Da Li Mg-forum Stvara Zavisnost?, Mozete li bez mg-foruma, ili ne???
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Da Li Mg-forum Stvara Zavisnost?, Mozete li bez mg-foruma, ili ne???
Hannibal Lecter |
Oct 6 2007, 09:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
NeverMore21 |
Oct 6 2007, 10:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Eli0t @ Oct 6 2007, 08:32 PM) Zaboravio si onaj deo: dobices i 5. warn, sto znaci da letish sa foruma ! QUOTE(Noddy @ Oct 6 2007, 10:11 PM) Nije waljda ?!? Vreme je za obnove ! QUOTE(Noddy @ Oct 6 2007, 10:11 PM) Imena, kolega, imena?!? -------------------- |
Hannibal Lecter |
Oct 6 2007, 10:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(NeverMore21 @ Oct 6 2007, 10:27 PM) Prepoznace se oni sami, ne bih da imenujem... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Eli0t |
Oct 6 2007, 10:38 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(NeverMore21 @ Oct 6 2007, 10:27 PM) Zaboravio si onaj deo: dobices i 5. warn, sto znaci da letish sa foruma ! Pa to se valjda podrazumeva |
RZA |
Oct 6 2007, 11:28 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
njubaro, bolje bi ti bilo da vec sad odma uklonis sig, posto je veci nego sto je dozvoljeno u PRAVILIMA. inace ces da dobijes 5. warn i letis s foruma
-------------------- cold
|
NeverMore21 |
Oct 7 2007, 12:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
To sam i ja mislio, al zamisli cuda: ne da mi nije dao 5. warn, nego mi je smanjio broj warnova za jedan !
edit: Eliote, ajde reci mi jel mozda i ovaj signature prevelik? This post has been edited by NeverMore21: Oct 7 2007, 04:49 PM -------------------- |
RZA |
Oct 7 2007, 05:34 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
a nije fer..
mogu ja da stavim veliki sig i da mi se smanji warn? hoces ja da ti kazem da li ti je velik? jeste ti velik -------------------- cold
|
Stefan_chemist |
Oct 7 2007, 05:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
Hocete li prekinuti vise o NeverMore21-ovom Signature-u?!
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Oct 7 2007, 05:58 PM
|
Hmm...
Ova tema bi trebalo da bude o ZAVISNOSTI od foruma i neta, a u stvari najvise postova se odnosi na propadanje Mg-foruma i na NeverMore21-ov signature -------------------- And as we wind on down the road
RZA |
Oct 7 2007, 06:08 PM
|
dobro..
ilija, zasto menjas avatar i signature cesce nego pelene? -------------------- cold
|
Hannibal Lecter |
Oct 7 2007, 06:15 PM
|
QUOTE(Spužva @ Oct 7 2007, 06:08 PM) Ja ne nosim pelene I ti to dobro znas Bobo -------------------- And as we wind on down the road
Iva |
Oct 7 2007, 06:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Nikada i nisi?
Ma on se navukao na forum, pa sad hoće da vidi kakvo je stanje kod drugih članova.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Hannibal Lecter |
Oct 7 2007, 06:32 PM
|
QUOTE(Iva @ Oct 7 2007, 06:28 PM) Never QUOTE(Iva @ Oct 7 2007, 06:28 PM) Ko mi kazhe? Devojka koja ima par hiljada postova vishe od mene -------------------- And as we wind on down the road
RZA |
Oct 7 2007, 06:39 PM
|
to ne menja cinjenicu da si navuceniji nego ja i ona zajedno
-------------------- cold
|
Hannibal Lecter |
Oct 7 2007, 06:49 PM
|
QUOTE(Spužva @ Oct 7 2007, 06:39 PM) O da menja -------------------- And as we wind on down the road
RZA |
Oct 7 2007, 06:57 PM
|
ne, ne menja
trenutno.. jesi navuceniji... e.. jel veceras il sutra dolaze 3 i 4 s ex? odjavljujem se sad.. -------------------- cold
|
Hannibal Lecter |
Oct 7 2007, 07:05 PM
|
QUOTE(Spužva @ Oct 7 2007, 06:57 PM) vecheras Znash da je Ona-chije-se-ime-ne-sme-pomenuti rekla da im je direktor u ponedeljak dao samo prva dva casa slobodna QUOTE(Spužva @ Oct 7 2007, 06:57 PM) -------------------- And as we wind on down the road
Iva |
Oct 7 2007, 08:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Noddy) Ko mi kazhe? Devojka koja ima par hiljada postova vishe od mene ...koja je nešto duže od tebe na forumu . -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
NeverMore21 |
Oct 7 2007, 08:35 PM
|
QUOTE(Spužva @ Oct 7 2007, 06:34 PM) Ej, nismo se razumeli, ja hocu da ih tuzim zato sto su mi oduzzeli warn! QUOTE(Spužva @ Oct 7 2007, 06:34 PM) Znam, veci od dozvoljenog ! QUOTE(Stefan_chemist @ Oct 7 2007, 06:55 PM) Tako je! Stop rasizmu, sloboda Kinezima! QUOTE(Noddy @ Oct 7 2007, 06:58 PM) Hmm... Ova tema bi trebalo da bude o ZAVISNOSTI od foruma i neta, a u stvari najvise postova se odnosi na propadanje Mg-foruma i na NeverMore21-ov signature Sta da ti kazem, off topic se shiri k'o malarija u sred Amazona ! I samo da napomenem, signature mi je velicine 501x100, nije moglo manje ! -------------------- |
Hannibal Lecter |
Oct 7 2007, 10:57 PM
|
QUOTE(Iva @ Oct 7 2007, 08:31 PM) QUOTE(Noddy) Ko mi kazhe? Devojka koja ima par hiljada postova vishe od mene ...koja je nešto duže od tebe na forumu . Ne mozhe da se skine sa foruma -------------------- And as we wind on down the road