Veciti Derbi, 132. vecita prica
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Veciti Derbi, 132. vecita prica
ilickapiten |
Mar 2 2008, 01:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Eagle1914 @ Mar 2 2008, 08:48 AM) И да не буде јуче све тако црно, за црно беле, побринули су се њихови ватерполисти који су у ватерполо дербију победили и узели куп..... Ето вам бар неке утехе .....ако је то утеха уопште Ako je to u vaterpolu uopste derbi -------------------- Vidimo se u citulji
|
Eagle1914 |
Mar 2 2008, 03:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Јес вала, исто ко ово у фудбалу
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Mar 2 2008, 03:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Eagle1914 @ Mar 2 2008, 03:02 PM) Nije bas tako mi smo vas dobili od 1993 u fudbalu jednom a vi nas niste u vaterpolu (jeb.em ti utehu) This post has been edited by ilickapiten: Mar 2 2008, 03:08 PM -------------------- Vidimo se u citulji
|
Eagle1914 |
Apr 3 2008, 08:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Ajde, sad ce novi derbi, ustvari dva nova. Pisite utiske, predvidjanja.....itd.
Realno mislim da ce opaliti nereseno na JNA, i Zvezda ce po obicaju dobiti u kupu na Mari -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Apr 3 2008, 10:22 AM
|
QUOTE(Eagle1914 @ Apr 3 2008, 08:48 AM) Ajde, sad ce novi derbi, ustvari dva nova. Pisite utiske, predvidjanja.....itd. Realno mislim da ce opaliti nereseno na JNA, i Zvezda ce po obicaju dobiti u kupu na Mari Kako zvezdin stadion mozes da zoves Mara? to je poljoprivredno dobro a ne mara Pa ja nesto ne gledam optimisticki ni na jedan od sledeca dva derbija pogotovo ako se ima u vidu da je zagarantovano mesto u timu: Bozovicu i Maleticu jedina svetla tacka je sto se Rnic s***** protiv bezanije i nece igrati verovatno to nam je glavni adut A cigani ce kao i uvek na JNA da parkiraju autobus sa kojim su dosli u kazneni prostor i da igraju taktiku ko izadje iz kaznenog p*cka a ko predje pola on je p*cketina i onda ce nam svirnu neki gol iz kontre kao i uvek:( -------------------- Vidimo se u citulji
|
Eagle1914 |
Apr 3 2008, 09:52 PM
|
Pa to joj tepam Mara. Ja bar mogu da joj tepam. Tepajte vi vasem JNA, komunistickom imenu stadiona.... Dobro valjda se vise ne zove zvanicno tako, ali.......
|
Nostradamus |
Apr 5 2008, 06:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
Ispade manje-vise ocekivani remi. I tekma je bila manje vise ocekivano smor. Ova nasa liga je stvarno ocaj
-------------------- |
VIP <3 |
Apr 5 2008, 07:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Utakmica je bila dosadna... bar ono malo sto sam ja gledala (od 30 i nekog do 40 i nekog minuta)... Jedini pozitivni momenat je da je neki ruzni grobar uzeo loptu i da je video da je neki ruzni nas na zemlji pa je roknuo loptu u aut i to je onda bio фер плеј Bas slatko od njega
I jedni i drugi su bili smesni, al nasi su bili manje smesni Sve u svemu 1-1... vise koristi od ucenja fizike nego od gledanja te tekme -------------------- Opsti kriminal. |
Pera Detlic |
Apr 5 2008, 09:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Kako moze da ne bude vise koristi od ucenja nego od gledanja bilo koje tekme
Inace derbi smor, sto je i logicno, posto na nasim terenima kad padne kisa vise ne postoje uslovi za igru. Da se razumemo, ne kazem da bi bilo zanimljivo da nije pala kisa -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
VIP <3 |
Apr 5 2008, 10:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Uuuuuuuuu rvanje u blatu awwwwwwwwww
-------------------- Opsti kriminal. |
ilickapiten |
Apr 6 2008, 10:46 AM
|
Dobro je izvukli smo bod sa Bozovicem i Maleticem u ekipi odjednom , doduse i zvezda je imala andjelkovica i betonligara koji su svim srcem igrali za partizan Nebi da komentarisem onog Zvezdinog sudiju koji je prvom prilikom hteo da dosudi penal za zvezdu srecom nasao se jedan donekle(donekle zato sto faul nije ni postojao)) posten sudija koji je rekao da je bilo van kaznenog prostora
-------------------- Vidimo se u citulji
|
Eagle1914 |
Apr 8 2008, 07:48 PM
|
QUOTE(Eagle1914 @ Apr 3 2008, 08:48 AM) Ето, ово сам погодио,............,мада и није било баш тешко.... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Apr 9 2008, 02:41 PM
|
QUOTE(Eagle1914 @ Apr 8 2008, 07:48 PM) Iz brankovih usta u bozije usi -------------------- Vidimo se u citulji
|
Cekaaa |
Apr 10 2008, 09:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
ma derbi je bio ocaj... ne znam ni koj sam qrac placao kartu 1000din.. maletic i bozovic josh i mogu da prodju, a i nisu igrali tolko lose na derbiju, ali fala bogu da je ono drvo od sikimica povredjeno...i dalje ne mogu da mu oprostim onaj gol sa prvog derbija. Jedini zanimljiv detalj sa tekme je bio kad je Misa Tumbas delio albume sa slicicama legenda a i bila je fora kad je lopta upala na tribinu, i jedan leek se pobio sa redarem i uzeo mu loptu pa prebacio na jug u rulju
kad je ovaj drugi derbi na marakani o kome pricate? This post has been edited by Cekaaa: Apr 10 2008, 09:29 PM |
Eagle1914 |
Apr 10 2008, 10:22 PM
|
Куп
|
Eagle1914 |
Apr 14 2008, 10:53 AM
|
Зар нико неће да се усуди да прогнозира резултат???
|
VIP <3 |
Apr 14 2008, 04:58 PM
|
2-2
-------------------- Opsti kriminal. |
LoshMeeBre |
Apr 14 2008, 05:12 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
2-0 zvezda.. Inace ja sam grobar.. Al sam i realan i razocaran
This post has been edited by LoshMeeBre: Apr 14 2008, 05:13 PM -------------------- |
ilickapiten |
Apr 14 2008, 08:57 PM
|
Bice tesno bice 0:3 (pustite me da mastam )
No da ozbiljno pristupimo, Zvezda dobija to se nije postavljalo pitanje... Partizanu ne igraju Vjestica i Zuka sto ce reci da ce u ekipi biti onaj Mitrovic koji je solidan igrac ali za IMT, a mnogo me plasi ako Lazarevic dobije sansu to definitivno znaci 5:0za Zvezdu... Ali ekipa ce verovatno izgledati ovako Bozovic(koji god obojca su rupe),Lazevski,Djordjevic,Jovanovic,Lakic,Ednilson,Lazic,Moreira,Maletic(sto se rodio ),Jovetic,Diarra(mogu i Cadikovski i Mitrovic). Ajde Jokane izgubi jedno 7:0 pa daj otkaz da te ne gledam vise... -------------------- Vidimo se u citulji
|
Pera Detlic |
Apr 14 2008, 10:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
A sto Tosic nece igrati jel povredjen?
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|