Bad Copy, AJS i Vikler u kući VB
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Bad Copy, AJS i Vikler u kući VB
Kipar |
Mar 3 2008, 11:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 3 2008, 11:35 PM) zbog para da , jer nisam bash u nekim primanjima. Da imam para tipa ko era koji ima svoji hotel , restoran ili onaj maneken.. Ne znam verovatno ne bih. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Pera Detlic |
Mar 3 2008, 11:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Sto da ne, jedes dzabe, nemas obaveze, imas bazen, mozes da se zajebavas, imas bazen, spavas do 11, imas bazen I za to ti jos plate
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Kipar |
Mar 3 2008, 11:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
i lozish sve ljude da smuvaju istu ribu
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Mar 3 2008, 11:49 PM
|
e koja vam je najbolja ***** tamo? *****h ti manekenke ona sa b92 objasnila...
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Mar 3 2008, 11:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Kipar @ Mar 4 2008, 12:39 AM) zbog para da , jer nisam bash u nekim primanjima. Da imam para tipa ko era koji ima svoji hotel , restoran ili onaj maneken.. Ne znam verovatno ne bih. Jadno. Pa sve i da si na granici da umres od gladi... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kipar |
Mar 4 2008, 12:00 AM
|
ja ne vidim problem shta je tu jadno , igram se malo egzibicioniste na tvu , malo cackam ljude tamo izvalim fazon dva tr , koji ne moraju da budu dobri ,i na dan. Gomila budala ce da vicu ovaj je kralj. I ima da im uzimam pare na neki nacin. Da sam pevac doci ce mi na koncert , da sam kreator kupovali bi moju odecu. Ako mozesh da iskoristish budalu iskoristi je..
|
Neonkitza |
Mar 4 2008, 12:02 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ozb maro..nije kao da mora da radi nesto specijalno ;\
|
Pera Detlic |
Mar 4 2008, 12:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 3 2008, 11:51 PM) Pa neces da pusis lesevima ili tako nesto.... QUOTE(Kipar @ Mar 3 2008, 11:49 PM) Ona barbi, plasticnija je i od same barbike -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Kipar |
Mar 4 2008, 12:08 AM
|
ma ona debela matora
|
maxydelanoche |
Mar 4 2008, 12:28 AM
|
Ljudi koji ucestvuju u VB-u su jadni. Sve emo do emo-a. Ako im je glavna motivacija za to - novac - onda su jos jadniji.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Pera Detlic |
Mar 4 2008, 10:50 AM
|
Ako ti mislis da je Era Ojdanic emo...
Budala jeste, ali emo ne moze da bude -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
maxydelanoche |
Mar 4 2008, 02:46 PM
|
ne emo u smislu subkulture punk-a, vec emo u smislu zeleti paaaznju... (jedna od karakteristika koje se vezuju za emo-e)
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
ReA |
Mar 4 2008, 04:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-July 07 From: Zemun Member No.: 605 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Tara Škola/Razred: MG, 1 |
e kao veliki brat smara... ali wikluh i sky mogu lepo da nasmeju ljude... pa ok... moze da prodje... a i oni su najprirodniji... mislim po ceo dan sede u dvoristu i zure u manekenku... hehe
-------------------- zasto svaki topic se svodi na to kako je matematicka retardirana??? ja ne kazem da nije retardirana, ali opet...
|
Nostradamus |
Mar 4 2008, 09:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Pera Detlic @ Mar 4 2008, 12:03 AM) Neces??? A ja mislio... Pa onda VB i nije toliko los -------------------- |
Kipar |
Mar 4 2008, 11:57 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 4 2008, 12:28 AM) Ljudi koji ucestvuju u VB-u su jadni. Sve emo do emo-a. Ako im je glavna motivacija za to - novac - onda su jos jadniji. a shto tebi toliko smeta shto su jadni , njihovo pravo. Zavali se uzivaj i promeni kanal.. boli te *****.. Ja milim da Nigrutin nije jadan kao ni vikler. Gledam shou i ismejem se lepo.. da li ste videli shta ajs radi sipa pivo u oko i ono se slije do usta.. wow.. kakav talenat! -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Mar 5 2008, 11:11 AM
|
Pa nije da mi smeta i promenim kanal. Ali komentarisem, to je moje misljenje...
Nostradamus |
Mar 5 2008, 06:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 4 2008, 12:28 AM) Ljudi koji ucestvuju u VB-u su jadni. Sve emo do emo-a. Ako im je glavna motivacija za to - novac - onda su jos jadniji. Da to i ja mislim, mada ne znam sta znaci emo -------------------- |
Neonkitza |
Mar 5 2008, 08:34 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
http://www.youtube.com/verify_age?next_url...v%3D6LXtYsdfMIU ----emo
neam pojma sto je iznad 18...budale http://www.newgrounds.com/portal/view/332314 ---- ovo je za istu pesmu(samo malo vise izmenjen spot) ako nekog mrzi da se reguje na youtube-u kao mene ;p This post has been edited by Neonkitza: Mar 5 2008, 08:34 PM |
Kipar |
Mar 6 2008, 12:01 AM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 5 2008, 11:11 AM) kako mozesh da komentarishesh kada nisi gledala. A ne i gledala da slucajno udje eminem? -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Mar 6 2008, 12:23 AM
|
onoliko koliko jesam odgledala mi je bilo dovoljno da izvedem takve zakljucke. Jednu, dve epizode jos kad je bio prvi serijal... I odgledala sam kada su na kraju pustali isecke iz celog serijala. Sta treba, da gledam ceo serijal pa da imam misljenje o tome? Da pratim po celu noc kako neko u the kuci hrce? Cak i ja imam zivot u dovoljnoj meri da izbegnem to.
Ne bih gledala da udje Eminem. VIP VB je utoliko gori sto su "VIP" licnosti navikle na foliranje i privlacenje paznje. To je ogavno... A kad se ne radi o VIP-u. Radi se o osobama koje mogu da utrose sto dana svog zivota na to. Znaci da 90% nisu ni zaposleni, niti ista studiraju, vec samo trose ovaj jadni vazduh... i kradu mogu dane... Smor. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.