Stipendija Grada Beograda
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Stipendija Grada Beograda
LoshMeeBre |
Aug 31 2010, 11:32 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Aaaa toooo, e za to vec nemam informacije
-------------------- |
SBS |
Aug 31 2010, 01:07 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
@Mara : Какве везе имају такмичења са науком ? ? ?
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
LoshMeeBre |
Aug 31 2010, 01:34 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Kakve veze ima nauka sa parama? Ko sam ja?
-------------------- |
maxydelanoche |
Sep 1 2010, 12:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(SBS @ Aug 31 2010, 02:07 PM) Odlicno pitanje Oni cekaju pare od gradske, a ja, jadno malo privatnicko diskriminisano dete, cekam te jednokratne. Hvala na obavestenju. Dabogda vam ne stigle gradske skoro -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
OGIxD |
Sep 2 2010, 07:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
We are in it only for the money
@Mara zar nisu stigle te jednokratne? |
LoshMeeBre |
Sep 2 2010, 10:08 PM
|
QUOTE(OGIxD @ Sep 2 2010, 08:33 PM) Ma jesu, ali ona ne prica o tome -------------------- |
maxydelanoche |
Sep 3 2010, 02:11 AM
|
Da, pricala sam o tome. Pitala sam da li su stigle i neko mi napisa da jesu. </offtopic>
Samo si me upravo razocarao Ognjene. Za male pare si se prodao! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
TatkoNaZmaja93 |
Sep 3 2010, 01:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-November 09 Member No.: 1.200 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Arsić Škola/Razred: 3d |
A jel mora da ti mesto prebivalista bude Beograd da bi uopste imao pravo na te pare koje dobijate?
-------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
LoshMeeBre |
Sep 3 2010, 01:27 PM
|
Koje pare? Ima bar 3-4 stipendije, definisi se
Pretpostavljam da nisi iz BGa kad pitas Mozes da dobijes sve osim Beogradske (one od 15k mesecno) -------------------- |
maxydelanoche |
Sep 3 2010, 11:42 PM
|
Da, za beogradsku (pise se malim slovom, Misko) bi trebalo da si bar tri godine prijavljen/a da zivis na teritoriji BG-a.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
LoshMeeBre |
Sep 4 2010, 09:46 AM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Sep 4 2010, 12:42 AM) Laz! Sta je sledece? Nedamokosovo tri reci? -------------------- |
maxydelanoche |
Sep 4 2010, 03:07 PM
|
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Slovenatz |
Sep 4 2010, 10:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Meni gradska jos nije legla. Bio me blam kad sam proveravao na bankomatu, video da mi je stanje 0,00 i kad mi je bankomat ponudio pozajmicu :\
-------------------- |
LoshMeeBre |
Sep 4 2010, 11:04 PM
|
Pa video je da si u skripcu, to je ljudski
-------------------- |
TatkoNaZmaja93 |
Sep 4 2010, 11:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-November 09 Member No.: 1.200 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Arsić Škola/Razred: 3d |
Greska, a ne znam da zbrisem post...
This post has been edited by TatkoNaZmaja93: Sep 4 2010, 11:05 PM -------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
LoshMeeBre |
Sep 4 2010, 11:05 PM
|
-------------------- |
TatkoNaZmaja93 |
Sep 4 2010, 11:08 PM
|
QUOTE(LoshMeeBre @ Sep 4 2010, 11:05 PM) Hahahaha Pa dopisujem se i na msn i na fb i onda zapamtim sta hocu da postujem, a ne pogledam koji tab klikcem pre nego da postujem... -------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
pyost |
Sep 4 2010, 11:20 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Podsvesna poruka: "Imam mnogo virtuelnih prijatelja"
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
TatkoNaZmaja93 |
Sep 4 2010, 11:32 PM
|
Ja ustvari ljude delim na prijatelje sa kojima razgovaram kad god mogu i kako god mogu i sve ostale koji mi nista ne znace i koje izbegavam.
-------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
TatkoNaZmaja93 |
Sep 6 2010, 09:59 AM
|
Jel ima neko knjige za treci razred kojekakve da proda?
This post has been edited by TatkoNaZmaja93: Sep 6 2010, 09:59 AM -------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|