Odbojka
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Odbojka
maca |
Jul 28 2008, 07:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
Nasi odbojkasi su osvojili srebrnu medalju!
ja volim da igram odbojku, a pogotovo na pesku .... el neko od vas voli odbojku? mi smo igrali na fizickom, cak smo ostaji i malo posle casova da zavrsimo mec... doduse nista drugo nismo ni radili na fizickom .... imali smo profesora, koji nam da loptu i posle ode da pije-toliko o zdravom zivotu |
pyost |
Jul 28 2008, 07:54 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
E ja volim odbojku Mislim da sam je na 95% casova fizickog ove godine igrao
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maca |
Jul 28 2008, 08:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
ja sam je igrala na 99,99% casova ... ali dobro volim odbojku
|
^_NiN0_^ |
Jul 28 2008, 08:22 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(maca @ Jul 28 2008, 08:43 PM) Nasi odbojkasi su osvojili srebrnu medalju! ja volim da igram odbojku, a pogotovo na pesku .... el neko od vas voli odbojku? mi smo igrali na fizickom, cak smo ostaji i malo posle casova da zavrsimo mec... doduse nista drugo nismo ni radili na fizickom .... imali smo profesora, koji nam da loptu i posle ode da pije-toliko o zdravom zivotu Trenirao 5 godina -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maca |
Jul 28 2008, 08:34 PM
|
pa vi ste iskusni
znaci na fizickom cu i dalje igrati odbojku, bar sam tako ukapirala od pyosta... lepo |
^_NiN0_^ |
Jul 28 2008, 08:46 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(maca @ Jul 28 2008, 09:34 PM) pa vi ste iskusni znaci na fizickom cu i dalje igrati odbojku, bar sam tako ukapirala od pyosta... lepo da svi smo iskusni ... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
Jul 28 2008, 09:08 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(maca @ Jul 28 2008, 09:34 PM) pa vi ste iskusni znaci na fizickom cu i dalje igrati odbojku, bar sam tako ukapirala od pyosta... lepo Ne znam bas kakvo je stanje u suprotnoj smeni (posto neces biti sa nama), to ces cuti od Neonkitze ili kike -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
RZA |
Jul 28 2008, 09:19 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
fizicko, u nasoj smeni?
haha -------------------- cold
|
^_NiN0_^ |
Jul 28 2008, 09:30 PM
|
Koliko znam oni nemaju fizicko ...
-------------------- Yo!hambin,
RZA |
Jul 28 2008, 09:36 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
paa imamo..
ima ko zeli.. -------------------- cold
|
Slovenatz |
Jul 28 2008, 11:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Imamo fizicko... ponekad... desava se i to...
Ali jako retko igramo odbojku na casovima, obicno je malo zainteresovanih. -------------------- |
Neonkitza |
Jul 29 2008, 12:05 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
maco..neces imati fizicko provodices ga u veroni i tako to veruj mi,nije ni to tako lose
|
The snorks |
Jul 29 2008, 01:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
maca |
Jul 29 2008, 09:25 AM
|
|
Neonkitza |
Jul 29 2008, 09:41 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
kiza ftw
|
Devojka sa mesecom u očima |
Jul 29 2008, 01:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Odbojka...
Omg... Ja nikada nisam nauchila kako udariti loptu i zato preferiram sportove bez lopte ili sa reketima Odbojka mi je smor... mislim da sam u 5. razredu bila pochela da treniram, otishla na tri treninga i odustala jer nije bilo drushtva. Jedva chekam da dodjem u BG. Pochecu da treniram machevanje -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maca |
Jul 29 2008, 01:38 PM
|
QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Jul 29 2008, 02:33 PM) Odbojka... Omg... Ja nikada nisam nauchila kako udariti loptu i zato preferiram sportove bez lopte ili sa reketima Odbojka mi je smor... mislim da sam u 5. razredu bila pochela da treniram, otishla na tri treninga i odustala jer nije bilo drushtva. Jedva chekam da dodjem u BG. Pochecu da treniram machevanje nije lopta tako strasna veruj mi... nas profa fizickog je bio neprevazidjen.... na stolu mu je uvek stajala flasa od 2 litre piva, a imao je televizor u ormanu iza sebe- skrivao ga je |
Jul 29 2008, 01:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Imala sam i ja jednog takvog u OSh. SAd mi predaje neki dobrica. Samo da ostane do kraja -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maca |
Jul 29 2008, 01:49 PM
|
ali glavna fora je bila sto covek nije promenio trenerku celu skolsku godinu ... bilo je neprijatno proci pored njega
|
Jul 29 2008, 01:53 PM
|
E takav je bio ovaj lik koji mi je predavao od 1. do 4. Sledeci je bio car . On je uvek bio doteran, naparfimisan, nosio firmirane stvari... i nikada ga nije bilo na chasovima... -------------------- Good