Oglasi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Oglasi
RZA |
Aug 22 2007, 02:43 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
al keve ti.. nisi cist x) mislim. .oke.. svaka cast tebi na tvom uspehu.. al da preskaces razrede.. i ono.. kad dodjes u najbolje godine zivota, kad treba da se zezas i tako to.. ti ces na fax? i sta ces poslee.. kad postanes punoletan. zavrsis fax.. i posle?.. otprilike si potracio najbolje godine zivota na to.. mislim.. opste je poznato da je srednja skola zakon.. ja licno ne bih volela nikad da zavrsim.. a kamoli da preskacem razrede.. get a life. please nhf This post has been edited by Spužva: Aug 22 2007, 02:43 AM -------------------- cold
|
jeele |
Aug 22 2007, 07:46 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
QUOTE(Teodoros @ Aug 21 2007, 11:25 AM) ljudi, kad kazem SVE knjige, mislim SVE, ne samo iz matematike - iz SVIH predmeta primam i kupujem. ej, mnogo je to para sve da se kupi novo! ne mislis valjda da ces ih SVE od JEDNOG ili odjednom kupiti???? ja nudim BESPLATNO jedan deo sto ti treba... pa se ne javlja niko istoriju i srpski...ne verujem da ce neko uzeti engleski znajuci da prof.cita forum i ako se niko ne javi, mozes od mene da kopiras...matu i ostalo...ako ne nadjes na pravu stampu... This post has been edited by jeele: Aug 22 2007, 07:47 AM -------------------- |
Iva |
Aug 22 2007, 08:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE ne verujem da ce neko uzeti engleski znajuci da prof.cita forum PP Nego.. gle, lepo ti kaze Jelena. Ako ti je tol'ka frka da nabavis knjige (a niko ne prodaje), zasto simply ne fotokopiras? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Teodoros |
Aug 22 2007, 09:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 Member No.: 453 Ime i prezime: Teodor von Burg Škola/Razred: MG / VIIIa |
QUOTE(Iva @ Aug 22 2007, 08:59 AM) PP Nego.. gle, lepo ti kaze Jelena. Ako ti je tol'ka frka da nabavis knjige (a niko ne prodaje), zasto simply ne fotokopiras? Ma, moze i fotokopiranje. A sto se tice Spuzvinog recepta 'get a life' - nemam jos uvek osecaj da sam bilo sta propustio, a mnogi su u pravu kad misle da sam nesto ekstra dobio. |
Iva |
Aug 22 2007, 10:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
E onda stvarno ljudi... dajte.. što mu više neko ne da knjige da fotokopira (je l' bi vas ubilo da budete par sati razdvojeni od svojih knjiga? ) pa da završimo sa tim..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Grashak |
Aug 22 2007, 11:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Spužva @ Aug 22 2007, 02:43 AM) stani, a ostatak zivota ne trebas da se zezas? WOW, mene su strasno zajebali, ocu refundaciju! sto se toga tice, jedino on moze da odmeri da li je nesto propustio ili ne, ili koliko smo mi svi mozda propustili... kazu da jedino sto na kraju pokazuje koliko ti je "dobar" zivot bio il sta vec je uspomene koje ti ostaju... a sigurno ne postoje lepse uspomene od onih u kojima si nesto uspeo, postigao.. to je verovatno ipak najjace osecanje (posle ljubavi) koje covek moze da oseti... tih nekoliko trenutaka cistog zadovoljstvo kada znas da si uspeo... mada naravno, ne kazem da treba da se robuje u ime toga, ali ao sto rekoh tu samo on moze da prosudi koliko je vredno/nije vredno i do koje granice je spreman da ide.. kao sto i samo ti mozes da prosudis da li se ove "najbolje godine" tvog zivota trebaju tek tako protraciti na "zezanje" (zavisi sta podrazumevas pod zezanje naravno ) -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
^_NiN0_^ |
Aug 22 2007, 11:35 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Ajde reci mu to u lice ! Prestanite sa offom, ili brisem !
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Pera Detlic |
Aug 23 2007, 12:26 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Pera Detlic @ Aug 21 2007, 08:50 AM) E jel ima neko popunjene radne listove za 4. razred iz Engleskog? Kolko kosta da kosta, samo da je besplatno Moja ponuda i dalje stoji Dajte bre, ovo mi je najvaznije, da izbegnem najveci napor i mucenje koje donosi skola -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
jeele |
Aug 24 2007, 03:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
'ocu ja ako se niko ne javi ;P
bacili ste me u bedak... idem da spalim engleski...i srpski...mozda i istoriju... -------------------- |
Teodoros |
Aug 24 2007, 03:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 Member No.: 453 Ime i prezime: Teodor von Burg Škola/Razred: MG / VIIIa |
|
jeele |
Aug 26 2007, 08:37 AM
|
tek Sad si se javio...
nisam nesto primetila ranije... no dobro...engleski je tvoj, i istorija, i srpski... eeeeeeee imam i LEKTIRU za prvi razred...ono sto kao treba da nabavite...odlomci iz lektira koje treba da procitate...SVE U JEDNOM, sa sve diskusijama... polovno...u drzecem stanju... -------------------- |
Teodoros |
Aug 26 2007, 12:44 PM
|
QUOTE(jeele @ Aug 26 2007, 08:37 AM) tek Sad si se javio... nisam nesto primetila ranije... no dobro...engleski je tvoj, i istorija, i srpski... eeeeeeee imam i LEKTIRU za prvi razred...ono sto kao treba da nabavite...odlomci iz lektira koje treba da procitate...SVE U JEDNOM, sa sve diskusijama... polovno...u drzecem stanju... predaja u grinetu kod beogradjanke - placam double dutch! vreme javi preko privatne poste, zbog mojih mnogobrojnih obozavateljki |
Neonkitza |
Aug 26 2007, 01:01 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
erm...istorija ti treba sada za drugi razred.... ;\\\ na pocetku ti treba knjiga iz prvog...kako god...
|
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 30 2007, 02:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
@ teodoros : Imash prodaju starih udzbenika u Sremskoj... mozda neshto i nadjesh Al ozbiljno... na nekom prvom ili drugom spratu u nekom tc Nisam bash sasvim sure... al samo ti kreni ka Zelenom Vencu i videcesh plakate
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Teodoros |
Aug 30 2007, 03:41 PM
|
|
Neonkitza |
Sep 2 2007, 10:11 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
***,imas ispred knjizara gde se prodaju knjige zavoda za izdavanje udzbenika +tamo nema reda u kosovskoj...i ona tamo druga ulica....blahz ;\\
|
paydoman |
Sep 3 2007, 10:33 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
QUOTE(Neonkitza @ Sep 2 2007, 10:11 AM) ***,imas ispred knjizara gde se prodaju knjige zavoda za izdavanje udzbenika +tamo nema reda u kosovskoj...i ona tamo druga ulica....blahz ;\\ ovo je pravi primer jednog clana zzzsh! skroz je informisan(a)!!! necu vise u off.. oce neko madonu?? -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Devojka sa mesecom u očima |
Sep 5 2007, 06:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Teodore... zashto kad god dodjesh na forum samo zauzmesh poziciju na topicu "Oglasi" ???? o_O Mislim... da nije to malo dosadno?
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Ritualista |
Sep 5 2007, 08:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
Decko se izivljava. Daj mu malo lufta.
-------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
Neonkitza |
Sep 5 2007, 10:32 PM
|
naravno...ja sam ponosni clan zzzsha ;p cak imam i bedz
|