Okupljanje Foruma
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Okupljanje Foruma
pyost |
Jun 16 2010, 11:36 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Forum Matematičke gimnazije objavljuje OKUPLJANJE FORUMA povodom kraja školske godine 2009/2010. sa početkom u 20 časova u subotu, 19. juna ispred Matematičke gimnazije -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Hannibal Lecter |
Jun 16 2010, 11:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Potvrđujem dolazak
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
dadkristy94 |
Jun 16 2010, 11:42 AM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Zar nije bila prica da vise nema okupljanja ?
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
Hannibal Lecter |
Jun 16 2010, 12:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Ovaj okup neće biti kao pre, jer će biti bez našeg admina Bože
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
LoshMeeBre |
Jun 16 2010, 10:05 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Sto nema Boze?
-------------------- |
pyost |
Jun 16 2010, 10:13 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Cenjeni administator je zauzet probama i koncertima.
-------------------- Baby, it's a violent world.
LoshMeeBre |
Jun 16 2010, 10:16 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ta sto onda zakazuje u to vreme?
-------------------- |
pyost |
Jun 16 2010, 10:17 PM
|
Na Ilijin zahtev.
Hannibal Lecter |
Jun 17 2010, 12:16 AM
|
Ne, Ilija je insistirao da prisustvuje cenjeni Boža, ali on je rekao da ne može nikako i zakazao u subotu!
dadkristy94 |
Jun 17 2010, 04:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
A to se ustvari ovde reklamira onaj bend u usponu iz Panceva ? Pf Bozidarevicu mislim da su svi ocekivali bolje marketinske sposobnosti kada si ti u pitanju
pyost |
Jun 17 2010, 04:36 PM
|
Hor
LoshMeeBre |
Jun 17 2010, 06:41 PM
|
Svejedno Btw. zivo me interesuje hoce li neko da dodje uopste? Ja cisto da javim, ja UCIM
-------------------- |
little-kathy |
Jun 18 2010, 06:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
niko nece doci, jer niko vise ni ne dolazi na forum, pa nece ni videti da ce biti okup
-------------------- ja sam dete srece :P
|
LoshMeeBre |
Jun 18 2010, 07:21 PM
|
QUOTE(little-kathy @ Jun 18 2010, 07:13 PM) AJDE? Zato i kazem Nisam sigurno mislio "bas me zanima ko ce doci sobzirom da ja ne dolazim".. Kontam da nisam bas TOLIKO popularan This post has been edited by LoshMeeBre: Jun 18 2010, 07:21 PM -------------------- |
pyost |
Jun 18 2010, 07:43 PM
|
Oh... Nemas pojma koliko se varas
LoshMeeBre |
Jun 18 2010, 07:48 PM
|
I svi ostajli wub wub smajlici -------------------- |
pyost |
Jun 19 2010, 09:11 AM
|
Vreme fail
dadkristy94 |
Jun 19 2010, 01:57 PM
|
Ja sam imala karte za onu danasnju atletiku, pa sam planirala da na to idem, ali kako vreme i nije bas neko mrzi me S obzirom na to mozda doodjem veceras, ali kolko kapiram i tu ce biti maksimalno troje ljudi tako da...
RZA |
Jun 19 2010, 02:09 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Ilija, to znaci da veceras nisi kod Ane?
-------------------- cold
|
SBS |
Jun 19 2010, 04:17 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Izgleda da niko ne dolazi, inače astronimski vikend je, ima znaimljivih predavanja i posmatranja
http://adrb.org/pdf/XXVIIIBAV_Program_final.pdf -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |