Z-trening.com, z-trening ponovo radi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Z-trening.com, z-trening ponovo radi
theSlug |
Oct 25 2006, 04:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 27-September 06 Member No.: 125 |
|
pyost |
Oct 25 2006, 10:18 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ooo, lepo, sajt je najzad proradio. Znam da je imao neke probleme proteklih mesec dana
Medjutim, "Pravila" i "Uputstvo" vode ka podacima o serveru -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
theSlug |
Oct 25 2006, 05:49 PM
|
|
pyost |
Oct 25 2006, 07:21 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Znaci trenutno ne postoje pravila
-------------------- Baby, it's a violent world.
theSlug |
Oct 25 2006, 07:35 PM
|
Pa... da znas da.. i ne postoje... ne znam ni sta bi bila pravila... treba bi da napisem pravila koja su "iznad" mene.. a to su ona standardna pravila..
Sadrzaj ne sme da vredja nikoga, ne sme da se uploaduje "nepropisni" materijali (slike, filmovi, etc...) - Ali posto ne postoji opcija za upload.. to dodje nepotrebno... Sve u svemu ... pravilo je "don't be evil"... moj plan je da z-trening postane open source... pa da moze svako da pomogne sa razvojom (e.. tada ce vec biti malo pravila... oko licence.. etc...) |
pyost |
Oct 25 2006, 09:36 PM
|
A cek, to je tvoj sajt?
Eli0t |
Oct 25 2006, 09:58 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Lol dobro jutro
|
pyost |
Oct 25 2006, 09:59 PM
|
***, neinformisan sam
Un1v4C |
Oct 31 2006, 12:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-October 06 Member No.: 171 Škola/Razred: Filoloska gimnazija, II godina |
xixixi ja sam uradio samo ona dva osnovna zadatka (u C++) al bitje jos bitje ...
-------------------- Forum Filološke gimnazije u Beogradu
Moja stranica na Vikipediji :: Moj Z-Trening profil Samoupravljanje, ne Ustav! |
Neonkitza |
Oct 31 2006, 09:09 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
prvo se utripovala da si zlaya,al on bi mi rekao dobrodosao
|
Un1v4C |
Oct 31 2006, 11:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 29-October 06 Member No.: 171 Škola/Razred: Filoloska gimnazija, II godina |
znas zlaju japanca, II god. ?
-------------------- Forum Filološke gimnazije u Beogradu
Moja stranica na Vikipediji :: Moj Z-Trening profil Samoupravljanje, ne Ustav! |
Neonkitza |
Oct 31 2006, 11:39 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
aha extra ortak
|
Un1v4C |
Oct 31 2006, 11:41 AM
|
da nisi mozda bila s njim u "sistempro" ili kako se ono zvase ... bavis se programiranjem?
ot rulz -------------------- Forum Filološke gimnazije u Beogradu
Neonkitza |
Oct 31 2006, 11:42 AM
|
isla sam on prestao ja idalje ko kreten idem
|
pyost |
Mar 20 2007, 05:29 PM
|
Sad sam uzeo ponovo da resavam zadatke na sajtu, a isto preporucujem svima koji idu na takmicenje iz informatike ove godine
pyost |
Sep 24 2007, 07:08 PM
|
Ove subote (29.9) ce se odrzati takmicenje na Z-Treningu.
Verujem da ce vam se svideti zadaci. Pozdrav, Z-team -------------------- Baby, it's a violent world.
NE0 |
Feb 5 2008, 08:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 Member No.: 871 Status: Van MGa Ime i prezime: Nemanja Škola/Razred: Gimnazija: "Isidora Sekulic" ,Novi Sad |
Dali neko mozda zna malo vise o z-treningu, zapravo me zanima sledece:
Moze li mi neko reci sta se desava sa z treningom, tj. kad ce biti opet u funkciji? Ako sam dobro razumeo, neko sa ovog foruma je tamo admin, pa me zanima i da li ce biti skoro neko takmicenje i na koji nacin se moze doci do nekih test primera? This post has been edited by NE0: Feb 5 2008, 08:44 PM |
RZA |
Feb 5 2008, 09:06 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
pa admin sajta, jelte, se ne pojavljuje ovde bas cesto, kao sto je ocigledno..
ako te bas zanima.. vrlo lako mogu saznati... pa cu ti kazem.. -------------------- cold
|
pyost |
Feb 5 2008, 09:07 PM
|
theSlug je admin, ali ne ocekuj da se pojavi ovde, posto ga nema vec nekoliko meseci.
NE0 |
Feb 5 2008, 11:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 Member No.: 871 Status: Van MGa Ime i prezime: Nemanja Škola/Razred: Gimnazija: "Isidora Sekulic" ,Novi Sad |
QUOTE(kiKa™ @ Feb 5 2008, 09:06 PM) pa admin sajta, jelte, se ne pojavljuje ovde bas cesto, kao sto je ocigledno.. ako te bas zanima.. vrlo lako mogu saznati... pa cu ti kazem.. Pa, zanima me. Ako ti nije tesko probaj da saznas. Najvise me zanima kad ce sajt opet biti u funkciji i zasto trenutno nije u funkciji, a ovo za takmicenje i test primere mi nije toliko bitno. |