Svetsko Prvenstvo, Juzna Afrika 2010
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Svetsko Prvenstvo, Juzna Afrika 2010
SBS |
Jun 23 2010, 07:30 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Počinje utakmica, tvrdim idemo do polufinala
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Turgon |
Jun 23 2010, 09:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
***** ti zivot..
-------------------- |
SBS |
Jun 23 2010, 09:09 PM
|
dobar sam ko pele http://www.b92.net/sport/sp2010/istorija.p...6&nav_id=439678
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
SBS |
Jun 23 2010, 09:25 PM
|
Al dobro je, barem sam rekao pred dosta ljudi da ćemo pući ko Hrvati 2002, mada sam to rekao odma nakon utakmice
http://en.wikipedia.org/wiki/2002_FIFA_World_Cup_Group_G This post has been edited by SBS: Jun 23 2010, 09:30 PM -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
tesic |
Jun 23 2010, 09:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-May 09 From: Zemun Member No.: 1.170 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nikola Tesic Škola/Razred: MG/IVd |
QUOTE(SBS @ Jun 13 2010, 01:07 AM) Ha-ha. Sve si promasio Mada realno ko bi pogodio. Edit: E, da. Pobedili smo Nemacku, nismo imali 0 bodova, Jovanovic i Pantelic su dali po gol, a Stojkovic je odbranio penal. Sve u svemu nije tako lose, pogotovo ako se uporedi sa 2006. This post has been edited by tesic: Jun 23 2010, 09:55 PM -------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
TatkoNaZmaja93 |
Jun 23 2010, 09:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-November 09 Member No.: 1.200 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Arsić Škola/Razred: 3d |
E, Vidicu, crko majci, pustio si onako gol. Stilski si se izmakao!
-------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
tesic |
Jun 23 2010, 09:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-May 09 From: Zemun Member No.: 1.170 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nikola Tesic Škola/Razred: MG/IVd |
QUOTE(TatkoNaZmaja93 @ Jun 23 2010, 10:54 PM) Vidic je ovu utakmicu odigrao odlicno. Mozda smo tada primili gol, ali on je sprecio nekoliko komada. I nije igrao rukom u sesnastercu, za razliku od Australije This post has been edited by tesic: Jun 23 2010, 09:57 PM -------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
dadkristy94 |
Jun 23 2010, 10:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Ima dovoljno stvari u zivotu zbog kojih se kidaju zivci, fudbal je tu sasvim suvisan. Zato ga ja i ne gledam
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
TatkoNaZmaja93 |
Jun 23 2010, 10:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-November 09 Member No.: 1.200 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Arsić Škola/Razred: 3d |
Ja sam gledao kraj. Taman da vidim belaj. Ali mogu da kazem da se moja majka vise nervirala od mene
|
dadkristy94 |
Jun 23 2010, 10:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Nah, morala je da preuzme ulogu muskarca u kuci
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
Turgon |
Jun 23 2010, 10:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Lazovic guska u magli Mislim, daleko od toga da je on s**** utakmicu, al se usrao na kraju samo tako...
-------------------- |
tesic |
Jun 23 2010, 10:24 PM
|
QUOTE(dadkristy94 @ Jun 23 2010, 11:10 PM) Hahahahahahaha istina QUOTE(TatkoNaZmaja93 @ Jun 23 2010, 11:06 PM) Pa sta komentarises kad si gledao samo kraj meca u kojem smo se pokazali lose. U prvom poluvremenu smo odigrali jedno 10 puta bolje i imali gomilu sansi, samo sto pola nismo iskoristili mi, a pola je sprecio Svarcer, koji je odigrao stvarno super. -------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
TatkoNaZmaja93 |
Jun 23 2010, 10:31 PM
|
Mislio sam 2. poluvreme. Nisam mogao da zbrisem sa treninga... :/
Ja komentarisem sta sam video. Pustio je jedan gol. -------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
tesic |
Jun 23 2010, 10:35 PM
|
-------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
rakula93 |
Jun 23 2010, 10:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 09 Member No.: 1.175 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marko Rakic Škola/Razred: MG IIId |
Malo manje srece za nas, malo vise za "Australce" i to je to...
-------------------- Uuuu boli me kita,
da budem k'o marioneta, i da budem k'o stafeta, da me tamo neko cima, da me 'vamo neko seta, boli me kita, ma boli me kita ... |
TatkoNaZmaja93 |
Jun 23 2010, 11:01 PM
|
Lik Australci, Australci, pa Australci... ****li te Australci!
|
TatkoNaZmaja93 |
Jun 23 2010, 11:03 PM
|
off: U petak kolektivno na Adu!
|
DSoboci |
Jun 23 2010, 11:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-March 09 Member No.: 1.146 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Dušan Šobot Škola/Razred: IIId |
Znaci strasno. Kako smo smotani u napadu to je strasno, a nismo losi uopste...
A ovaj Pantelic jadnik sad ce opet da ga vole sto je dao gol, a to bismo svi koji ovde pisemo dali |
TatkoNaZmaja93 |
Jun 24 2010, 12:45 AM
|
QUOTE(DSoboci @ Jun 23 2010, 11:12 PM) Znaci strasno. Kako smo smotani u napadu to je strasno, a nismo losi uopste... A ovaj Pantelic jadnik sad ce opet da ga vole sto je dao gol, a to bismo svi koji ovde pisemo dali Pa sad... Ovo je ipak MG Forum -------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
Picsel |
Jun 24 2010, 01:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 09 Member No.: 1.152 Status: Van MGa Ime i prezime: Vanja Petrović Tanković Škola/Razred: Računarski fakultet |
|