Evropsko Prvenstvo U Vaterpolu, Finale
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Evropsko Prvenstvo U Vaterpolu, Finale
pyost |
Jul 12 2008, 09:02 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Za 24h cemo imati pobednika ovog zanimljivog meca Da li smo bolji od Crne Gore?
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maca |
Jul 12 2008, 09:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
Naravno da smo bolji
|
tijana |
Jul 12 2008, 11:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
To nema sta da se pita.Naravno da jesmo!!!
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
The snorks |
Jul 13 2008, 06:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Ja moram samo 1 stvar da priznam , da sam u teskoj dilemi za koga veceras da navijam
I da btw. onaj 1 glas za cg je moj - glasala sam iz zajebancije |
The snorks |
Jul 13 2008, 09:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Prljava igra, jos prljavije sudjenje...Jednostavno treba da zahvale sudiji, on im je dobio utakmicu
|
pyost |
Jul 13 2008, 09:57 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Neocekivano
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Neonkitza |
Jul 13 2008, 10:57 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
snorks,pa kako to da neki ne-narod dobije u finalu...sramota
jk |
Kipar |
Jul 14 2008, 10:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ovo je strashno ***** ti sudije...
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Devojka sa mesecom u očima |
Jul 14 2008, 03:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Choveche, slushala sam onog idiota od Komentatora kako je crnogorcima ovo prvi put . Pa i oni su bili sa nama kad smo pobedjivali ranijih godina. Zar ne?
Bash mi je zao shto smo izgubili, a oni djetici nisu nishta bolji od nas HuM PS Obozavam Vanju Udovichica -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maca |
Jul 14 2008, 04:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
steta sto smo izgubili hehe
a komentator je lupao nevidjeno |
maxydelanoche |
Jul 14 2008, 10:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Brate, ovde na moretu, u CG, jel' te, "nasi" su me razocarali jer su radosnim Crnogorcima vikali "uuuuuuu", a nasuprot tome, par Crnogoraca me je odusevilo komentarima tipa "pobedili mi, pobedili vi, isto je, iduci put pobedite vi, pa opet mi"...
i zaista brate, sto su ljudi toliko puni mrznje. Pola prethodnog tima bila je CG pola Srbija. Za ocekivati je da sada oba tima budu otprilike podjednako jaka... cestitke komsijama na pobedi njihove reprezentacije -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
The snorks |
Jul 15 2008, 11:02 AM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Jul 14 2008, 11:07 PM) Brate, ovde na moretu, u CG, jel' te, "nasi" su me razocarali jer su radosnim Crnogorcima vikali "uuuuuuu", a nasuprot tome, par Crnogoraca me je odusevilo komentarima tipa "pobedili mi, pobedili vi, isto je, iduci put pobedite vi, pa opet mi"... i zaista brate, sto su ljudi toliko puni mrznje. Pola prethodnog tima bila je CG pola Srbija. Za ocekivati je da sada oba tima budu otprilike podjednako jaka... cestitke komsijama na pobedi njihove reprezentacije Jesi ti gledala utakmicu i kako je sudjeno? Pa nasi su pola utakmice i vise imali igraca manje, navodno su stalno pravili kontra prekrsaje i ona tri iskljucenja jedno za drugim min pre kraja I kao ovi su onda pobedili zato sto su bili bolji? aha, vazi, ali u nekom drugom zivotu |
Slovenatz |
Jul 15 2008, 11:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Pa jbg, ocigledno su pobedili zato sto su bili bolji.
To sto su bili bolji u potkupljivanju sudije umesto u vaterpolu nema veze. -------------------- |
voja |
Jul 15 2008, 12:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
dakle ne mogu da verujem kako su srbima uvek krive sudije,to je stvarno neverovatno!pa naravno da ce oni imati pola utakmice igraca vise kad je njihov zlokovic na centru tri puta bolji od bilo kog naseg igraca,pa ne mogu da ga zaustave ako mu ne otkinu glavu ili ga isutiraju u jaja!
navijao sam i ja za srbiju ali jbg,ne mozemo mi vecito da budemo prvi,ovaj put su oni bili bolji,sledeci put cemo mi,ne znam zasto sad svi pokusavaju da umanje njihov uspeh... -------------------- Eliot je peder :)
|
maca |
Jul 15 2008, 01:03 PM
|
niko nije pun mrznje( bar ja nisam nimalo)...to je samo igra...neko pobedi, neko izgubi...ali nebi bilo lose i da su nasi pobedili...sve jedno, to je samo igra...
|
Kipar |
Jul 15 2008, 01:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(maxydelanoche @ Jul 14 2008, 11:07 PM) Brate, ovde na moretu, u CG, jel' te, "nasi" su me razocarali jer su radosnim Crnogorcima vikali "uuuuuuu", a nasuprot tome, par Crnogoraca me je odusevilo komentarima tipa "pobedili mi, pobedili vi, isto je, iduci put pobedite vi, pa opet mi"... i zaista brate, sto su ljudi toliko puni mrznje. Pola prethodnog tima bila je CG pola Srbija. Za ocekivati je da sada oba tima budu otprilike podjednako jaka... cestitke komsijama na pobedi njihove reprezentacije ti nisi gledala tekmu? realno , seresh. Crnogorci , Hrvati su nashi najveci rivali i ne mozemo da budemo ok pobedili su nas.. Josh je ovo bilo anti srpsko finale , po*****o sam. Onaj sudija nije ni trebao da sudi finale ubacili su ga kasnije a poznat je po tome da ne voli srbe... ***** mu mater -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maca |
Jul 15 2008, 02:04 PM
|
ne kapiram sto su Crnogorci i Hrvati nasi najveci rivali.... svi ljudi su isti( tu mislim da je sve jedno odakle su) i ne treba praviti neke razlike.... pa sta sto su oni pobedili, neko mora i da izgubi...
|
Jul 15 2008, 02:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(maxydelanoche @ Jul 14 2008, 11:07 PM) Brate, ovde na moretu, u CG, jel' te, "nasi" su me razocarali jer su radosnim Crnogorcima vikali "uuuuuuu", a nasuprot tome, par Crnogoraca me je odusevilo komentarima tipa "pobedili mi, pobedili vi, isto je, iduci put pobedite vi, pa opet mi"... i zaista brate, sto su ljudi toliko puni mrznje. Pola prethodnog tima bila je CG pola Srbija. Za ocekivati je da sada oba tima budu otprilike podjednako jaka... cestitke komsijama na pobedi njihove reprezentacije Znash shta sam ja zakljuchila u jednom periodu zhivota? Mi jesmo najbolji! I treba da budemo najbolji i ne treba da gledamo objektivno na sebe, jer jednostavno ne mozhesh da ne budesh pristrasan prema sebi. I od tada sam vatreni patriota i smatram da bash svi treba da se sklone da bismo mi proshli! -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maca |
Jul 15 2008, 02:09 PM
|
bash svi treba da se sklone da bismo mi proshli?????????
a sta sa drugima? oni ne vole sebe? svakome je drago kada postigne neki uspeh.... |
Jul 15 2008, 02:12 PM
|
Ama to je teorija.
Jednostavno me nervira kad ne branish svoje. Nekada sam previshe kritikovala ovaj srpski narod, ali sam vremenom shvatila da ja nemam drugi, kakav god on bio -------------------- Good