Primetila sam da su mi takmicenja s odlaskom nekih starijih generacija bila manje zabavna... posebno kad je otislo '87
edit: Setih se jos jednog razloga za motivaciju Nagledas se tolko krsh hotela da ti vise nije gadno ni u shupu da te bace To je tako koristan drill This post has been edited by calamity: Mar 5 2009, 12:50 AM |
The snorks |
Mar 5 2009, 12:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
Slovenatz |
Mar 5 2009, 01:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Stvarno ne kapiram ovo za slobodno vreme. Ko da kazes da ides u petnicu da ne bi bio u skoli nedelju dana.
-------------------- |
calamity |
Mar 5 2009, 01:05 AM
|
Ta tvrdnja je mogla da se odrzi u osnovnoj gde se napravis pametan pa te za opstinsko nema ko zna kolko. U srednjoj su takmicenja sto se vremena tice cesto vise gubitak nego dobit
|
SBS |
Mar 5 2009, 01:18 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(VIP <3 @ Mar 5 2009, 01:43 AM) mogu ja da ti dam jedno 20 glasova -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Turgon |
Mar 5 2009, 11:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(VIP <3 @ Mar 4 2009, 10:30 PM) Bilo je ok, imali smo sto za bilijar I alkohol Puno alkohola Meni je u Novom Sadu bilo genijalno Posebno onaj deo "Pivo nema ukus... Mina, sipaj mi taj gorki list unutra!" I nezaboravno "Horacijeeeeeeeeeeeeeee mrsh iz nase sobe!" Ali Misko je za sve bio kriv... on mi je dosipao jbni gorki list.... No dobrooooo Inace, sve je bilo vrh sem onog dela kad me je Crnja bacio na pod pa sam se razbila kao jaje Zivotinja Ah, divna su takmicenja iz fizike... mnogo divnija nego uzasno dosadna smaracka takmicenja iz matematike No hard feelings, to je samo moje misljenje Pa Horacije je posle za taj pelinkovac svima trazio 30din Mislim da smu mu samo ja i Ceka dali -------------------- |
LoshMeeBre |
Mar 5 2009, 11:59 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Turgon @ Mar 5 2009, 12:48 PM) Nije to taj Mi smo kupili gorki list.. A horacije je kupio neko pivo, za koje nas je smarao posle da mu damo 20 dinara.. Naravno dali smo mu -------------------- |
DSoboci |
Mar 5 2009, 01:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-March 09 Member No.: 1.146 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Dušan Šobot Škola/Razred: IIId |
|
calamity |
Mar 5 2009, 01:27 PM
|
@DSoboci
Saznaces, polako |
LoshMeeBre |
Mar 5 2009, 01:32 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(DSoboci @ Mar 5 2009, 02:22 PM) hahahahhahah Aaaaa, prvi razred.. Polako, saznaces.. Mada najbolje da nemas iskustva sa njim This post has been edited by LoshMeeBre: Mar 5 2009, 01:32 PM -------------------- |
DSoboci |
Mar 5 2009, 01:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-March 09 Member No.: 1.146 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Dušan Šobot Škola/Razred: IIId |
Pa hajde bar nesto recite...
Vidim da na FB-u ima i njegov fan klub... |
calamity |
Mar 5 2009, 02:06 PM
|
And spoil the fun? No way
|
DSoboci |
Mar 5 2009, 02:35 PM
|
Hajde dobro... Mada ne kontam sto je Mica tako los. A mozda su to sve samo preterivanja (kao za Badzinih 100 accounta)
|
SBS |
Mar 5 2009, 03:01 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Ne, ja stvarno imam 100 accounta ;D
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maxydelanoche |
Mar 5 2009, 03:25 PM
|
Naravno da cu da mrzim Micu i DFS kad ne mogu da sastave komisiju koja ce umeti da pregleda zadatke, bez da posle ostane bez nagrade svako ko ne dodje na usmene. Jes da malo sad hiperbolisem, ali nije daleko od istine.
ETA: i da, naravno, iako meni to moze samo da koristi, apsolutno se ne slazem sa bas tolikim ugnjetavanjem MG-a na ovim takmicenjima. This post has been edited by maxydelanoche: Mar 5 2009, 03:26 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.