Upis U Mg
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Upis U Mg
The snorks |
Jan 13 2008, 07:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Aha,kod nas je D... A u generaciji mog brata je bilo A
Mada i ako osvojis nagradu na republickom ne znaci da upadas u "D" ,ja sam zivi dokaz (na srecu) Malo za.seres prijemni i eto te u "normalnom" odeljenju |
Wolfbrother |
Jan 13 2008, 08:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(The snorks @ Jan 13 2008, 07:39 PM) Auuuu moje saucesce OMG NISI U D, A IMAS NAGRADU!!! lol(ali sam ovo skoro pomislio) -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
The snorks |
Jan 13 2008, 08:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
, mislim da sam jasno stavila da sam srecna sto nisam u D-u
|
Wolfbrother |
Jan 13 2008, 08:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
ja bogami ne bi bio!!!:)
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
username |
Jan 13 2008, 08:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
@the snorks sto?
This post has been edited by username: Jan 13 2008, 08:45 PM |
Wolfbrother |
Jan 13 2008, 08:45 PM
|
moja zelja za D-om je veca od zelje za mg-om
edit:mislio sam da je pitanje upuceno meni kako nije bilo naglaseno This post has been edited by Wolfbrother: Jan 13 2008, 08:46 PM -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
The snorks |
Jan 13 2008, 08:48 PM
|
|
^_NiN0_^ |
Jan 13 2008, 08:53 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Wolfbrother @ Jan 13 2008, 09:45 PM) moja zelja za D-om je veca od zelje za mg-om edit:mislio sam da je pitanje upuceno meni kako nije bilo naglaseno To je samo mit!Nije mi jasno zasto se svi loze na D odeljenja? Tebi je vise stalo do takmicenja nego do znanja koliko vidim. A to bas i nije dobro kao sto mislis -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Wolfbrother |
Jan 13 2008, 08:55 PM
|
Stvar je u tome koliko sam cuo da se u D daleko ponavljam DALEKO vise radi nego u drugim, a kako su tu UGLAVNOM takmicari trebalo bi da mi odgovara njihovo znanje jer je priblizno mom.
This post has been edited by Wolfbrother: Jan 13 2008, 08:58 PM -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
maca |
Jan 13 2008, 09:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
A sta je odeljenje D?
|
Wolfbrother |
Jan 13 2008, 09:06 PM
|
mentorsko odeljenje
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
maca |
Jan 13 2008, 09:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
A sta se tamo radi? Po cemu se oni razlikuju od drugih odeljenja?
|
username |
Jan 13 2008, 09:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
treba da imas nagradu sa republickog i da imas dosta poena da upises to odeljenje
koliko sam shvatio imaju neke mentorske casove (vise uce matematiku, fiziku i informatiku) programiraju u drugom jeziku This post has been edited by username: Jan 13 2008, 09:09 PM |
Slovenatz |
Jan 13 2008, 09:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
U D imas mentorske casove jednom nedeljno ( delimo se u grupe od 6 ), radis vise matematike i fizike, ucis C# iz informatike. Jedine povlastice koje imamo su na geografaiji, inace sve ostalo nas tretiraju kao obicna odeljenja.
Nisam siguran da je potrebna nagrada na republickom, u mom odeljenju neki je nisu imali pa su se ipak upisali. -------------------- |
LoshMeeBre |
Jan 13 2008, 09:38 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
U D uvale prvih 20-23 sa rang liste... Sad ako dodje 23oje sa nagradom na republickom onda 'ebiga..
Inace D odelenja uglavnom imaju protekciju kod profesora -------------------- |
^_NiN0_^ |
Jan 14 2008, 12:09 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Wolfbrother @ Jan 13 2008, 09:55 PM) Stvar je u tome koliko sam cuo da se u D daleko ponavljam DALEKO vise radi nego u drugim, a kako su tu UGLAVNOM takmicari trebalo bi da mi odgovara njihovo znanje jer je priblizno mom. Uh to DALEKO i nije bas toliko daleko. Mozes ti i u drugom odeljenju da radis toliko. Ali verujem da ces upisati D bez problema . -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
The snorks |
Jan 14 2008, 12:29 PM
|
|
Šaban cepa matiš |
Jan 14 2008, 02:54 PM
|
Group: Blokirani Joined: 30-December 07 Member No.: 828 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Wolfbrother @ Jan 13 2008, 08:55 PM) Stvar je u tome koliko sam cuo da se u D daleko ponavljam DALEKO vise radi nego u drugim, a kako su tu UGLAVNOM takmicari trebalo bi da mi odgovara njihovo znanje jer je priblizno mom. Pošto ćeš proći na IBMO jer si cepao teoriju brojeva preko raspusta biće ti super u d QUOTE(maca @ Jan 13 2008, 05:41 PM) Nisam genije, ali me zanima kakvi su ostali. Da li uce po ceo dan? Da li opsednuti matematikom? Kakvi su profesori istorije, biologije, geografije? Da li neki profa daje petominutne svaki drugi cas? Da,da, gotivni,da QUOTE(Wolfbrother @ Jan 13 2008, 08:44 PM) Nemoj da si opsednut mentorskim, koji ti je, neće se srušiti ceo svet ako ne uđeš u mentorsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- Ključ je u umerenosti...
Da imam 2 života oba bih dao tebi... Svima je život keva,a nekome je keva kurva... Ubi,zakolji da šiptar ne postoji!! |
Hannibal Lecter |
Jan 14 2008, 03:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Ako si u mentorskom ne mora da znaci da ce ti predavati bolji profesor nego nekome u a,b,c,e,f... Evo sad u IC predaje Mirjana Perovanovic koja je eeeeeeeextra
U D odeljenju se vise forsiraju takmicenja i to je to -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Jan 14 2008, 05:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Brate.. Kadelburg, Natasa Calukovic, Stanka ...
-------------------- |