Forumska Prica
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Forumska Prica
Valkyrie |
Sep 11 2006, 10:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju. Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
RZA |
Sep 11 2006, 01:53 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju. Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala
-------------------- cold
|
jeele |
Sep 11 2006, 06:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju. Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. nesto podlo. nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga
-------------------- |
smorko_gusic |
Sep 11 2006, 09:34 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju. Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. nesto podlo. nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
pyost |
Sep 11 2006, 09:52 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju. Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. nesto podlo. nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?"
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
smorko_gusic |
Sep 11 2006, 09:59 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju. Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. nesto podlo. nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
ex-paydoman |
Sep 12 2006, 09:30 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju. Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. nesto podlo. nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!"
-------------------- ode..
|
pyost |
Sep 12 2006, 11:52 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju.
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam -------------------- Baby, it's a violent world.
jeele |
Sep 12 2006, 08:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju.
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i -------------------- |
pyost |
Sep 12 2006, 08:35 PM
|
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM -------------------- Baby, it's a violent world.
maverick |
Sep 12 2006, 08:59 PM
|
Њиндоњс ЏП Group: Članovi Joined: 25-April 06 Member No.: 58 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vladimir Dimić Škola/Razred: ETF III |
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. -------------------- |
jeele |
Sep 12 2006, 09:01 PM
|
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo -------------------- |
pyost |
Sep 12 2006, 09:05 PM
|
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa -------------------- Baby, it's a violent world.
jeele |
Sep 12 2006, 09:08 PM
|
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem () medjutim tetka me je -------------------- |
pyost |
Sep 12 2006, 09:11 PM
|
Idi bre koliko reci!
Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju. Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod -------------------- Baby, it's a violent world.
ex-paydoman |
Sep 13 2006, 09:07 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je -------------------- ode..
|
RZA |
Sep 13 2006, 01:59 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu This post has been edited by daljinac: Sep 13 2006, 01:59 PM -------------------- cold
|
Valkyrie |
Sep 13 2006, 07:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika btw luka podseca te na nesto? -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
ex-paydoman |
Sep 13 2006, 09:02 PM
|
Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika na chasu psihologije znam, na onu mrlju u kojoj si widela dwoglawog sweshtenika... ja sam wideo dwa kojota, a ne dwa konja na njegowim ramenima -------------------- ode..
|
Valkyrie |
Sep 13 2006, 09:34 PM
|
QUOTE(MrGood @ Sep 13 2006, 09:02 PM) Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju. Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika na chasu psihologije znam, na onu mrlju u kojoj si widela dwoglawog sweshtenika... ja sam wideo dwa kojota, a ne dwa konja na njegowim ramenima ZNAČI I TI SI VIDEO SVEŠTENIKA U MRLJI! PA NISAM JA JEDINA LUDA U 2C! Bilo jednom u jednom starom mracnom tunelu, na visokoj planini, iznad stare ruske zbirke pune aksioma, jedno leglo pokvarenih flekica koje su smrdele na nereshiw zadatak i gay revoluciju. Jednog dana kazze meni mama "sine kupi giros, mnogo sam gladna!" A ja joj kazem "widi kako si debela, svinjo jedna!" Onda ona htede da me naparfemishe mirisom teletjih rebarca i ljudske krvi koji sam obozavala, medjutim onda se seti da ja to obozavam, i uskrati mi to zadovoljstvo uradivsi nesto drugo. Nesto podlo. Nesto sto me je navelo na to da se okrenem ocu i pitam ga "Sta bre koji veliki prasak?" "Sta ti meni prashak, toga nemamo!!!" Sokiran, uzeo sam pastu za zube i napunio CD-ROM iznutricama divlje svinje. Kada je to videla tetka, resila je da me odvede kod pedagoga. Tamo smo zatekli ginekologa i pedagoga koji treniraju sport sa uzdisanjem. Medjutim, tetka me je ipak ostavila kod psihijatra koji je lizao roze lizalicu i dvoglavog sveshtenika na chasu "psihologije sa verskom fantastikom" This post has been edited by Valkyrie: Sep 13 2006, 09:34 PM -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.